UCPA i Argentière

UCPA Argentière

UCPA-centeret i Argentière ligger midt i byen, kun få meter fra byens bager, barer og butikker. Den historiske viktorianske bygning blev renoveret i 2013 og tilbyder nu et fantastisk 3-stjernet ophold. Indenfor i centeret finder du et rum til alt udstyr, en stor restaurant og masser af sociale områder, hvor man kan slappe af. Det er også i de områder, du finder baren og den hyggelige afterski efter en lang dag på pisterne. Man valgte at beholde badeværelserne på gangene, da centeret blev renoveret for at holde værelserne mere rummelige.

Chamonix-skiområdet er spredt ud over dalen, så UCPA lejer busser til at transportere gæsterne til det valgte skiområde og tilbage igen dagligt. Liftkortet, som er inkluderet i prisen, giver adgang til Aguille du Midis kabelbane, hvor man får en fantastisk udsigt over Mont Blanc og dalen Vallée Blanche. Man får også adgang til jernbanen, der kører op til Mer de Glace-gletsjeren.

Skiomraadet

Skiområdet i Argentière

Argentière og Chamonix-dalen indeholder 5 separate skiområder, som løber fra Le Tour i spidsen af dalen, ned til Les Houches i bunden. En bus kører hele dagen mellem alle skiområder, og det er generelt temmelig effektivt. Hvert skiområde har hver deres stil og karakter. De mange forskellige aspekter betyder, at du normalt altid kan finde gode forhold i mindst et af skiområderne!

Les Grands Montets
Les Grands Montets er det nærmeste skiområde til Argentière og kun 5 minutters gang fra UCPA-centeret. Den fantastiske offpist-skål i Grands Montet har gjort det til et verdensberømt skiområde med noget af det bedste backcountry-terræn i Europa. Her er en bred vifte af terræn, herunder nogle fremragende pister og den eneste rigtige snepark i dalen.

Le Tour
Le Tour-skiområdet er beliggende lige over den naturskønne lille landsby Le Tour i toppen af dalen, en 5 minutters bustur fra Argentière. Skiområdet er fantastisk til alle niveauer med et pænt udvalg af store, åbne pister. Det er perfekt for begyndere og øvede, og har nogle mere udfordrende nedfarter for eksperterne. Le Tour er ofte et godt valg på pudderdage, hvor andre områder bliver overfyldt.

Brévent
Brévent er området tættest på Chamonix med et pænt udvalg af skiløb for alle niveauer – fra store, åbne blå og røde pister til stejle, sorte pister. Området er sydvendt med fantastisk udsigt til Mont Blanc og er et perfekt sted på solrige dage.

Flégère
Flégère er tilgængelig fra La Praz og er også knyttet til Brévent via en kabelbane. Der er et pænt udvalg af pister for alle niveauer, herunder nogle bredere nedfarter. Der er et godt udvalg af offpister tilgængeligt fra index-stoleliften, samt noget lækkert skovskiløb – en glimrende mulighed i lav sigtbarhed eller dårligt vejr. Flégère er sydvendt, men ligger rimeligt højt, hvilket tilbyder solrigt skiløb og gode betingelser hele dagen.

Les Houches
Les Houches er beliggende i landsbyen med samme navn lige ned i dalen fra Chamonix. Det er et stort område for begyndere eller øvede med masser af grønne, blå og røde pister. Det giver dig god mulighed til at finpudse dine færdigheder. Les Houches er også hjemsted for Kandahar World Cup Downhill Race. Her kan du prøve den samme pist på egen hånd eller måske at gøre det så hurtigt som de professionelle, men det vil kræve et noget højere niveau end gennemsnittet.

Offpist og Touring
Kvaliteten og mængden af backcountry-terræn i dalen er i verdensklasse og meget af det er tilgængelig via lifterne. For dem, der er villige til at arbejde for det, er der endnu mere at hente. God offpist er tilgængelig i alle skiområderne, men et par steder udmærker sig. Les Grands Montet er én stor legeplads for offpist-skiløbere: her kan du bogstaveligt talt vælge og vrage fra hundredvis af gode nedfarter. Det øverste sted giver også adgang til Argentière-gletsjeren på den ene side eller for de virkeligt avancerede skiløbere kan man vælge en linje ned til Mer de Glace på den anden.

Pistekort

Argentiere_pistemap

All inclusive

All Inclusive

Ophold: Indkvartering på flersengs værelse
Helpension: Morgenmad, frokost, aftensmad
Undervisning: Al undervisning er ALTID inkluderet i prisen
Udstyr: Al udstyr er ALTID inkluderet i prisen
Øvrige aktiviteter: Der er aktiviteter både om dagen og om aftenen

 

Forplejning

Maden serveres som buffet hver dag.

Morgenmad består af yoghurt, müsli, frugt, saft, kaffe og brød. Du skal ikke blive overrasket over at se kaffe, te eller varm chokolade serveret på fransk manér – i en suppeskål!

Den typiske frokost er picnic-agtig med stort udvalg af brød, kød, ost, pasta, salat, frugt, slik m.m. Picnic-frokost giver dig maksimal tid i bakkerne uden at skulle bruge en formue på dyre bjergrestauranter.

Middagen er en 4-retters buffet – typisk en salatbar som forret, valg af 3 eller 4 hovedretter (oftest fisk), flere forskellige oste, frugt, dessert og is.

Eventuelle særlige kostbehov bør meddeles ved check-in. Vegetarer vil generelt finde et bredt nok udvalg i buffeten.

Find vej

Transportmuligheder til Argentière

Fly: Argentière er blot en times kørsel fra Genèves lufthavn, hvilket gør det til en af de mest tilgængelige skisportssteder med den perfekte beliggenhed for en smuttur. EasyJet tilbyder en regelmæssig og rimelig billig flyvning til Genève fra en række danske lufthavne.


Lufthavnstransfer: Vi er mere end glade for at fjerne besværet og arrangere din transport for dig, enten på en af vores egne minibusser eller med en af vores partnervirksomheder. For at booke en overførsel skal du blot tilføje det under “rejsemuligheder” på booking-siden. Hvis du foretrækker at organisere din egen transfer, er der en række virksomheder der opererer i dalen.


Bus: Vores samarbejdspartner sneexpresen tilbyder overkommelig og problemfri transport til de franske alper – perfekt til at undgå travle lufthavne! Busserne er 4 og 5 stjernede komfortable busser.


Tog: Det er muligt at nå Argentière med tog, TER-og TGV togforbindelser går til St. Gervais, som er 20 km fra Argentière. Derfra kan du tage en lokal SNCF-forbindelse til Chamonix centrum fra hvor du kan fange et tog eller bus til Argentière. Vi vil generelt ikke anbefale togrejser på grund af billetpriser og manglen på en direkte forbindelse.


Bil: Argentière er let tilgængelig ad vej langs A40, der kører direkte til Argentière. Fra Danmark tager det omkring 15 timer, og går gennem noget flot natur undervejs, men glem ikke at budgettere med franske betalingsveje!

Få et tilbud

Få et tilbud til Argentière

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

I Argentière tilbyder vi følgende UCPA centre

I Argentière tilbyder vi følgende aktiviteter

Prisniveau DKK 1.000 - DKK 15.000

Nætter 6 - 8

Uge

Aktivitetstype

BJERGSPORT
Alpinismerejser
Bjergbestigningsrejser
Canyoningrejser
Hikingrejser
Klatrerejser
Mountainbikerejser
Raftingrejser
SPECIALTURE
Trailrunningrejser
Via Ferrata
Golf, Tennis og Sportsrejser
Beach Volley
Fitness
Golf
Tennis
SKI OG SNOWBOARD
Freestylerejser
Langrend
Off-piste Skirejser
Off-piste Snowboardrejser
Skirejser
Skitouringrejser
Snesko
Snowboardrejser
Speed riding-rejser
Vandsport
Dykkerrejser
Havkajakrejser
Katamaranrejser
Kitesurfrejser
Multisportsrejser
Paddleboardrejser
Surfrejser
Vandskirejser
Wakeboardrejser
Windsurfrejser

Sværhedsgrad

Begynder
Ekspert
Offpiste- HP 1
Offpiste- HP 2
Offpiste- HP 3
Offpiste- HP 4
Øvet

Undervisningstid

20
Deltid
Fuldtid
Ingen

Destination

Argentière
Bombannes
Chamonix
Flaine
Fuerteventura
Hyères
Korsika
Kreta
La Plagne
La Plagne – 1800
Lacanau
Lanzarote
Les Arcs
Les Contamines
Les Deux Alpes
Peniche
Sagres
Saint-Lary
Serre Chevalier
Tignes
Val Cenis
Val d'Isere
Val Thorens
Valloire
Verdon
Hiking for øvede - Aiguilles Rouges - Fuldtidskursus
Argentière

Tag på et exceptionelt vandreeventyr i området, Aiguilles Rouges. Aiguilles Rouges tilbyder fantastiske hiking ruter for den entusiastiske hiker.

Hikingrejser
Fuldtid
Øvet
Backcountry skiing - Ortler
Argentière

Stå på ski langt væk fra lifte og pister

Skitouringrejser
Fuldtid
Offpiste- HP 3
Découverte Backcountry skiing & ski technique
Argentière
Off-piste Skirejser
Fuldtid
Offpiste- HP 3
Winter trail running - full-time Instruction
Argentière

Kurset for dig der ønsker at opleve bjergene iført løbesko.

Skitouringrejser
Snesko
Fuldtid
Begynder
Ekspert
Øvet
Off piste snowboarding Introduction
Argentière

Dette kursus giver introduktion til off pisten for snowboardere

Off-piste Snowboardrejser
Fuldtid
Offpiste- HP 1
Skiing & Adrenalin - Full-time Instruction
Argentière

Kurset for dig der vil mærke adrenalin, samtidig med du modtager råd og vejledning fra din instruktør, og løfter dit skiniveau.

Off-piste Skirejser
Skitouringrejser
Fuldtid
Øvet
Off piste skiing Tour Tyrol
Argentière

Vil du guides igennem Tyrols bedste offpiste, er det her kurset for dig.

Off-piste Skirejser
Fuldtid
Offpiste- HP 3
Freerando skiing - Pack Full-time Instruction et Vallée Blanche
Argentière
Off-piste Skirejser
Skitouringrejser
Fuldtid
Offpiste- HP 2
Off piste skiing et Vallée Blanche
Argentière

Off piste skiing et Vallée Blanche er et kursus for erfarne offpisteskiløbere, der gerne vil blive endnu bedre i puddersneen.

Off-piste Skirejser
Fuldtid
Offpiste- HP 2
Yoga, snowshoe hiking,wellness - Full-time Instruction
Argentière

Den ultimative blanding af wellness og vandring i de sneklædte bjerge.

Snesko
Fuldtid
Short break 4days in Argentiere
Argentière

4 dages ophold i Argentiere. Få alle fordelene ved UCPA

Skirejser
Snowboardrejser
Ingen
Begynder
Ekspert
Øvet
Short break 3 days
Argentière

3 dage til rigtigt at opleve bjergene: Break UCPA er et tilbud med alt inkluderet til en lav pris.

Skirejser
Snowboardrejser
Ingen
Begynder
Ekspert
Øvet
Short break - Freerando skiiing
Argentière
Skitouringrejser
Offpiste- HP 3
Skitouring for øvede - Fuldtidskursus
Argentière

Kort tur til UCPA centeret i Argentière, men en enkelt overnatnig oppe på bjerget.

Skitouringrejser
Fuldtid
Offpiste- HP 2
Short break - Off piste skiing
Argentière
Off-piste Skirejser
Offpiste- HP 2
Short break "Mont-Rose"
Argentière

Tag på korttur til aplerne, og oplev den næste største bjergmassiv.

Skitouringrejser
Fuldtid
Offpiste- HP 4
Short Break Backcountry skiing - Val Ferret Italien
Argentière

Tag på korttur til Argentière. På dette kursus får du også mulighed for at opleve sneen i Italien.

Skitouringrejser
Fuldtid
Offpiste- HP 2
Ski for øvede - Fuldtidskursus
Argentière

Tag en smuttur ned til sneen, og få finpudset din teknik med fuldtidsundervisning.

Skirejser
Fuldtid
Ekspert
Øvet
Break Snowboarding - Half time instruction
Argentière

Kurset for dg der vil en smuttur ned i sneen.

Snowboardrejser
Deltid
Ekspert
Øvet
Ski for begyndere - 4 dage - Fuldtidskursus
Argentière

Tag en kort tur ned til sneen, og kom godt fra start på ski, med 10 timers undervisning med en af vores dygtige instruktører.

Skirejser
Fuldtid
Begynder
Beaufortain - Pierra Menta
Argentière

Tag til alperne og oplev et smukt eventyr i Beauforts land.

Off-piste Skirejser
Skitouringrejser
Fuldtid
Offpiste- HP 3
Skiing or snowboarding - without instruction
Argentière

Denne pakke er uden undervisning men spørg endelig vores personale til råds om de forskellige områder.

Skirejser
Snowboardrejser
Ingen
Begynder
Ekspert
Øvet
Off piste skiing introduction
Argentière

Dette program er sammensat af en offpisteinstruktør. Det vil hjælpe dig med at udvikle din skiteknik, så du bliver bedre til at stå i alle forhold.

Off-piste Skirejser
Fuldtid
Offpiste- HP 1
Oetztal
Argentière
Off-piste Skirejser
Skitouringrejser
Fuldtid
Ekspert
Ski for øvede - Chamonix-dalen - Fuldtidskursus
Argentière

For en skiferie hvor man ønsker progression og rådgivning er det bedst med små grupper på max 8 personer.

Skirejser
Fuldtid
Øvet
Glaciers du Mont-Blanc
Argentière

Føler du dig fuldtsændig hjemme i offpisten - tag på tur og oplev Mont-blanc.

Skitouringrejser
Fuldtid
Offpiste- HP 3
Freerando skiing - Pack Full-time Instruction haute montagne
Argentière
Off-piste Skirejser
Skitouringrejser
Fuldtid
Offpiste- HP 4
Au pays du Mont-Blanc
Argentière

Efter to til tre dage med finpudsning af teknikker tager vi på en kort tur rundt på Mont-Blanc massivet.

Off-piste Skirejser
Skitouringrejser
Fuldtid
Ekspert
Off piste snowboarding "High moutain"
Argentière

High Mountain er et program for erfarne offpistesnowboardere, der gerne vil blive endnu bedre i puddersneen.

Off-piste Snowboardrejser
Fuldtid
Offpiste- HP 3
Off piste skiing "High moutain"
Argentière

High Mountain er et program for erfarne offpisteskiløbere, der gerne vil blive endnu bedre i puddersneen.

Off-piste Skirejser
Fuldtid
Offpiste- HP 3
Off piste skiing "All Mountain"
Argentière

Tag med ud på de berømte nedkørsler i verdens freeride mekka chamonix dalen, Offpiste med proffesionelle instruktører.

Off-piste Skirejser
Fuldtid
Offpiste- HP 2
Off piste snowboarding "All mountain"
Argentière

Charmonix-Argemtière er kendt verden over for sin offpiste og tiltrækker alle former for alpinsportsentusiaster. Tag med ud på de berømte nedkørsler i verdens freeride-hovedstad og forbedre din teknik!

Off-piste Snowboardrejser
Fuldtid
Offpiste- HP 2
Snowboarding - Half time instruction
Argentière

I denne pakke vil du opleve de forskelle skiområder i Chamonix dalen til en virkelig god pris.

Snowboardrejser
Deltid
Ekspert
Øvet
Splitboard in Mont-Blanc's heart
Argentière

Oplev Mont Blanc på splitboard.

Off-piste Snowboardrejser
Fuldtid
Offpiste- HP 3
Off piste skiing / Steepy slopes
Argentière

Vi træner teknikkerne til at stå på virkelig stejle skråninger og hvordan man opnår maximum sikkerhed i nogle af de smukkeste korridorer (couloirs) i Chamonix dalen.

Off-piste Skirejser
Fuldtid
Offpiste- HP 4
Cham' premières randos
Argentière

”Programmet” for dig, der gerne vil prøve kræfter med skitouring. Du har allerede stået offpisteskiløb.

Off-piste Skirejser
Skitouringrejser
Fuldtid
Ekspert
Øvet
La Silvretta
Argentière

Beliggende på grænsen mellem Schweiz og Østrig ligger Silvretta som har ry for at have nogle af de letteste gletsjerruter. Her er virkelig meget sne og solskin takket være sin beliggenhed midt i Alperne. Bjerget domineres af gletsjerisen trods dens gennemsnitlige højde.

Off-piste Skirejser
Skitouringrejser
Fuldtid
Ekspert
Ski for let øvede - Fuldtidskursus
Argentière

Denne pakke giver dig hele dages undervisning med instruktør så du kan blive en (endnu) bedre skiløber samtidig med at du også har fri tid med dine venner.

Skirejser
Fuldtid
Øvet
Ski - Fuldtidskursus (Begynder)
Argentière

Dette ophold er forbeholdt begyndere. Kom med og få en perfekt start på et langt liv i sneen.

Skirejser
Fuldtid
Begynder
Snowboard - Fuldtidskursus (Begynder)
Argentière

Dette ophold er forbeholdt begyndere. Kom med og få en perfekt start på et langt liv i sneen.

Snowboardrejser
Fuldtid
Begynder
Chamonix-Zermatt Authentic
Argentière

Denne rute tager os systematisk fra punkt A til punkt B og er ikke den oprindelige rute. Dette kursus er udelukkende forbeholdt for de folk der er virkeligt dygtige til skitouring og er i meget god fysisk form.

Off-piste Skirejser
Skitouringrejser
Fuldtid
Ekspert
Freerando skiing - Full-time Instruction "évasion"
Argentière
Off-piste Skirejser
Fuldtid
Offpiste- HP 3
Splitboard
Argentière

Tag med ud på uberørte ruter og klassiske offpiste steder. Og opdag hvorfor alle alpinsport entusiaster drømmer om Chamonix - på et splitboard!

Off-piste Snowboardrejser
Skitouringrejser
Fuldtid
Offpiste- HP 3
Freerando Girl session
Argentière

Freeriding med mulighed for at søge de uberørte områder væk fra de klassiske offpiste ruter. Dette program er kun til piger!

Off-piste Skirejser
Skitouringrejser
Fuldtid
Offpiste- HP 3
Freerando
Argentière

Skiene er freeride ski med touring bindinger der gør det muligt, let at vandre til hinsides liggende steder med den bedste sne.

Off-piste Skirejser
Skitouringrejser
Fuldtid
Offpiste- HP 3
Splitboarding "High mountain"
Argentière

Et must-have for offpiste snowboarding: splitboardet! Tag med ud på uberørte ruter og klassiske offpiste steder.

Off-piste Snowboardrejser
Skitouringrejser
Fuldtid
Offpiste- HP 4
Crosscountry skiing- Pack Full-time Instruction Spécial Chamonix
Argentière

Dette program er til alle langrendsløbere: begynder, let øvet eller ekspert og vi kommer til at træne de forskellige teknikker indenfor langrend.

Langrend
Fuldtid
Begynder
Ekspert
Øvet
Evasion skating
Argentière

Langrend rundt om hele Mount Blanc. Et nyt sted hver dag.

Langrend
Fuldtid
Øvet
Cham' randos
Argentière

Vi tager heldagsudflugter både i Chamonix og i Haute Savoie og kører masser af pudder.

Off-piste Skirejser
Skitouringrejser
Fuldtid
Ekspert
Ski for øvede - Happy Winter - Fuldtidskursus
Argentière

Er du studerende, og mellem 18 og 25 år, så er dette kurset for dig.

Skirejser
Fuldtid
Ekspert
Øvet
Snowboarding - Half time Instruction - SPECIAL DEAL "skieur futé"
Argentière

Perfekt kursus for dig der gerne vil forbedre dit skiløb med en instruktør, og samtidig have tid til at opleve sneen på egen hånd.

Snowboardrejser
Deltid
Ekspert
Øvet
Snowboarding - Half time instruction - Happy Winter Offer
Argentière

Er du studerende, og mellem 18 og 25 år, så er dette kurset for dig.

Snowboardrejser
Deltid
Ekspert
Øvet
Trekking for øvede/eksperter - Five Summits - Fuldtidskursus
Argentière

Her er et kursus for dig der gerne vil kunne tilføje 5 bjergtoppe til dit CV. Som titlen antyder får du et fuldtidskursus hvor man hver dag bestiger/trekker en ny top i området ved Mont Blanc. Du skal påregne at gå mellem 1200 og 1800 højdemeter hver dag som tager mellem 7-9 timer.

Hikingrejser
Fuldtid
Ekspert
Øvet
Mountainbike for øvede - Fuldtidskursus
Argentière

Chamonix dalen er et mecca for freeride mountainbike, hvor der er et væld af de fede downhill ruter. Målet med denne uge er i al sin enkelthed at have det sjovt og blive bedre til at køre downhill. Din instruktør vil coache dig gennem al teknikken og sørge for at du får en fantastisk uge i flotte omgivelser med udsigt til Mont Blanc.

Mountainbikerejser
Fuldtid
Øvet
Mountainbike & multisport for alle - Fuldtidskursus
Argentière

Forbered dig på en uge med fuld fart på! På dette kursus vil du nemlig både få dage med mountainbike, hiking, rafting og klatring. Er du klar?

Hikingrejser
Klatrerejser
Mountainbikerejser
Multisportsrejser
Raftingrejser
Fuldtid
Begynder
Ekspert
Øvet
Trailrunning & multisport for begyndere - Fuldtidskursus
Argentière

Dette kursus kombinerer trail løb med mountainbike, klatring og canyoning. Med base i Argentière, vil du komme på eventyr i området omkring Mont Blanc og prøve kræfter med trail løb, mountainbike, klatring og canyoning.

Klatrerejser
Mountainbikerejser
Paddleboardrejser
Trailrunningrejser
Fuldtid
Begynder
Øvet
Trailrunning for øvede/eksperter - Konkurrenceforberedelse
Argentière

Dette kursus er fokuseret på, at optimere dine evner indenfor trail løb og foruden en masse spændende ruter, vil du blive vejledt i træningsmetoder, træningsprogrammer og udstyr.

Hikingrejser
Fuldtid
Ekspert
Øvet
Gletsjer-hiking for begyndere - I hjertet af Mont Blanc - Fuldtidskursus
Argentière

På denne tur får du en fantastisk ferie med gletsjer vandring ved Mont Blanc. Der skal både bruges isøkse og sikkerhedsudstyr – så er dette din første gang med Gletsjer-Hiking vil du blive undervist af de bedste instruktører der sikkert guider dig til tops.

Hikingrejser
Fuldtid
Begynder
Gletsjer-hiking for begyndere - Fuldtidskursus
Argentière

På denne tur får du en fantastisk ferie med gletsjer vandring i området Vallée Blanche som er beliggende ved Mont Blanc.

Alpinismerejser
Hikingrejser
Fuldtid
Begynder
Ekspert
Øvet
Hiking for øvede - Mont Blanc - Fuldtidskursus
Argentière

Dette kursus er dedikeret til at udforske området omkring Mont Blanc med overnatninger i det fri. Det er for dig der har erfaring med at hike og som har en god fysisk form. Kan du udfylde disse krav, byder ugen på helt exceptionelle oplevelser. Der vil, afhængig af vejrforhold, være 1-2 overnatninger under åben himmel og derudover vil guiderne fra UCPA vise dig de flotteste steder at hike.

Hikingrejser
Fuldtid
Ekspert
Øvet
Hiking for øvede - Aiguilles Rouges - Fuldtidskursus
Argentière

Tag på et exceptionelt vandreeventyr i området, Aiguilles Rouges. Aiguilles Rouges tilbyder fantastiske hiking ruter for den entusiastiske hiker.

Hikingrejser
Fuldtid
Øvet