UCPA i Val Thorens

UCPA i Val Thorens
UCPA-centeret ligger placeret lige udenfor Val Thorens by.  Det er renoveret og er et af de mest moderne centre i vores sortiment. Der er ski in/ski out på centeret. Derudover er der en kæmpe terrasse, hvor man nyder frokosten så snart solen er fremme.
Centret blev udbygget og nyrenoveret for 4 år siden, og har en af de højeste standarder for UCPAcentrene.

Skiomraadet

Val Thorens-skiområdet

Med den svimlende højde af 2300 meter er Val Thorens det højest beliggende skisportssted i Europa. Kombineret med Glacier de Peclet tilbyder Val Thorens nogle af de mest snesikre bakker. Landsbyen ligger i hjertet af skiområdet, som gør det til et rigtig ski in/ski out-sted. Der endda en pist og tæppelift lige nede i centrum af resortet. Val Thorens er en del af Tre Dale- skiområdet som er det største i verden, men selv på eget skiområde kan Val Thorens prale af 140 km pister med en fremragende fordeling på tværs af alle niveauer. Val Thorens’ liftkort er inkluderet i UCPA-pakken, men du kan opgradere til Tre Dale-liftkort på dagsbasis.

Stort set alle skiområder ligger over 2000 meter og stort set alle er nordvendte, hvilket betyder at arbejdsbetingelserne normalt er usædvanligt gode. Nordvendte pister kan også være en ulempe, da dårligt vejr kan gøre skiløb umuligt og gøre pisterne hårde og vindblæste, men hvert resort har sine fordele og ulemper. I hele skiområdet er du omgivet af en fantastisk panoramaudsigt med endeløse bjergtoppe i alle retninger. En anden væsentlig fordel ved Val Thorens er dens imponerende netværk af 32 moderne og hurtige lifte, som holder køerne nede på et minimum.

Pisterne i Val Thorens
Val Thorens har imponerende 140 km pister med en god fordeling på tværs af alle niveauer. Der er en række af meget gode nedfarter for nybegyndere. Der er også gode vilkår for øvede og avancerede skiløbere; kvaliteten og mængden af de røde pister i Val Thorens er usædvanlig.

Val Thorens Offpist
Der er en enorm mængde af tilgængelig offpist i Val Thorens med en overflod af varieret terræn i bowlen omkring i resortet. Cime de Caron-stoleliften giver adgang til nogle særligt gode offpister, herunder den berygtede “fjerde dal”, som har nogle fantastiske nedfarter. Det er værd at tjekke betingelserne for offpist i Val Thorens inden du kaster dig ud i det – stenet terræn betyder at der skal falde en del sne for at dække dette. Den bedste måde at opleve offpist i Val Thorens på er gennem et af vores offpist-kurser.

Val Thorens’ sneparker
Val Thorens har en fremragende snepark i Plateau, på hele er 90 000 kvadratmeter! Parken er godt gennemtænkt med nybegynder-, øvede og avancerede sektioner, noget der gør det til et fremragende sted at lære. Val Thorens har også en air jump (hop i en airbag), der giver dig mulighed for at afprøve nye tricks med en sikker landing. Ved siden af parken er en imponerende halfpipe og en god Board-X-bane.

Pistekort

133_valthorens_piste

All inclusive

Prisen inkluderer

  • Ophold på deleværelse med plads op til 8 personer *
  • Forplejning: Morgenmad, frokost og aftensmad
  • Daglig undervisning af UCPAs instruktører
  • Alt nødvendigt udstyr, afhængigt af dit pakkevalg
  • Liftkort

* Varierer fra center til center

Forplejning

Maden serveres som buffet hver dag.

Morgenmad består af yoghurt, müsli, frugt, saft, kaffe og brød. Du skal ikke blive overrasket over at se kaffe, te eller varm chokolade serveret på fransk manér – i en suppeskål!

Den typiske frokost er picnic-agtig med stort udvalg af brød, kød, ost, pasta, salat, frugt, slik m.m. Picnic-frokost giver dig maksimal tid i bakkerne uden at skulle bruge en formue på dyre bjergrestauranter.

Middagen er en 4-retters buffet – typisk en salatbar som forret, valg af 3 eller 4 hovedretter (oftest fisk), flere forskellige oste, frugt, dessert og is.

Eventuelle særlige kostbehov bør meddeles ved check-in. Vegetarer vil generelt finde et bredt nok udvalg i buffeten.

Find vej

Transportmuligheder til Val Thorens

Fly: De nærmeste lufthavne til Val Thorens er Grenoble (144 km) og Genève (150 km). Genève er generelt den lufthavn man benytter på grund af mange billige flyrejser fra de fleste danske lufthavne.


Lufthavnstransfer: Vi tilbyder lufthavnstransport fra Genève lufthavnpå lørdage i samarbejde med en af vores partnervirksomheder. Hvis du ønsker at bruge denne service skal du tilføje ‘Lufthavnstransfer’ under “rejsemuligheder” på booking-siden.


Bus: Vores samarbejdspartner sneexpresen tilbyder overkommelig og problemfri transport til de fransk alper – perfekt til at undgå travle lufthavne! Busserne er 4 og 5 stjernede komfortable busser.


Tog: Den nærmeste togstation i Val Thorens er Moutier (37 km). Fra stationen er der en temmelig regelmæssig busforbindelse og taxi-service. Toget fra Paris til Moutiers er en meget nem og effektiv service der tager dig gennem smukke landskaber. Men det er ikke altid den billigste løsning.


Bil: Val Thorens er let tilgængelig med bil, selvom vejen der fører op til resortet kan blive ganske snedækket. Snekæder eller vinterdæk er ekstremt tilrådeligt. Fra Danmark tager rejsen omkring 15 timer og går gennem nogle flotte landskaber undervejs. Men glem ikke at budgettere med franske betalingsveje! Se ruteplan på skisport.dk.

Få et tilbud

Få et tilbud til Val Thorens

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

I Val Thorens tilbyder vi følgende UCPA centre

UCPA Val Thorens

Val Thorens' UCPA-center har en ski in/ski out-placering, da det er bygget midt på pisten. Det ligger 15 minutters gang fra byen, som kan være lidt lumsk med glatte gader når de er iset. Centeret har et attraktivt og usædvanligt cirkulært design, og tilbyder det almindelige udvalg af UCPA-faciliteter. Herunder en vidunderligt bar i atmosfærisk 'ampitheatre'-stil med en stor åben pejs i midten. Centeret er blevet renoveret og udbygget i sommeren 2012.

Find og bestil din rejse til Val Thorens herunder