Aktivitet
+
15
3
17
1
1
4
6
3
3
3
4
2
28
2
6
78
1
18
23
49
3
26
90
72
30
4
39
4
1
1
2
158
1
1
109
4
39
2
3
25
2
9
29
8
9

Dykkerrejser

Foretrækker du at tage på en ferie, hvor du kan være fysisk aktiv? Og er du glad for havet, svømning, eventyr og vidunderlige omgivelser? Så er det oplagt at tage med UCPA Danmark til en af vores eftertragtede destinationer, hvor du kan prøve kræfter med dykning. Vi tilbyder blandt andet kurser i dykning i Hyères og Korsika.

Om du er begynder, øvet eller ekspert, kan vi garantere, at vi har et kursus til dig på en af vores destinationer. Undervisning i dykning er altid inkluderet i prisen, når du rejser med UCPA Danmark.

Vores kurser er ALL INCLUSIVE, hvilket betyder, at undervisning, udstyr, bolig og helpension altid er inkluderet i prisen. Betal alt hjemmefra, og koncentrer dig kun om dykningen og hyggen, når du ankommer til UCPA-centret.

Dykkerundervisning

Når du bestiller en dykkerrejse igennem UCPA Danmark, er dykkerundervisningen en central del af den samlede pakkerejser. Du kan eksempelvis vælge et kursus med fuldtidsundervisning eller et med deltidsundervisning.

Vores kurser er vores spidskompetence. Udvalgt af kurser er stort, og vores dykkerinstruktørers niveau er højt. Du vil derfor være i gode hænder, hvis du for første gang trækker i våddragt, svømmefødder og snorkel.

Leje af dykkerudstyr

Al dykkerudstyr, der skal benyttes i forbindelse med undervisningen, er inkluderet i din rejse.

Vores udvalg af dykkerkurser

Er du en vaskeægte vandhund, så er det oplagt at tage på en multisportsrejse. Ved at tage på en multisportsrejse med UCPA Danmark har du rig mulighed for at dykke og prøve kræfter med andre typer vandsport - både under og over vandet.