Aktivitet
+
15
3
17
1
1
4
6
3
3
3
4
2
28
2
6
78
1
18
23
49
3
26
90
72
30
4
39
4
1
1
2
158
1
1
109
4
39
2
3
25
2
9
29
8
9

Speed riding

Vil du prøve det vildeste med nogle af UCPA's dygtigste instruktører? Speed riding indeholder hurtige sus gennem det snebeklædte landskab i de franske alper. Det er for den sultne og erfarne skiløber eller snowboarder. Der er fart på ned af bjerge, spring fra klipper og en masse off-piste.

Hvad er speed riding?

Speed riding kombinerer paragliding og skiløb. Dette mix gør det muligt at køre på områder, som ellers er urørte. Ved hjælp af skærmen suser du ned ad off-pisten i en utrolig fart. Du vil opleve en ekstrem form for adrenalin og højde på skiferien. Det tætteste på at "have vinger på".

Hvem kan deltage i speedriding?

For at deltage i et af vores speed ridingkurser, skal du være en dygtig skiløber både på og uden for pisten. Du behøver dog ikke i forvejen at kunne paraglide, da vores instruktører lærer dig de rette teknikker.

Speed riding kræver en god fysisk form. Afhængig af evner og fysik forbeholder vi os ret til at udelukke dig midlertidigt (eller permanent) med hensyn til din sikkerhed.

Sikkerhed

Det er ikke en risikofri aktivitet, men ved at tage et grundlæggende kursus med de meget erfarne instruktører på UCPAs centre, bliver du klædt på til at kunne håndtere faldskærm, det ekstreme terræn, stejle bjerge og høj hastighed.

Leje af ski og sikkerhedsudstyr

Leje af ski, stave, støvler, hjelm, rygskjold, paragliding- og sikkerhedsudstyr er en del af rejsens pris. Da vi regelmæssigt udskifter skiudstyret, vil du have afgang til nogle af de nyeste produkter fra Rossignol.

Sikkerhedsudstyr, der stilles til rådighed, omfatter sender, skovl og rygsæk.

Vores udvalg af speedridingkurser

Herunder finder ud vores kurser for speed riding i Frankrig. Vælg dit niveau og ønskede destinationer herunder.