Ring på 70 23 41 11

Chamonix

Book Nu

Velkommen til Chamonix!

Chamonix er en smuk alpinby, beliggende i nogle af de mest betagende alpine landskaber i verden. Chamonix er en lille by med et stort rygte. De bedste skiløbere og snowboardere fra hele verden kommer hertil for at afprøve sig selv i bjergene, hvor den mest kendte top er Mont Blanc. For alle som er seriøse omkring skisport er Chamonix klart et besøg værd! Mange mennesker forbinder Chamonix med offpist, og det er ikke uden grund. Selve skiområdet består af 150 km pister, mens der er offpist nok til et helt liv i områderne omkring Chamonix. Byen i Chamonix er i sig selv også et besøg værd, med den lange gågade som er spækket med hyggelige restauranter og små barer.

Chamonix byder også på helt fantastiske muligheder om sommeren. Byens centrum er smuk med veludstyrede bygninger og et stort torv i midten. Der er en levende og livlig følelse i byen, med en vidunderlig kosmopolitisk blanding af mennesker på ski, board og klatrere.

Chamonix er beliggende i hjertet af en stejl dal ved foden af Mont Blanc. De forrevne tinder omkring byen giver nogle af de mest fantastiske alpine landskaber der findes. Det er let at se, hvordan så mange af verdens bedste skiløbere og bjergbestigere er blevet forført af Chamonix, med skønheden og udfordringerne i Mont Blanc-området.