UCPA i Lanzarote

Lanzarote byder på fantastisk surfing på Famara Beach, windsurfing på Costa Teguise og verdensklasses sportsfaciliteter ved La Santa Sport. Grundet øens placering nord-øst for Fuerteventura, rammer passatvindene først øen, hvilket gør, at der er mange dage med meget vind. Man finder altså de perfekte vindforhold for surfing på øen.

Når der ikke er vind, er der mulighed for at dyrke andre slags vandsport, heriblandt stand-up paddling og kayak. Desuden anbefaler vi varmt at tage rundt på den smukke ø med bil, trekking eller mountainbike.

Lanzarote er en fascinerende ø med sit vulkanske landskab, spændende seværdigheder og mange restauranter. Til trods for den vulkanske natur, har øen flere smukke hvide strande som Playa Blanca, Papagoya og Caleton Blanco.

På grund af kommunale bestemmelser, er der ingen højhuse eller store reklametavler på Lanzarote, hvilket skaber en unik atmosfære.

UCPA-centeret på Lanzarote

UCPA-centret ligger i den ældste kanariske by, La Villa de Teguise, som befinder sig et lille stykke fra turistområderne. Bygningen, hvor UCPA nu har sit center, stammer fra slutningen af 1800-tallet og består af et stort køkken-alrum på 120m². Fra centeret har man en skøn udsigt, og om aftenen kan man nyde en solnedgang på terrassen. Værtinden, Jenny, har sørget for at huset er mere klimavenligt ved blandt andet at have fået installeret solceller.

Vores udvalg af kurser

På Lanzarote kan du dyrke nogle spændende aktiviteter – både på havet og på land. UCPA tilbyder kurser i surfing, windsurfing og wingsurfing. Du har også mulighed for at hoppe på en cykel for at udforske området eller dyrke yoga.

UCPA tilbud

Er du mellem 18 og 25 år, så kan du med fordel drage nytte af vores Happy Summer-tilbud. Du kan læse mere om vores ungdomsrabat ved at klikke her.

 

Tjek vores video ud for at se mere til Lanzarote!

 

Vores UCPA center ligger i Costa Teguise cirka 20 minutter fra Lanzarote lufthavn. Campen ligger centralt placeret på Lanzarote med blot 20 minutter til Vestkysten og 40 minutter til Nord og Syd, hvilket gør det let at udforske hele øen. Desuden ligger den blot 150 meter fra Las Cucharas beach, hvor der er barer, restauranter, butikker og faciliteter. Stranden egner sig både til windsurfing, men også til ren afslapning uden for meget vind, da den er beskyttet mod vinden.

All inclusive

Dette er inkluderet i tilbuddet

Ophold: Indkvartering på flersengsværelse
Halvpension: Morgenmad, frokost og aftensmad
Undervisning: Al undervisning er ALTID inkluderet i prisen
Udstyr: Al udstyr er ALTID inkluderet i prisen
Øvrige aktiviteter: Der er aktiviteter i løbet af ugen
Find vej

Transport til Lanzarote fra Danmark

Med fly:
Man kan flyve fra Kastrup eller Billund til Lanzarote – de fleste afgange er med mellemlandinger. Man lander i Lanzarote Lufthavn som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Costa Teguise.


Med bus eller privat transport fra Lanzarote Lufthavn:
Fra Lanzarote Lufthavn er der mulighed for at køre med en shuttle bus eller med privat transport til Costa Teguise. Transporten kan bestilles online og koster fra 19kr til 321 kr pr. person for en vej alt afhængigt af transportmiddel.

Klik her for at bestille


Campen er beliggende på følgende adresse:

UCPA Nomads Land surf shop – Calle el Rayo, 8,
35530 Teguise, Las Palmas, Spanien


Kør selv: 

Fra København 1836 km.Fra Flensborg 1690 km.


Kør selv: 

Fra København 1836 km.Fra Flensborg 1690 km

Få et tilbud

Få et tilbud til Lanzarote

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

I Lanzarote tilbyder vi følgende UCPA centre

Find og bestil din rejse til Lanzarote herunder