Aktivitet
+
1
1
1
2
14
2
2
8
1
3
25
11
2
1
110
81
2
13
5
3
2

Off-piste skirejser

Er det for kedeligt at holde sig til pisterne hele tiden?

På UCPA's off-pisterejser sørger vores instruktører og bjergguider for, at I står på de bedste områder på bjerget. Om du bevæger dig ud i off-pisten for første gang eller søger en ekstrem off-pisteoplevelse, er der et hold til dig. Det går stærkt og udfordringen er stor. Du vil opleve bjergene tæt på og urørt.

Sikkerheden er i fokus på alle vores off-pistekurser. Vi tager ikke deltagere ud på nedfarter, som overskrider gruppens niveau, eller som ikke er sikre. Undervisning er en af vores hjørnesten, hvorfor alle kurser også fokuserer på at forbedre dit skiløb.

Off-pisteundervisning

Da vi har mange hold hver uge, som alle opdeles efter niveau, vil du komme til at stå sammen med andre på samme niveau som dig. Herved sikrer vi den bedst mulige oplevelse for alle.

Er du øvet eller ekspert med mange timer i off-pisten, vil du få finpuset teknikken. Vores bjergguider vil tage dig med på et aktionfyldt og uforglemmeligt eventyr på bjerget, hvor du vil blive udfordret og opleve dele af off-pisten, som kun de lokale kender til. Kort sagt finder vi den bedste pudder og de vildeste nedfarter til jer.

Har du endnu ikke bevæget dig ud i off-pisten eller har begrænset erfaring, vil der vores instruktører have fokus på, at du lærer at bruge den rette teknik fra starten. Med teknikken på plads vil I bevæge jer ud på nye eventyr i off-pisten. Så længe du er en erfaren skiløber på pisterne, kan du deltage i et off-pistekursus.

Ud over den praktiske undervisning vil der blive gennemgået, hvordan du læser landskabet, gebærder dig rundt i off-pisten, og hvordan sikkerhedsudstyret fungerer.

Leje af off-pisteski og sikkerhedsudstyr

Leje af ski, stave, støvler og sikkerhedsudstyr er en del af rejsens pris. Da vi regelmæssigt udskifter skiudstyret, vil du have afgang til nogle af de nyeste produkter fra Rossignol.

Sikkerhedsudstyr, der stilles til rådighed, omfatter sender, skovl og rygsæk.

Stort udvalg af off-pistekurser

Vi har et bredt udvalg af kurser over hele Frankrig. Heltids- og deltidsundervisning, begynder, øvet, ekspert.
Vælg dit niveau og ønskede destinationer herunder.