Ankomst og afrejse

Reception lørdag morgen fra 8.30 til 12.00.
Værelserne er tilgængelige fra kl. 18.00, og der er et bagagerum med brusere og toiletter til din rådighed. Morgenmad (kl. 8.30-9.30), derefter udstyr og dit skipas, der er gyldigt fra den første kursusdag.

Vores team vil give dig alle de oplysninger, du har brug for, for at få en god start på dit ophold: sikkerhedstips, vejrudsigt, sneforhold, oplysninger om pister.
Indkvartering : For alle forespørgsler eller oplysninger vedrørende din installation bedes du kontakte os pr. e-mail på valthorens@ucpa.asso.fr eller pr. telefon i vores sportsby på O4.79.00.01.39, (en uge før din ankomst.)

Hvis du har købt muligheden “ankomst dagen før”, vil vi tage imod dig mellem kl. 17 og 19.
Hvis du forventer at ankomme efter kl. 19.00, bedes du kontakte sportsbyen (e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil derefter finde en kuvert med dit navn på og en vejbeskrivelse til dit værelse.
Der serveres middagsmad indtil kl. 20.30.

Værelserne returneres kl. 9.00, og der er brusere og bagageopbevaring til din rådighed.
Efter en sidste dag med uovervåget skiløb skal udstyret afleveres senest kl. 17.30, og opholdet slutter kl. 18.00.

Dag for dag program

Velkommen til 2 magiske dage i Val Thorens i Espace 3 Vallées, “verdens største skiområde”. I løbet af disse 2 dage venter der dig et maksimalt udvalg af pister og skisportsområder. Og så er det op til dig, alt efter dit niveau, at udfordre de mytiske pister i området: Béranger eller Goitschel, to magiske sorte pister.
Efter skiløbet byder Val Thorens på et maksimum af barer, restauranter, butikker og fritidsområder, så du kan få mest muligt ud af din weekend.

Påkrævet udstyr

Af hensyn til din sikkerhed anbefales det at bruge hjelm, håndleds- og knæbeskyttere, når du står på snowboard.
Til snowboarding
1 jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 pullovers eller fleecejakker, 1 par handsker eller vanter, 1 hat, 1 hjelm, 1 solbrille og 1 skimaske (mindst UV-kategori 3), 1 solcreme med høj beskyttelsesgrad, 1 læbestift.

Medbring en lille hængelås til at lukke dit skab eller til at sikre dit udstyr, en vandflaske og en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.

Medbring dine egne håndklæder (UCPA sørger for lagner).

Ved ankomsten vælger du dit udstyr til hele opholdet: ski, støvler og stave eller snowboard og støvler.
Der kan lejes hjelme.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Val Thorens / Orelle-skipas indtil kursets afslutning
Ski- eller snowboardudstyr

Teknisk niveau

Afbryd to dage: vælg UCPA-weekenden