Ankomst og afrejse

Velkomst mandag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10.00), logi (om morgenen har du adgang til et sikkert rum til at lade din bagage), udstyr og din ski-pas gøres tilgængeligt fra den første dag af kursuset.

Øv dig som det passer dig, vores hold giver dig alle de informationer du har brug for til at starte dit ophold i sneen: sikkerhedsrådgivning, vejrinformation, sneforhold, piste informationer.
Råd fra sportslandsbyen: Vi foreslår, at du ankommer før kl. 13.00 for at få mest muligt ud af din første feriedag og begynde at stå på ski.

Kl. 18.00 har UCPA-teamet aftalt et møde for at præsentere dit ophold: UCPA-ånden, gruppedannelse, mødetidspunkter, højdepunkter i ugen.

Hvis du har købt optionen “ankomst aftenen før”, byder vi dig velkommen mellem kl. 18.00 og 20.00. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20.00, bedes du kontakte sportslandsbyen (mail eller telefon) så vi kan give dig koden til hoveddøren. Du vil da finde en kuvert med dit navn og instruktioner for at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Efter en sidste formiddag uden tilsyn, aflevering af udstyr lørdag før kl. 12.
Dit værelse skal forlades senest kl. 13.
Afgang fra sportslandsbyen kl. 14.

Dag for dag program

4 til 5 sessioner fra tirsdag til fredag.
Gruppen dannes på baggrund af dine præferencer, dine forventninger og dit tekniske niveau.

Sessioner med veksling mellem tekniske råd, individuelle råd, opdagelse af de smukkeste pister på stationen, alt sammen med maksimal deling og glæde!

Halvdelen af dagen ikke overvåget, er du fri til at ride med dine venner eller alene, nyd stationen, hvil dig mellem to intense glidende sessioner…

Teknisk niveau – Begynder

Du har allerede gennemført 1 til 3 uger med glidende. Du kontrollerer din hastighed på lette pister. Du laver sving på bløde skråninger og du mestrer det skridt-type “døde blad” på stejlere pister.
Denne uge vil din instruktør give dig alle de råd, du har brug for til at være komfortabel på alle de blå pister og nogle af de røde pister i moderat hastighed. Du arbejder derfor på din indsats på pisterne, din stabilitet på lange racerstrækninger (for at undgå fejl med skær), og mestring af dit snowboard for at deltage i fremtidige ugers ridergrupper “Kontrol”

Teknisk niveau – Kontrol

Du har opnået et “behersket” niveau, fordi du bevæger dig på de blå pister og på de røde pister i moderat hastighed. Du mestrer ikke perfekt de lange racerstrækninger.
Denne uge vil din instruktør udvikle din evne til at bevæge dig med lethed på alle pister, og især på direkte spor for at mestre racerstrækninger (undgå fejl med skær) og lange flade pister (for at undgå at miste hastighed og dermed gå). Du vil også begynde lidt på switch (glide baglæns). Denne lethed med disse essentielle teknikker vil tillade dig at være i “Bekræftede” grupper for dine fremtidige uger med snowboard.

Teknisk niveau – Bekræftet

Du har opnået et “bekræftet” niveau, fordi du bevæger dig med lethed på alle pister, og du mestrer de lange flade områder og krydsninger, der gør det muligt for dig at komme overalt på hele skiområdet.
Målet med din uge vil være at være komfortabel på alle sne og alle pister (selvom du stadig skal glide for at gøre denne komfort flydende), herunder at røre ved “pulver” og måske lidt freestyle for at skifte til en “ekspert” niveau i en kommende ferieuge og hvorfor ikke til en Off Piste ophold.

Teknisk niveau – Ekspert

Du er ekspert fordi din erfaring gør det muligt for dig at tilpasse din teknik afhængigt af terrænet. Du ved, hvordan du rider på alle snebetingelser og på hele området.
Denne uge, har det sjovt med din instruktør, der vil finjustere din teknik endnu mere, og afhængigt af gruppens ønsker og vejrforholdene og terrænet, vil gøre dig i stand til at opdage en flot off-piste og de smukkeste løb og spots i hele skiområdet.

Påkrævet udstyr

For din sikkerhed anbefales det ved snowboarding at anvende en hjelm, håndledsbeskyttelse og knæbeskyttelse.

For at glide
1 skijakke og 1 skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleecetrøjer, 1 varmt par undertøj, 1 godt par handsker eller vanter (foretræk vanter eller snowboardhandsker som er mere rummelige og mere vandtætte end almindelige skihandsker), 1 skihue eller 1 hjelm, 1 par solbriller med UV-filter, 1 skibriller, 1 højbeskyttelses solcreme, 1 læbepomade.

Det er en god ide at medbringe en lille hængelås til at låse dit skab eller for at sikre dit udstyr, en vandflaske (eller en flaske vand) og en lille rygsæk i tilfælde af at spise på pisterne.

Medbring din egen håndklæder (lagner leveret af UCPA).

Ved ankomsten vil du blive udstyret med snowboard og støvler, der er tilpasset dit niveau.

Forplejning

Spisestue med 220 pladser.

Selvbetjening med et udvalg af forskellige retter
– 5 eller 6 valgmuligheder i form af forretbuffet (råkost, pålæg og salater…)
– varme retter: kød eller fisk ved hver servering
– grøntsags- eller stivelsesbuffet ved hver servering
– oste- og dessertbuffet

Så meget du vil, sæsonens frugt, yoghurt og flødedessert.

Afhængigt af ugen tilbyder teamet temamenuer om aftenen: pastafest, savoyardmenu, ø-menu…

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Tignes / Val d’Isère-skipas gyldigt indtil kursets afslutning
Snowboardudstyr
4 til 5 sessioner, 12 timer med instruktør

Teknisk niveau

Vælg 6 dage med snowboarding fuld af smidighed i Tignes – Val d’Isère!