Aktivitet
+
15
3
17
1
1
4
6
3
3
3
4
2
28
2
6
78
1
18
23
49
3
26
90
72
30
4
39
4
1
1
2
158
1
1
109
4
39
2
3
25
2
9
29
8
9

Snowboardrejser med undervisning

I de franske alper finder man fantastiske områder til snowboard.

UCPA var de første i Europa til at tilbyde snowboardkurser. Vi kan derfor den dag i dag levere nogle ekstremt dygtige instruktører med mange års erfaring på UCPA's centre rundt i alperne. Man finder hold til alle fra begynderniveau til eksperten.

Niveauet er højt, og der er garanti for, at det bliver sjovt og udfordrende.

Snowboardundervisning

Når du bestiller en skiferie igennem UCPA, er skiundervisningen en central del af den samlede pakke. Vores kurser er vores spidskompetence. Paletten af kurser er bred, og niveauet af vores snowboardinstruktører er højt.

Nogle af vores mest populære snowboardkurser er snowboard heltid og snowboard halvtid. Med heltid har du undervisning formiddag og eftermiddag, som på en uge løber op i ca. 23 timer. Vælger du halvtid, får du halve dages undervisning, som bliver til ca. 12 timers undervisning i løbet af en uge.

Da vi har mange hold hver uge, som alle opdeles efter niveau, vil du komme til at stå sammen med andre på samme niveau som dig. Herved sikrer vi den bedst mulige oplevelse for alle. Om du er nybegynder eller har mange kilometer piste under boardet, kan du få meget ud af undervisning.

Leje af snowboard

Leje af snowboard og støvler er en del af rejsens pris. Da vi regelmæssigt udskifter skiudstyret, vil du have afgang til nogle af de nyeste produkter fra Rossignol.

Stort udvalg af snowboardkurser

Vi har et bredt udvalg af kurser over hele Frankrig. Heltids- og deltidsundervisning, begynder, øvet, ekspert, off-piste.
Vælg dit niveau og ønskede destinationer herunder.