Trailrunningrejser

Er du løbeentusiast, og trænger du til nye udfordringer? Ved at tage på en trailrunningrejse med UCPA Danmark, kommer du til at løbe i skiftende terræn, nye højder og fremragende omgivelser. På trailrunningkurset kommer du til at løbe med andre eventyrlystne trailrunnere, som er lavet af samme stof som dig. UCPA Danmark tilbyder blandt andet ophold og kurser i trailrunning i Argentière og Chamonix.

Trailrunningundervisning

Når du bestiller en trailrunningrejse igennem UCPA, er undervisningen i trailrunning en central del af den samlede pakkerejse.

Vores kurser er vores hovedfelt. Udvalget af kurser er stort og vores trailrunninginstruktørers niveau er meget højt.

Det er fordelagtigt, hvis du er god fysisk form og har lidt erfaring med at løbe i skiftende terræn. Du skal derudover være i stand til at løbe uafbrudt i en time og femten minutter, og det er anbefalelsesværdigt, at du minimum løber 2 gange om ugen i en længere periode inden kurset. Ud over dette forventes det ikke, at du har nogen særlig erfaring indenfor trailrunning. Vores dygtige instruktører skal nok give dig redskaberne til at blive en dygtig trailrunner.

Leje af trailrunningudstyr

Al trailrunningsudstyr, der skal benyttes i forbindelse med undervisningen, er inkluderet i din rejse.

Stort udvalg af trailrunningkurser

Har du mod på at prøve en masse forskellige aktiviteter på din rejse? Så skal du overveje at vælge at tage på en multisportsrejse. Ved at tage på en multisportsrejse med UCPA Danmark, har du mulighed for at få kurser i trailrunning og prøve kræfter med andre typer aktiviteter i bjergene. Udforsk vores trailrunningkurser og multisportskurser nedenfor.