Billig sportsferie til dig der er imellem 18 og 25 år

Måske har du allerede stødt på begrebet Happy Winter eller Happy Summer her på hjemmesiden. Navnet dækker over vores ungdomsrabat, som sikrer at aldersgruppen 18 til 25 kan komme på en skiferie til en meget overkommelig pris.

Alle Happy Winter-tilbud er på skirejser inkl. indkvartering, helpension, liftkort, leje af udstyr og undervisning.

Alle Happy Summer-tilbud er på sportsrejser inkl. indkvartering, helpension, leje af udstyr og undervisning.

 

Hvorfor har UCPA så billige rejser til unge?

UCPA har siden sin start i 1965 haft fokus på at tilskynde unge mennesker til at komme mere ud i fri luft. UCPA, der er startet af den franske stat, tilbyder nu et stort udvalg af sportsaktiviteter over hele verden og er at sammenligne med højskolerne i Danmark. Når du rejser med UCPA, bor du derfor sammen med andre, spiser sammen, fester sammen og får uhøjtidelig undervisning for at blive bedre i den sportsgren, man brænder for.

For at sikre, at alle unge har råd til at deltage i en UCPA-rejse, er der hvert år reserveret et stort antal pladser til en lavere pris under navnet Happy Winter eller Happy Summer.

 

Vær opmærksom på, at Happy Winter og Happy Summer er reserveret til unge mellem 18 og 25 år. Man skal derfor kunne fremvise et gyldigt ID ved ankomst. Kan din alder ikke fremvises, kan man ikke drage fordel af dette tilbud, og man vil blive opkrævet differencen fra den faste pris.