Skal du arrangere en grupperejse for en skole?

UCPA har et fast koncept for skolegrupper til vinterdestinationer opdelt i under/over 18 år. I udvalgte uger er en række af centrene i Alperne reserveret til dette.

Booker du et ophold for en skolegruppe, er du derved garanteret at personalet på centret og underviserne er forberedt til elevernes aldersgruppe. De øvrige deltagere på centret vil derfor også være i samme aldersgruppe. Dette betyder at undervisning så vel som aftenaktiviteter er målrettet jeres elever.

Skal du arrangere en rejse for en mindre gruppe?

Er I en mindre gruppe på minimum 10 personer, der ønsker at rejse på ferie sammen, kan I frit vælge blandt vores mange sportsgrene og destinationer.
I deltager i kurser sammen med de øvrige deltagere på centret. Ønsker I at dyrke forskellige sportsgrene, eller har I forskellige niveauer, er deltidsundervisning den optimale løsning. Herved bruger i halvdelen af dagen på jeres aktivitet/niveau, hvorefter I resten af dagen kan tilbringe tid sammen med resten af jeres gruppe.

Skal du arrangere en rejse for en stor gruppe?

Vi har erfaring i at arrangere rejser for store grupper. Er I tidligt ude, kan det være en mulighed at reservere et helt center til jer.
Alt efter størrelsen af jeres gruppe og jeres ønsker til aktivitet samt destination bør du tage kontakt til os I god tid, så vi kan finde den optimale løsning for jer.

Læs mere

Kender du ikke allerede til UCPA, vil vi anbefale, at du læser om os her.
Du kan også læse nærmere om vores destinationer her.
Vil du se nærmere på vores mange aktiviteter, kan du finde mere om:

Få tilbud på din næste grupperejse:

Send os en mail til info@ucpa.dk med følgende informationer:

  • Hvor stor jeres gruppe er
  • Hvilken uge I gerne vil rejse
  • Hvilken type kursus/aktivitet I kunne tænke jer
  • Hvilken type transport I vil benytte jer af (Bys/Fly/Kør selv)