Aktivitet
+
15
3
17
1
1
4
6
3
3
3
4
2
28
2
6
78
1
18
23
49
3
26
90
72
30
4
39
4
1
1
2
158
1
1
109
4
39
2
3
25
2
9
29
8
9

Canyoningrejser

Er du glad for eventyr, fysiske aktiviteter og overdådige omgivelser? Har du mod på at rappelle, vandre, løbe, svømme og hoppe fra kløft til kløft? Så er en canyoningrejse med UCPA lige noget for dig! Vi tilbyder blandt andet fede ophold og lærerige kurser i det skønne Argentière.

Om du er begynder, øvet eller ekspert, kan vi garantere, at vi har et kursus til dig på en af vores fantastiske destinationer. Undervisning i canyoning er altid inkluderet i prisen, når du rejser med UCPA.

Vores kurser er ALL INCLUSIVE hvilket betyder, at undervisning, udstyr, bolig og helpension altid er inkluderet i prisen. Betal alt hjemmefra, og koncentrer dig kun om at dygtiggøre dig canyoning og hyggen, når du ankommer til UCPA-centret. Du har både mulighed for at vælge mellem at tage på et deltidskursus eller et fuldtidskursus.

Undervisning i canyoning

Når du bestiller en canyoningrejse igennem UCPA, er undervisningen i canyoning en central del af den samlede pakkerejse.

Vores kurser er vores speciale. Udvalget af kurser er stort og vores canyoninginstruktørers niveau er højt. I kurserne vil du komme til at bevæge dig igennem forskellige terræn og lære at anvende forskellige metoder for at komme fra A til B. Du skal dog ikke være bekymret for at deltage i et af vores canyoningkurser, hvis du er nybegynder. Den mere øvede indenfor canyoning har mulighed for at blive udfordret i nye højder med andre deltagere af samme stof. Det er en stor fordel, hvis du er i god fysisk form.

Leje af canyoningudstyr

Al canyoningudstyr, der skal benyttes i forbindelse med undervisningen, er inkluderet i din rejse.

Vores udvalg af canyoningkurser

Har du mod på at prøve en masse forskellige aktiviteter på din rejse? Så skal du overveje at vælge at tage på en multisportsrejse. Ved at tage på en multisportsrejse med UCPA Danmark har du mulighed for at få kurser i canyoning og prøve kræfter med andre typer aktiviteter i bjergene.