Hos UCPA har du mulighed for at vælge præcis den undervisningform, du ønsker! Du bliver undervist af dygtige uddannede instruktører.

UCPA VINTER

Kunne du godt tænke dig at få lektioner sammen med kompetente skiinstruktører, uddannet i Frankrig, i den vintersportsgren du ønsker? De kender alpelandskabet og de bedste nedfarter som deres egen lomme. De er altid klare til at give tips og tricks til at forbedre dit skiløb!

Du kan oftest vælge mellem 12 og 23 timers instruktørsessioner. Du kan få kurser i blandt andet off-piste, så du fremover altid ved hvad du skal gøre når off-pisten er lidt mere spændende end de normale pister. Der er også mulighed for begynderkurser, hvis du ikke har prøvet at stå på ski eller snowboard før.

Der findes undervisning på alle niveauer. Hvis man ikke er helt sikker på hvad ens niveau er, så bliver det tjekket i løbet af den første undervisning. Derefter får man mulighed for at rykke op eller ned til det passende niveau.

Der findes mange forskellige kurser – du kan se mere omkring vores aktiviteter her.

Skal du en tur på sneen med os?


UCPA SOMMER

Om sommeren er der mange forskellige sportsgrene du kan vælge hos os i UCPA. Du kan dyrke vandsport eller prøve bjergsport. En ting er sikkert – du kommer ikke til at fortryde det!

Der findes forskellige former for undervisning, afhængig af hvilket sportsgren du vælger – men overordnet set er der tre former for undervisning du kan modtage.

Der er fuldtidsundervisning til dem som gerne vil fordybe sig i sporten og de modtager instruktørsessions hele ugen fra mandag til fredag (om onsdagen er der dog oftest ½ dags kursus). Instruktøren underviser i hold – så der er rigeligt med tid til fordybelse og finpudsning. Vælg denne form, hvis du gerne vil modtage kompetent vejledning under dit ophold hos UCPA.

Hvis du også vil prøve at arbejde med teknikker osv. selv, så kan du også vælge deltidsundervisning. Her er forskellen at du kun modtager halv dags undervisning (nogle dage ekskl.) sammen med en/flere instruktører, hvor du modtager undervisning i teori, teknik og tests. Derefter har du mulighed for at afprøve sportsgrenen af sammen med de andre kursister. Det bliver sjovt!

Hvis du ikke føler behov for undervisning, kan du også vælge undervisning fra – her får du tid til at bare nyde den smukke franske natur mens du dyrker sport.

Der findes mange forskellige kurser – du kan se mere omkring vores aktiviteter her.

Skal du med UCPA om sommeren?