Ring på 70 23 41 11

Peniche

Book Nu

Velkommen til Peniche – vores skønne destination beliggende ved Portugals vestkyst lige ud til Atlanterhavet.

Tæt på fantastiske surf områder er vores surf camp placeret i byen Baleal. Surfområderne Peniche Península og Balelal Península er nogle af Europas bedste, uanset om man ønsker at surfe barrels, sjove beach breaks eller peeling reef rides.

Atlanterhavskysten byder desuden på fremragende omgivelser for dykning med et hav fuld af planter og forskellige dyrearter.

Peniche er placeret cirka 89 km nord for Portugals hovedstad Lissabon og byder på et forbløffende landskab. Surfing har længe været en del af livsstilen i Peniche, som er Portugals hoved surf-område. Kombinationen af de mange surf spots samt ændringer i surfing forholdene i takt med årstiderne,  gør det til et fantastisk surf område året rundt.

Elsker du at hænge ud på stranden, er der masser af muligheder for det i området. Baleal Beach, Peniche Beach, Almagreira Beach og Consolation Beach er nogle af de anbefalelsesværdige strande, der er værd at prøve.

Derudover er der mange andre ting, vi anbefaler at udforske, når man besøger Portugal. Heriblandt Berlengas Øerne, Peniche fæstning, Carvoeiro Cape, gastronomien og ikke mindst byerne Lissabon, Obidos og Nazare.

Lyder det som noget for dig, så tjek vores video ud og læs mere om campen!