Aktivitet
+
15
3
17
1
1
4
6
3
3
3
4
2
28
2
6
78
1
18
23
49
3
26
90
72
30
4
39
4
1
1
2
158
1
1
109
4
39
2
3
25
2
9
29
8
9

Bjergbestigningsrejser

Ønsker du at tage på ferie i himmelske omgivelser, hvor du samtidig kan dyrke ekstremsport? Og har du mod på at bestige bjerge i selskab med andre bjergbestigere, som er lavet af samme stof som dig? Så er en rejse til en af UCPAs destinationer med kurser i bjergbestigning lige noget for dig. Vi tilbyder blandt andet kurser i bjergbestigning i Chamonix og Argentière.

Om du er begynder, øvet eller ekspert, kan vi garantere, at vi har et kursus til dig på en af vores fantastiske destinationer. Undervisning i bjergbestigning er altid inkluderet i prisen, når du rejser med UCPA.

Vores kurser er ALL INCLUSIVE hvilket betyder, at undervisning, udstyr, bolig og helpension altid er inkluderet i prisen.

Undervisning i bjergbestigning

Når du bestiller en bjergbestigningsrejse igennem UCPA, er undervisningen i bjergbestigning en central del af den samlede pakkerejse.

Vores kurser er vores speciale. Udvalget af kurser er stort og vores bjergbestigningsinstruktørers niveau er højt. Undervisningen kan blandt andet stå på is - og stenklatring og vandring langs bjergsiderne alt afhængig af hvilket kursus du er tilmeldt. Du skal ikke være bekymret for at deltage i et af vores bjergbestigerkurser, hvis du er nybegynder. Den øvede bjergbestiger har samtidig mulighed for at blive udfordret i nye højder med andre folk af samme stof. Det er en stor fordel, hvis du er i god fysisk form.

Leje af bjergbestigningsudstyr

Al bjergbestigningsudstyr, der skal benyttes i forbindelse med undervisningen, er inkluderet i din rejse. Vi sørger blandt andet for klatresko i str. 36-49, rygsæk, hjelm, sele, isøkse, steigeisen, reb og karabinhage.

Vores udvalg af bjergbestigningskurser

Nogle af vores kurser står på med is - og stenklatring samt vandring i de høje bjerge, så du på egen hånd er klædt på til at bestige nye bjerge såsom Mont Blanc. Andre kurser står på bjergbestigningsundervisning med det formål at bestige et bestemt bjerg sammen med holdet inden afrejse. Se vores store udvalg af kurser og destinationer nedenfor.