UCPA i Argentière

UCPA Argentière

UCPA-centeret i Argentière ligger midt i byen, kun få meter fra byens bager, barer og butikker. Den historiske viktorianske bygning blev renoveret i 2013 og tilbyder nu et fantastisk 3-stjernet ophold. Indenfor i centeret finder du et rum til alt udstyr, en stor restaurant og masser af sociale områder, hvor man kan slappe af. Det er også i de områder, du finder baren og den hyggelige afterski efter en lang dag på pisterne. Man valgte at beholde badeværelserne på gangene, da centeret blev renoveret for at holde værelserne mere rummelige.

Chamonix-skiområdet er spredt ud over dalen, så UCPA lejer busser til at transportere gæsterne til det valgte skiområde og tilbage igen dagligt. Liftkortet, som er inkluderet i prisen, giver adgang til Aguille du Midis kabelbane, hvor man får en fantastisk udsigt over Mont Blanc og dalen Vallée Blanche. Man får også adgang til jernbanen, der kører op til Mer de Glace-gletsjeren.

Skiomraadet

Skiområdet i Argentière

Argentière og Chamonix-dalen indeholder 5 separate skiområder, som løber fra Le Tour i spidsen af dalen, ned til Les Houches i bunden. En bus kører hele dagen mellem alle skiområder, og det er generelt temmelig effektivt. Hvert skiområde har hver deres stil og karakter. De mange forskellige aspekter betyder, at du normalt altid kan finde gode forhold i mindst et af skiområderne!

Les Grands Montets
Les Grands Montets er det nærmeste skiområde til Argentière og kun 5 minutters gang fra UCPA-centeret. Den fantastiske offpist-skål i Grands Montet har gjort det til et verdensberømt skiområde med noget af det bedste backcountry-terræn i Europa. Her er en bred vifte af terræn, herunder nogle fremragende pister og den eneste rigtige snepark i dalen.

Le Tour
Le Tour-skiområdet er beliggende lige over den naturskønne lille landsby Le Tour i toppen af dalen, en 5 minutters bustur fra Argentière. Skiområdet er fantastisk til alle niveauer med et pænt udvalg af store, åbne pister. Det er perfekt for begyndere og øvede, og har nogle mere udfordrende nedfarter for eksperterne. Le Tour er ofte et godt valg på pudderdage, hvor andre områder bliver overfyldt.

Brévent
Brévent er området tættest på Chamonix med et pænt udvalg af skiløb for alle niveauer – fra store, åbne blå og røde pister til stejle, sorte pister. Området er sydvendt med fantastisk udsigt til Mont Blanc og er et perfekt sted på solrige dage.

Flégère
Flégère er tilgængelig fra La Praz og er også knyttet til Brévent via en kabelbane. Der er et pænt udvalg af pister for alle niveauer, herunder nogle bredere nedfarter. Der er et godt udvalg af offpister tilgængeligt fra index-stoleliften, samt noget lækkert skovskiløb – en glimrende mulighed i lav sigtbarhed eller dårligt vejr. Flégère er sydvendt, men ligger rimeligt højt, hvilket tilbyder solrigt skiløb og gode betingelser hele dagen.

Les Houches
Les Houches er beliggende i landsbyen med samme navn lige ned i dalen fra Chamonix. Det er et stort område for begyndere eller øvede med masser af grønne, blå og røde pister. Det giver dig god mulighed til at finpudse dine færdigheder. Les Houches er også hjemsted for Kandahar World Cup Downhill Race. Her kan du prøve den samme pist på egen hånd eller måske at gøre det så hurtigt som de professionelle, men det vil kræve et noget højere niveau end gennemsnittet.

Offpist og Touring
Kvaliteten og mængden af backcountry-terræn i dalen er i verdensklasse og meget af det er tilgængelig via lifterne. For dem, der er villige til at arbejde for det, er der endnu mere at hente. God offpist er tilgængelig i alle skiområderne, men et par steder udmærker sig. Les Grands Montet er én stor legeplads for offpist-skiløbere: her kan du bogstaveligt talt vælge og vrage fra hundredvis af gode nedfarter. Det øverste sted giver også adgang til Argentière-gletsjeren på den ene side eller for de virkeligt avancerede skiløbere kan man vælge en linje ned til Mer de Glace på den anden.

Pistekort

Argentiere_pistemap

All inclusive

All Inclusive

Ophold: Indkvartering på flersengs værelse
Helpension: Morgenmad, frokost, aftensmad
Undervisning: Al undervisning er ALTID inkluderet i prisen
Udstyr: Al udstyr er ALTID inkluderet i prisen
Øvrige aktiviteter: Der er aktiviteter både om dagen og om aftenen

 

Forplejning

Maden serveres som buffet hver dag.

Morgenmad består af yoghurt, müsli, frugt, saft, kaffe og brød. Du skal ikke blive overrasket over at se kaffe, te eller varm chokolade serveret på fransk manér – i en suppeskål!

Den typiske frokost er picnic-agtig med stort udvalg af brød, kød, ost, pasta, salat, frugt, slik m.m. Picnic-frokost giver dig maksimal tid i bakkerne uden at skulle bruge en formue på dyre bjergrestauranter.

Middagen er en 4-retters buffet – typisk en salatbar som forret, valg af 3 eller 4 hovedretter (oftest fisk), flere forskellige oste, frugt, dessert og is.

Eventuelle særlige kostbehov bør meddeles ved check-in. Vegetarer vil generelt finde et bredt nok udvalg i buffeten.

Find vej

Transportmuligheder til Argentière

Fly: Argentière er blot en times kørsel fra Genèves lufthavn, hvilket gør det til en af de mest tilgængelige skisportssteder med den perfekte beliggenhed for en smuttur. EasyJet tilbyder en regelmæssig og rimelig billig flyvning til Genève fra en række danske lufthavne.


Lufthavnstransfer: Vi er mere end glade for at fjerne besværet og arrangere din transport for dig, enten på en af vores egne minibusser eller med en af vores partnervirksomheder. For at booke en overførsel skal du blot tilføje det under “rejsemuligheder” på booking-siden. Hvis du foretrækker at organisere din egen transfer, er der en række virksomheder der opererer i dalen.


Bus: Vores samarbejdspartner sneexpresen tilbyder overkommelig og problemfri transport til de franske alper – perfekt til at undgå travle lufthavne! Busserne er 4 og 5 stjernede komfortable busser.


Tog: Det er muligt at nå Argentière med tog, TER-og TGV togforbindelser går til St. Gervais, som er 20 km fra Argentière. Derfra kan du tage en lokal SNCF-forbindelse til Chamonix centrum fra hvor du kan fange et tog eller bus til Argentière. Vi vil generelt ikke anbefale togrejser på grund af billetpriser og manglen på en direkte forbindelse.


Bil: Argentière er let tilgængelig ad vej langs A40, der kører direkte til Argentière. Fra Danmark tager det omkring 15 timer, og går gennem noget flot natur undervejs, men glem ikke at budgettere med franske betalingsveje!

Få et tilbud

Få et tilbud til Argentière

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

I Argentière tilbyder vi følgende UCPA centre

UCPA Argentière

Skiferie til Argentiere er til et center med fuld komfort og med direkte adgang til noget af det bedste skiløb i Chamonix dalen.

Find og bestil din rejse til Argentière herunder