Denne uge byder på klatring i noget af Europas flotteste natur og med base i verdens hovedstad for ekstremsport – Chamonix. Her lærer man om den nødvendige udrustning ved klatring samt de fundamentale klatreteknikker. Er du eventyrlysten, har en god kondition og er på niveau 2 i klatring, så er denne klatrerejse lige noget for dig!

Om kurset

På dette kursus starter ugen ud med, at du kommer til at lære om udstyr og teknikker på længere højder – kundskaber der bliver brug for, når det er tid til selve klatringen. For at komme til klipperne skal man af og til krydse gletsjere og vandre en smule. Kurset forløber i fem hele dage i højder op til 1500 m.

Kurset er ALL INCLUSIVE, hvilket betyder, at undervisning, udstyr, bolig og helpension er inkluderet i prisen. Du skal med andre ord ikke bekymre dig om noget. På centeret vil du desuden gratis kunne benytte dig af sauna og volleyball. Derudover vil du have fri adgang til alle lifterne i området – både under undervisningen og i din fritid. Du vil ligeledes kunne finde utrolig mange ting at lave i Chamonix by og et besøg på Aiguille du Midi kan kraftigt anbefales. Byen tilbyder da også et stort udvalg indenfor special butikker, shopping, barer og gode restauranter. Du får dermed en uge med et super inspirerende indhold med base i en af de mest fantastiske alpebyer i verden.

Udstyr til rejsen

Al udstyr, der skal benyttes i forbindelse med undervisningen, er inklusiv i prisen for rejsen.

UCPA tilbud

Vil du gerne på en klatrerejse for begyndere? Klik her for at læse om vores multisportskursus for alle niveauer i Chamonix, hvor du kan prøve kræfter med mountainbiking, hiking og klatring. 

Prisniveau DKK 1.000 - DKK 15.000

Nætter 6 - 8

Uge

Aktivitetstype

Klatrerejser

Sværhedsgrad

Begynder
Ekspert
Offpiste- HP 1
Offpiste- HP 2
Offpiste- HP 3
Offpiste- HP 4
Øvet

Undervisningstid

20
Deltid
Fuldtid
Ingen

Destination

Argentière
Bombannes
Chamonix
Flaine
Fuerteventura
Hyères
Korsika
Kreta
La Plagne
La Plagne – 1800
Lacanau
Lanzarote
Les Arcs
Les Contamines
Les Deux Alpes
Peniche
Sagres
Saint-Lary
Serre Chevalier
Tignes
Val Cenis
Val d'Isere
Val Thorens
Valloire
Verdon
Klatring for øvede - Fuldtidskursus
Chamonix

Denne uge byder på klatring i noget af Europas flotteste natur og med base i verdens hovedstad for ekstremsport - Chamonix.

BJERGSPORT
Klatrerejser
Fuldtid
Øvet
Mountainbike & multisport for alle - Fuldtidskursus
Argentière

Forbered dig på en uge med fuld fart på! På dette kursus vil du nemlig både få dage med mountainbike, hiking, rafting og klatring. Er du klar?

Hikingrejser
Klatrerejser
Mountainbikerejser
Multisportsrejser
Raftingrejser
Fuldtid
Begynder
Ekspert
Øvet
Multisport for alle - Fuldtidskursus
Chamonix

Denne multisport uge er indbegrebet af en aktiv ferie, vi lover dig at du ikke kommer til at kede dig 1 sekund. En uge der samler alle de fedeste bjergsportsgrene – du vil elske det. Til alle aktiviteterne bliver du undervist og instrueret af professionelle instruktører der lever og ånder for bjerge og sport.

Canyoningrejser
Klatrerejser
Mountainbikerejser
Multisportsrejser
Raftingrejser
Via Ferrata
Fuldtid
Begynder
Ekspert
Øvet
Trailrunning & multisport for begyndere - Fuldtidskursus
Argentière

Dette kursus kombinerer trail løb med mountainbike, klatring og canyoning. Med base i Argentière, vil du komme på eventyr i området omkring Mont Blanc og prøve kræfter med trail løb, mountainbike, klatring og canyoning.

Klatrerejser
Mountainbikerejser
Paddleboardrejser
Trailrunningrejser
Fuldtid
Begynder
Øvet