UCPA i Chamonix

UCPA-centeret

UCPA-centeret i Chamonix har en perfekt beliggenhed kun 2 minutters gang fra byens torv og de bedste barer. Centeret er renoveret med sportsbar, natklub, skirum, stort tørrerum, stor spisestue og masser af sociale områder. Der er værelser i twin- og hostelstil tilgængelige på centeret i Chamonix – alle med håndvask og bruser på værelset og toiletter tæt ved. Fra spisestuen har du en fantastisk udsigt til Mont Blanc.

Dette center er tildelt 3 stjerner fra UCPA, og er fremragende til dem der ønsker at nyde noget af det bedste skiløb i Europa, mens man opholder sig i centrum af en pulserende og livlig by.

Skiomraadet

Chamonix skiområde

Chamonix er den ideelle legeplads for de øvede eller avancerede skiløbere. Dalens stejle sider er ikke et oplagt sted for begyndere, men hvis du lærer at stå på ski her, kan du sandsynligvis stå på ski overalt! Chamonix er opdelt i 5 separate skiområder, som løber langs dalen fra Le Tour ned til Les Houches. Alle skiområder er let tilgængelige med bus fra byens centrum. Det nærmeste område, Brévent, ligger ca. 5 minutters bustur eller 15 minutters gåtur væk, mens det tager ca. 15-20 minutter med bus at komme til Le Tour, der ligger længst væk. Busserne er meget regelmæssige i starten og slutningen af dagen, men kan være lidt sparsomme midt på dagen. Hvert skiområde har sin egen karakter og charme, og de mange forskellige områder sikrer, at der stort set altid kan findes gode forhold et eller andet sted i dalen!

Brévent
Brévent er det nærmeste skiområde til byen (gåafstand), og tilbyder et godt udvalg af pister til alle færdighedniveauer. Det har et godt nybegynderområde og et godt udvalg af brede begynder- og øvede pister, samt nogle stejle pister for at holde eksperterne glade. Sydvendt er det et fremragende sted til solrige dage, selvom det kan få en smule sjappet sne i foråret.

Flégère
Flégère er tilgængelig fra La Praz og knyttet til Brévent via en kabelbane. Der er et pænt udvalg af pister for alle niveauer, herunder nogle bredere nedfarter. Der er et godt udvalg af offpist tilgængeligt fra index-stoleliften, samt nogle lækre nedfarter blandt træer – en glimrende mulighed i lav sigtbarhed eller dårligt vejr. Flégère er sydvendt, men da det ligger rimelig højt, tilbyder det solrigt skiløb og gode vilkår i løbet af dagen.

Les Grands Montets
Les Grands Montets ligger lige under byen Argentière. Der er en række meget gode pister på Grands Montets, men de er noget overskygget af verdensklasses offpister. På dage med nysne er det ikke ualmindeligt at finde pisterne uberørt ved frokosttid, mens folkemængderne jager hver eneste tomme af frisk sne udenfor pisten. Der er en enorm mængde af tilgængeligt terræn, blandt andet Lavancher og Argentière-gletsjeren. En guide er stærkt anbefalet til enhver, der ikke har erfaring med offpist-skiløb. Grands Montets er også stedet at gå til hvis du er fan af pukkelpister, eller hvis du er til parken der har et godt udvalg af pukler og en fremragende snepark. Der er et par lækre blå nedfarter skjult i området, men hele området er generelt bedre egnet til øvede eller eksperter.

Le Tour
Le Tour-skiområdet ligger lige over den maleriske lille landsby Le Tour i toppen af dalen. Byen har et stort skiområde med masser af pister for alle. Der er en række mere åbne og blide skråninger for mellemkøreren og begynderen, og der er også et stort begynderområde i bunden af pisterne. For mere avancerede skiløbere er der et stort udvalg af offpister. De har en tendens til at være en smule mere støjsvag end andre områder. Fra Le Tour kan du også komme til Vallorcine som tilbyder nogle af de bedste nedfarter i træhøjde i dalen – en god mulighed for dage med dårlig sigtbarhed.

Les Houches
Les Houches er beliggende i landsbyen med samme navn, lige ned i dalen fra Chamonix. Det er et stort område for begyndere eller øvede, med masser af grønne, blå og røde pister. Det giver dig god mulighed til at finpudse dine færdigheder. Les Houches er også hjemsted for Kandahar World Cup Downhill Race. Her kan du prøve den samme pist på egen hånd, eller måske at gøre det så hurtigt som de professionelle, men det vil kræve et noget højere niveau end gennemsnittet.

Offpist og Touring
Kvaliteten og mængden af backcountry-terræn i dalen er i verdensklasse, og meget af det er tilgængelig via lifterne. For dem der er villige til at arbejde for det, er der endnu mere at hente. God offpist er tilgængelig i alle skiområderne, men et par steder skiller sig ud. Grand Montet er én stor legeplads for offpist-skiløbere: her kan du bogstaveligt talt vælge og vrage fra hundredvis af gode nedfarter. Det øverste sted giver også adgang til Argentière-gletsjeren på den ene side, eller for virkeligt avancerede skiløbere kan man vælge en linje ned til Mer de Glace på den anden. I bunden af Grand Montet finder du fantastiske nedfarter blandt træer. Vær forsigtig med ikke at komme for langt ned, ellers skal du ud på noget af en gåtur efterfølgende.
Pistekort

Argentiere_pistemap

All inclusive

Prisen inkluderer

  • Ophold på deleværelse med plads til op til 8 personer *
  • Forplejning: Morgenmad, frokost og aftensmad
  • Daglig undervisning af UCPAs instruktører
  • Alt nødvendigt udstyr, afhængigt af dit pakkevalg
  • Liftkort

* Varierer fra center til center

Forplejning

Maden serveres som buffet hver dag.

Morgenmad består af yoghurt, müsli, frugt, saft, kaffe og brød. Du skal ikke blive overrasket over at se kaffe, te eller varm chokolade serveret på fransk manér – i en suppeskål!

Den typiske frokost er picnic-agtig med stort udvalg af brød, kød, ost, pasta, salat, frugt, slik m.m. Picnic-frokost giver dig maksimal tid i bakkerne uden at skulle bruge en formue på dyre bjergrestauranter.

Middagen er en 4-retters buffet – typisk en salatbar som forret, valg af 3 eller 4 hovedretter (oftest fisk), flere forskellige oste, frugt, dessert og is.

Eventuelle særlige kostbehov bør meddeles ved check-in. Vegetarer vil generelt finde et bredt nok udvalg i buffeten.

Find vej

Transportmuligheder til Chamonix

Fly: Chamonix er blot en times kørsel fra Genève lufthavn, hvilket gør det til et af de mest tilgængelige skisportssteder og det perfekte sted for korte ferier. EasyJet tilbyder en regelmæssig og rimeligt prissat service til Genève fra en række danske lufthavne.


Lufthavnstransfer: Vi er mere end glade for at fjerne besværet og arrangere din transport, enten i en af vores egne minibusser, eller med ét af vores partnerselskaber. For at booke transport skal du bare tilføje det under “rejsemuligheder” på booking-siden. Hvis du foretrækker at organisere din egen transport, er der en række transfer-virksomheder i dalen.


Bus: Vores samarbejdspartner sneexpresen tilbyder overkommelig og problemfri transport til de franske alper – perfekt til at undgå travle lufthavne! Busserne er 4 og 5 stjernede komfortable busser.


Tog: Det er muligt at nå Chamonix med tog. TER- og TGV-tjenester går til Saint Gervais, som ligger 20 km fra Chamonix. Derfra kan du tage en lokal SNCF-forbindelse til Chamonix bymidte. Vi anbefaler generelt ikke togrejser på grund af billetpriserne og manglen på en direkte forbindelse.


Bil: Chamonix er let tilgængelig med bil. Ad motorvej A40 kommer du direkte til Chamonix. Det tager ca 15-16 timer at køre fra København til Chamonix, og husk at vejene i Frankrig er betalingveje!

 

Centeret er beliggende på følgende adresse:

Village sportif UCPA Chamonix
131, rue du Lyret
74400 Chamonix Mont-Blanc
Frankrig

Få et tilbud

Få et tilbud til Chamonix

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

I Chamonix tilbyder vi følgende UCPA centre

I Chamonix tilbyder vi følgende aktiviteter

Prisniveau DKK 1.000 - DKK 15.000

Nætter 6 - 8

Uge

Aktivitetstype

BJERGSPORT
Alpinismerejser
Bjergbestigningsrejser
Canyoningrejser
Hikingrejser
Klatrerejser
Mountainbikerejser
Raftingrejser
SPECIALTURE
Trailrunningrejser
Via Ferrata
Golf, Tennis og Sportsrejser
Beach Volley
Fitness
Golf
Tennis
SKI OG SNOWBOARD
Freestylerejser
Langrend
Off-piste Skirejser
Off-piste Snowboardrejser
Skirejser
Skitouringrejser
Snesko
Snowboardrejser
Speed riding-rejser
Vandsport
Dykkerrejser
Havkajakrejser
Katamaranrejser
Kitesurfrejser
Multisportsrejser
Paddleboardrejser
Surfrejser
Vandskirejser
Wakeboardrejser
Windsurfrejser

Sværhedsgrad

Begynder
Ekspert
Offpiste- HP 1
Offpiste- HP 2
Offpiste- HP 3
Offpiste- HP 4
Øvet

Undervisningstid

20
Deltid
Fuldtid
Ingen

Destination

Argentière
Bombannes
Chamonix
Flaine
Fuerteventura
Hyères
Korsika
Kreta
La Plagne
La Plagne – 1800
Lacanau
Lanzarote
Les Arcs
Les Contamines
Les Deux Alpes
Peniche
Sagres
Saint-Lary
Serre Chevalier
Tignes
Val Cenis
Val d'Isere
Val Thorens
Valloire
Verdon
Skiing- Premium Vallée de Chamonix- Pack full-time Coaching
Chamonix

Kurset for dig der gerne vil finpudse din teknik, samtidig med du nyder det fantastiske skiløb Chamonix-dalen byder på.

Skirejser
Fuldtid
Ekspert
Snowboarding coaching -Chamonix Valley
Chamonix

Er du tryg på de blå og de røde pister? Ønsker du at blive en bedre snowboarder og opleve det enorme potentiale der findes i bjergene omkring Chamonix dalen med professionel rådgivning?

Snowboardrejser
Fuldtid
Begynder
Øvet
Off piste skiing "Evasion"
Chamonix

De bedste offpiste ruter omkring Mont-Blanc. Skiområderne i Val d’Aosta (Courmayeur eller La Thuile), en tur til mystiske destination i Schweiz; Verbier, for ikke at glemme Les Grands Montets og Vallée Blanche.

Off-piste Skirejser
Skirejser
Fuldtid
Offpiste- HP 3
Off piste snowboarding "All mountain"
Chamonix

Tag med ud på de berømte nedkørsler i verdens freeride-hovedstad og forbedre din teknik!

Off-piste Snowboardrejser
Fuldtid
Offpiste- HP 2
Off piste skiing "All mountain"
Chamonix

Har du en smule erfaring med offpiste skiløb, har du allerede stået i den dybe sne og kørt ture væk fra pisterne?

Off-piste Skirejser
Skirejser
Fuldtid
Offpiste- HP 2
Skiing or snowboarding - without instruction
Chamonix

Skiferie i Chamonix til dig der ønsker alle fordelene ved at bo på et UCPA center men ønsker selv at planlægge sin dag på ski.

Skirejser
Snowboardrejser
Ingen
Begynder
Ekspert
Øvet
Skiing - Full time instruction Chamonix Valley
Chamonix

Forbedre din teknik og drag fordel af de forskellige skiområder med storslået natur i Chamonix dalen.

Skirejser
Fuldtid
Begynder
Ekspert
Øvet
Off piste skiing "Evasion Vallée Blanche"
Chamonix

Er du på ekspertniveau med meget erfaring i offpiste skiløb? Kører du ned af alt i alle forhold og ved du hvordan man bruger sikkerhedsudstyr?

Off-piste Skirejser
Skirejser
Fuldtid
Offpiste- HP 3
Off piste snowboarding "Evasion"
Chamonix

De bedste offpiste ruter omkring Mont-Blanc. Skiområderne i Val d’Aosta (Courmayeur eller La Thuile), Schweiz; Verbier, for ikke at glemme Les Grands Montets og Vallée Blanche.

Off-piste Snowboardrejser
Fuldtid
Offpiste- HP 3
Skiing - Full time instruction Chamonix Valley - Happy winter offer
Chamonix

Forbedre din teknik og drag fordel af de forskellige skiområder med storslået natur i Chamonix dalen.

Skirejser
Fuldtid
Begynder
Ekspert
Øvet
Alpinisme for øvede - La Haute Route - Fuldtidskursus
Chamonix

Elsker du at bruge dine ben og giver det et kick at vandre på bjergtoppe omringet af naturskønne omgivelser og flotte udsigter? Så er dette kursus lige noget for dig! Læs mere om hvordan du hver dag vil blive udfordret med nye opstigninger.

Alpinismerejser
Fuldtid
Øvet
Bjergbestigning for øvede – Grand Paradis 4000 - Fuldtidskursus
Chamonix

Dette er et kursus i bjergbestigning, der inkluderer bestigning af den storslåede italienske top, Grand Paradis. Med en stående højde på 4.061 m, bryder den de 4.000 m - grænsen til hvad man opfatter som et virkeligt højt bjerg og ikke mindst en massiv udfordring.

Alpinismerejser
Bjergbestigningsrejser
BJERGSPORT
Fuldtid
Øvet
Klatring for øvede - Fuldtidskursus
Chamonix

Denne uge byder på klatring i noget af Europas flotteste natur og med base i verdens hovedstad for ekstremsport - Chamonix.

BJERGSPORT
Klatrerejser
Fuldtid
Øvet
Bjergbestigning for alle - Bishorn 4159m - Fuldtidskursus
Chamonix

Dette kursus vil introducere dig til en fantastisk bjergbestigning til Bishorn, der ligger i 4153 meters højde i Schweiz. Du vil komme til at udfordre dig selv fysisk, og vil opleve at være omringet af den skønneste natur og de smukkeste udsigter på turen.

Alpinismerejser
Bjergbestigningsrejser
Fuldtid
Begynder
Ekspert
Øvet
Kun ophold - Chamonix
Chamonix

Bo på UCPA centret i Chamonix med liftkort, fuld pension og en fantastisk lokation. Perfekt for dem der vil udforske de mange aktiviteter i Chamonix på egen hånd.

Ingen
Begynder
Ekspert
Øvet
Multisport for alle - Fuldtidskursus
Chamonix

Denne multisport uge er indbegrebet af en aktiv ferie, vi lover dig at du ikke kommer til at kede dig 1 sekund. En uge der samler alle de fedeste bjergsportsgrene – du vil elske det. Til alle aktiviteterne bliver du undervist og instrueret af professionelle instruktører der lever og ånder for bjerge og sport.

Canyoningrejser
Klatrerejser
Mountainbikerejser
Multisportsrejser
Raftingrejser
Via Ferrata
Fuldtid
Begynder
Ekspert
Øvet
Skiing- Premium Vallée de Chamonix- Pack full-time Coaching
Chamonix

Kurset for dig der gerne vil finpudse din teknik, samtidig med du nyder det fantastiske skiløb Chamonix-dalen byder på.

Skirejser
Fuldtid
Ekspert
Week-end Off piste skiing in "Vallée Blanche "
Chamonix

Weekendtur! Vi tager fra toppen af Aiguille du Midi (3.842 m) og hele vejen ned til Chamonix (1.000 m) – en uforglemmelig nedkørsel.

Off-piste Skirejser
Fuldtid
Offpiste- HP 2
Short break 4days
Chamonix

4 dage til rigtigt at opleve Chamonix : UCPA break er et tilbud med alt inkluderet til en lav pris.

Skirejser
Snowboardrejser
Ingen
Begynder
Ekspert
Øvet
Short break 3days
Chamonix

3 dage i sneen i Chamonix er det perfekt afbræk fra hverdagen.

Skirejser
Snowboardrejser
Ingen
Ekspert
Øvet
Snowboarding introduction
Chamonix

Har du aldrig stået på snowboard eller har du måske lige prøvet at køre ned af de grønne pister men ønsker at blive bedre?

SKI OG SNOWBOARD
Snowboardrejser
Fuldtid
Begynder
Snowboarding coaching -Chamonix Valley
Chamonix

Er du tryg på de blå og de røde pister? Ønsker du at blive en bedre snowboarder og opleve det enorme potentiale der findes i bjergene omkring Chamonix dalen med professionel rådgivning?

Snowboardrejser
Fuldtid
Begynder
Øvet
Off piste skiing introduction
Chamonix

Står du sikkert på alle pister og har du allerede prøvet at kører lidt udenfor pisten? Her får du en grundig introduktion til offpisten.

Off-piste Skirejser
Fuldtid
Offpiste- HP 1
Skiing "Evasion around Mont Blanc "
Chamonix

Du føler dig sikker på de blå pister, og kan også kører ned af de røde. Kan du godt lige forskellige miljøer, udsigter og nye pister hver eneste dag?

Skirejser
Fuldtid
Begynder
Øvet
Off piste skiing "Evasion"
Chamonix

De bedste offpiste ruter omkring Mont-Blanc. Skiområderne i Val d’Aosta (Courmayeur eller La Thuile), en tur til mystiske destination i Schweiz; Verbier, for ikke at glemme Les Grands Montets og Vallée Blanche.

Off-piste Skirejser
Skirejser
Fuldtid
Offpiste- HP 3
Off piste snowboarding "All mountain"
Chamonix

Tag med ud på de berømte nedkørsler i verdens freeride-hovedstad og forbedre din teknik!

Off-piste Snowboardrejser
Fuldtid
Offpiste- HP 2
Off piste skiing "All mountain"
Chamonix

Har du en smule erfaring med offpiste skiløb, har du allerede stået i den dybe sne og kørt ture væk fra pisterne?

Off-piste Skirejser
Skirejser
Fuldtid
Offpiste- HP 2
Skiing or snowboarding - without instruction
Chamonix

Skiferie i Chamonix til dig der ønsker alle fordelene ved at bo på et UCPA center men ønsker selv at planlægge sin dag på ski.

Skirejser
Snowboardrejser
Ingen
Begynder
Ekspert
Øvet
Skiing - Full time instruction Chamonix Valley
Chamonix

Forbedre din teknik og drag fordel af de forskellige skiområder med storslået natur i Chamonix dalen.

Skirejser
Fuldtid
Begynder
Ekspert
Øvet
Off piste skiing "Evasion Vallée Blanche"
Chamonix

Er du på ekspertniveau med meget erfaring i offpiste skiløb? Kører du ned af alt i alle forhold og ved du hvordan man bruger sikkerhedsudstyr?

Off-piste Skirejser
Skirejser
Fuldtid
Offpiste- HP 3
Off piste snowboarding "Evasion"
Chamonix

De bedste offpiste ruter omkring Mont-Blanc. Skiområderne i Val d’Aosta (Courmayeur eller La Thuile), Schweiz; Verbier, for ikke at glemme Les Grands Montets og Vallée Blanche.

Off-piste Snowboardrejser
Fuldtid
Offpiste- HP 3
Skiing - Full time instruction Chamonix Valley - Special offer
Chamonix

Forbedre din teknik og drag fordel af de forskellige skiområder med storslået natur i Chamonix dalen.

Skirejser
Fuldtid
Begynder
Ekspert
Øvet
Skiing - Full time instruction Chamonix Valley - Happy winter offer
Chamonix

Forbedre din teknik og drag fordel af de forskellige skiområder med storslået natur i Chamonix dalen.

Skirejser
Fuldtid
Begynder
Ekspert
Øvet
Alpinisme for øvede - La Haute Route - Fuldtidskursus
Chamonix

Elsker du at bruge dine ben og giver det et kick at vandre på bjergtoppe omringet af naturskønne omgivelser og flotte udsigter? Så er dette kursus lige noget for dig! Læs mere om hvordan du hver dag vil blive udfordret med nye opstigninger.

Alpinismerejser
Fuldtid
Øvet
Bjergbestigning for øvede – Grand Paradis 4000 - Fuldtidskursus
Chamonix

Dette er et kursus i bjergbestigning, der inkluderer bestigning af den storslåede italienske top, Grand Paradis. Med en stående højde på 4.061 m, bryder den de 4.000 m - grænsen til hvad man opfatter som et virkeligt højt bjerg og ikke mindst en massiv udfordring.

Alpinismerejser
Bjergbestigningsrejser
BJERGSPORT
Fuldtid
Øvet
Klatring for øvede - Fuldtidskursus
Chamonix

Denne uge byder på klatring i noget af Europas flotteste natur og med base i verdens hovedstad for ekstremsport - Chamonix.

BJERGSPORT
Klatrerejser
Fuldtid
Øvet
Alpinisme for øvede - Fuldtidskursus
Chamonix

Kurset er for dig, der er i god form og har prøvet bjergbestigning før og ønsker at udvikle dig og nå et højere niveau og dermed opnå større selvstændighed, når du bevæger dig i bjergene.

Alpinismerejser
Fuldtid
Øvet
Bjergbestigning for alle - Bishorn 4159m - Fuldtidskursus
Chamonix

Dette kursus vil introducere dig til en fantastisk bjergbestigning til Bishorn, der ligger i 4153 meters højde i Schweiz. Du vil komme til at udfordre dig selv fysisk, og vil opleve at være omringet af den skønneste natur og de smukkeste udsigter på turen.

Alpinismerejser
Bjergbestigningsrejser
Fuldtid
Begynder
Ekspert
Øvet
Alpinisme for begyndere - Fuldtidskursus
Chamonix

Denne tur er til dig, der kunne tænke dig en uge i bjergene, hvor fokus vil være på at lære at begå sig i højderne. Du vil lære om, hvordan du skal bruge udstyret korrekt og få en fantastisk oplevelse i det fri.

Alpinismerejser
Fuldtid
Begynder
Kun ophold - Chamonix
Chamonix

Bo på UCPA centret i Chamonix med liftkort, fuld pension og en fantastisk lokation. Perfekt for dem der vil udforske de mange aktiviteter i Chamonix på egen hånd.

Ingen
Begynder
Ekspert
Øvet
Multisport for alle - Fuldtidskursus
Chamonix

Denne multisport uge er indbegrebet af en aktiv ferie, vi lover dig at du ikke kommer til at kede dig 1 sekund. En uge der samler alle de fedeste bjergsportsgrene – du vil elske det. Til alle aktiviteterne bliver du undervist og instrueret af professionelle instruktører der lever og ånder for bjerge og sport.

Canyoningrejser
Klatrerejser
Mountainbikerejser
Multisportsrejser
Raftingrejser
Via Ferrata
Fuldtid
Begynder
Ekspert
Øvet