Har du meget lidt tid, men vil stadig gerne ramme pisterne?

For dig med begrænset tid og stort skiengagement, har vi nu et strålende tilbud:

Vi har nu 3dags og 4-dags halvuger med All Inclusive til salg!

Du kan vælge mellem Chamonix eller Flaine. Man kommer nemt dertil fra Genève, og alt er inkluderet i pakkerne: Indkvartering, liftkort, skileje og alle måltider. Nogle af pakkerne er også med undervisning, og begyndere er lige så velkomne som eksperter.

Niveau
Vi har pakker med 5 forskellige niveauer: Begynder, middel, øvet, avanceret og ekspert. Når du checker ind, bliver du spurgt om hvilket niveau du er på. På den første dag vil instruktøreren så opdele grupperne, så det passer med niveau. Fordelene ved at stå på ski i en gruppe af samme niveau er mange – alle lærer de samme ting, og man behøver ikke stå og vente, eller skynde sig for at være med. 

Kurset
Se den individuelle feriebeskrivelse for at få detaljer om, om undervisningen er med i pakken.

Træningsstil
Måden, man træner på, er slet ikke som de typiske 1-2 timers undervisning. Du kommer til at bruge meget mere tid sammen med instruktøreren og gruppen, så undervisningen vil ikke blive for formel. Der vil selvfølgelig være normal undervisning for at perfektionere din stil, men der vil også være meget tid til at udforske bjerget.

Socialt
En af de fantastiske ting ved at rejse med UCPA er det sociale aspekt. Det er en fantastisk måde at møde nye mennesker på, og man kommer hurtigt tæt på hinanden ved at dele gode sportsoplevelser sammen. Om du rejser alene eller med venner, kan du være sikker på at få nogle gode venskaber gennem din rejse.

Centre
Vi tilbyder halvuger til Chamonix og Flaine – de er begge perfekte steder til korte skiferier, og det er nemt at arrangere transfer fra Genève lufthavn. Vi hjælper dig med det!

Se alle korte ferier her