Dette er et kursus i bjergbestigning, der inkluderer bestigning af den storslåede italienske top, Grand Paradis. Med en stående højde på 4.061 m, bryder den de 4.000 m – grænsen til hvad man opfatter som et virkeligt højt bjerg og ikke mindst en massiv udfordring. Vil du bestige Grand Paradis, har niveau 2 i alpinisme og en god kondition, så er dette kursus lige noget for dig!

Om kurset

Dette kursus er mere end bare en guidet ekspedition: De dygtige UCPA instruktører inden for alpinisme uddanner og træner gruppen i fundamental bjergbestigning i det virkelige miljø for at forberede gruppen til ugens udfordring. Ugens forberedelse vil hjælpe gruppen til sikkert at nå toppen af Grand Paradis, som et erfarent team med god autonomi. Grand Paradis er et fantastisk bjerg og helt bestemt et mål at bestige.

Vil du deltage i dette kursus, skal du allerede have prøvet alpinisme/bjergbestigning minimum én gang. Du er udholdende i højdemeterne med en rygsæk på 8 til 12 kg flere dage i træk. Du mestrer teknikkerne, og ved hvordan du går i etaper og med kramponer.

Kurset er ALL INCLUSIVE, hvilket betyder, at undervisning, udstyr, bolig og helpension er inkluderet i prisen. Du skal med andre ord ikke bekymre dig om noget. På centeret vil du desuden gratis kunne benytte dig af sauna og volleyball. Derudover vil du have fri adgang til alle lifterne i området – både under undervisningen og i din fritid. Du vil ligeledes kunne finde utrolig mange ting at lave i Chamonix by og et besøg på Aiguille du Midi kan kraftigt anbefales. Byen tilbyder da også et stort udvalg indenfor special butikker, shopping, barer og gode restauranter. Du får dermed en uge med et super inspirerende indhold med base i en af de mest fantastiske alpebyer i verden.

Udstyr til rejsen

Al udstyr, der skal benyttes i forbindelse med undervisningen, er inklusiv i prisen for rejsen.

UCPA tilbud

Vil du gerne prøve kræfter med alpinisme som begynder? Klik her for at læse om vores alpinismekursus for begyndere i Chamonix

Prisniveau DKK 1.000 - DKK 15.000

Nætter 6 - 8

Uge

Aktivitetstype

Bjergbestigningsrejser

Sværhedsgrad

Begynder
Ekspert
Offpiste- HP 1
Offpiste- HP 2
Offpiste- HP 3
Offpiste- HP 4
Øvet

Undervisningstid

20
Deltid
Fuldtid
Ingen

Destination

Argentière
Bombannes
Chamonix
Flaine
Fuerteventura
Hyères
Korsika
Kreta
La Plagne
La Plagne – 1800
Lacanau
Lanzarote
Les Arcs
Les Contamines
Les Deux Alpes
Peniche
Sagres
Saint-Lary
Serre Chevalier
Tignes
Val Cenis
Val d'Isere
Val Thorens
Valloire
Verdon
Bjergbestigning for øvede – Grand Paradis 4000 - Fuldtidskursus
Chamonix

Dette er et kursus i bjergbestigning, der inkluderer bestigning af den storslåede italienske top, Grand Paradis. Med en stående højde på 4.061 m, bryder den de 4.000 m - grænsen til hvad man opfatter som et virkeligt højt bjerg og ikke mindst en massiv udfordring.

Alpinismerejser
Bjergbestigningsrejser
BJERGSPORT
Fuldtid
Øvet
Bjergbestigning for alle - Bishorn 4159m - Fuldtidskursus
Chamonix

Dette kursus vil introducere dig til en fantastisk bjergbestigning til Bishorn, der ligger i 4153 meters højde i Schweiz. Du vil komme til at udfordre dig selv fysisk, og vil opleve at være omringet af den skønneste natur og de smukkeste udsigter på turen.

Alpinismerejser
Bjergbestigningsrejser
Fuldtid
Begynder
Ekspert
Øvet