Ankomst og afrejse

Velkomst søndag morgen fra kl. 8. Morgenmad, indkvartering (om morgenen har du adgang til en sikker opbevaringsplads til at efterlade din bagage), stille udstyr og dit skipas til rådighed fra den første dag i træningen.

Praktiser efter din bekvemmelighed, vores team giver dig alle de oplysninger, du har brug for for at starte dit ophold i sneen: sikkerhedsrådgivning, vejrinformationer, sneforhold, pisteoplysninger.

Om aftenen giver UCPA-personalet dig alle oplysninger om de planlagte sessioner, der starter næste dag: dannelse af grupper, mødetidspunkter, ugens højdepunkter.

Hvis du ønsker at blive indkvarteret sammen med venner, skal du sende en forespørgsel via e-mail ugen før dit ophold direkte til sportslandsbyen.

Hvis du har købt optionen “ankomst aftenen før”, byder vi dig velkommen mellem kl. 17.00 og 20.00.
I tilfælde af sen ankomst (efter kl. 20.30), vil vi efterlade en kuvert til dig i dit navn, så du kan få adgang til dit værelse.
Middag serveres fra kl. 19.30 til 20.30.

Efter en sidste formiddag uden opsyn, slutter opholdene senest kl. 14 på lørdage.
Depositummet vil blive returneret til dig, efter at du har returneret dit udstyr, dit ski pass og frigivet dit værelse (tak for den meget værdsatte hjælp).
Ingen mulighed for indkvartering i slutningen af kurset.

Dag for dag program

8 til 9 sessioner fra mandag til fredag.

Typisk dag – 1 session om morgenen + 1 anden om eftermiddagen, eller udflugt hele dagen.

Mandag – Tjek af deltagernes niveau på banen og introduktion til udstyret (sejl og ski) Teknisk opgradering. Sikkerhedstræning..

Tirsdag til fredag – Gradvis udførelse af runs og større flyvninger i skift med tekniske sessioner: forbedring og teknisk tilpasning til forskellige terræner (ski i skoven, stejlere hældning) …

Onsdag – På en halv dag, nærliggende off-piste eller hvile

Programmets forløb er givet til orienteringsformål.
Det kan blive ændret eller justeret, afhængigt af tekniske kriterier, sikkerhedsmæssige krav eller de aktuelle vejrbetingelser. I sådanne tilfælde er det kun UCPA-ledelsen, der har beføjelse til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.”

Påkrævet udstyr

Til skiløbet:
1 skijakke, 1 skibukser, 1 eller 2 sweaters eller fleece, 1 varm strømpebukser, 1 godt par skihandsker eller vanter, 1 skihue eller en hjelm, 1 par solbriller med UV-filter, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelse, 1 læbestift.

Valgfri beskyttelsesudstyr:
Hjelm, rygbeskyttelse, shorts.

Sørg for at have en hængelås til at låse dit skab, en vandflaske (eller en flaske vand) og en lille rygsæk i tilfælde af at spise på pisterne.

Medbring dit eget håndklæde (sengetøj leveres af UCPA).

Vinge, sele, ryglæn, hjelm og radio, ski og støvler.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Les Arcs-skipas indtil slutningen af dit ophold
Ski- og speed rideudstyr
Grupper på højst 8 personer
8 til 9 sessioner, 23 timer med en ski og speed riding-instruktør

Teknisk niveau

Den logiske fortsættelse efter introduktionskurset: finpudse sin styring, blive selvstændig.