Beskrivelse af kurset

Dette kursus kombinerer trailrunning med mountainbike, klatring og stand up paddle.

Med base i Argentière vil du komme på eventyr i området omkring Mont Blanc og prøve kræfter med trailrunning, mountainbike, klatring og stand up paddle.

På dette kursus vil du komme til at løbe mellem 10-15 km om dagen med en højdeforskel på ca. 400-600 meter, så en god grundform er påkrævet.

Instruktørerne vil derudover guide og coache dig i forhold til træning, teknik og andre aspekter af trailrunning. Dermed er rammerne sat for en fantastisk introduktion til trailrunning samt 3 andre fede sportsgrene.

På kurset vil du bo på vores totalt renoverede center i Argentière, som ligger smukt og idyllisk og tilbyder egen pool og mulighed for mange forskellige aktiviteter. Derudover er kurset ALL INCLUSIVE, hvilket betyder, at undervisning, udstyr, bolig og helpension er inkluderet i prisen. Du skal blot nyde de forskellige eventyr og så sørger personalet for at rammerne er i orden.

Teknisk og fysisk niveau
Du skal være bekendt med at løbe i skiftende terræn, men det er ikke påkrævet at du er meget øvet. Du skal desuden være i stand til at løbe uafbrudt i en time og femten minutter og det er anbefalelsesværdigt, at du minimum løber 2 gange om ugen i en længere periode inden kurset.

Centeret i Argentière

UCPA-centeret i Argentière ligger midt i byen kun få meter fra byens bager, barer og butikker. Den historiske viktorianske bygning blev renoveret i 2013 og tilbyder nu et fantastisk 3-stjernet ophold. Indenfor i centeret finder du et rum til alt udstyr, en stor restaurant og masser af sociale områder, hvor der også er plads til at slappe af. Det er også i de områder, du finder baren og den hyggelige afterski efter en lang dag på pisterne. Man har valgt at beholde badeværelserne på gangene, da centeret blev renoveret for at holde værelserne mere rummelige.

Klik her, hvis du vil læse mere om vores UCPA center i Argentière.

Udstyr til rejsen

Al udstyr, der skal benyttes i forbindelse med undervisningen, er inklusiv i prisen for rejsen.

UCPA tilbud

Vil du på en multisportsrejse, hvor du kan dyrke aktiviteter som mountainbiking, hiking, klatring og rafting? Klik her, for at læse om vores multisportskursus i Argentière

Prisniveau DKK 1.000 - DKK 15.000

Nætter 6 - 8

Uge

Aktivitetstype

Trailrunningrejser

Sværhedsgrad

Begynder
Ekspert
Offpiste- HP 1
Offpiste- HP 2
Offpiste- HP 3
Offpiste- HP 4
Øvet

Undervisningstid

20
Deltid
Fuldtid
Ingen

Destination

Argentière
Bombannes
Chamonix
Flaine
Fuerteventura
Hyères
Korsika
Kreta
La Plagne
La Plagne – 1800
Lacanau
Lanzarote
Les Arcs
Les Contamines
Les Deux Alpes
Peniche
Sagres
Saint-Lary
Serre Chevalier
Tignes
Val Cenis
Val d'Isere
Val Thorens
Valloire
Verdon
Trailrunning & multisport for begyndere - Fuldtidskursus
Argentière

Dette kursus kombinerer trail løb med mountainbike, klatring og canyoning. Med base i Argentière, vil du komme på eventyr i området omkring Mont Blanc og prøve kræfter med trail løb, mountainbike, klatring og canyoning.

Klatrerejser
Mountainbikerejser
Paddleboardrejser
Trailrunningrejser
Fuldtid
Begynder
Øvet