Beskrivelse

UCPA centret i Argentière

UCPA-centeret i Argentière ligger midt i byen, kun få meter fra byens bager, barer og butikker. Den historiske viktorianske bygning blev renoveret i 2013 og tilbyder nu et fantastisk 3-stjernet ophold. Indenfor i centeret finder du et rum til alt udstyr, en stor restaurant og masser af sociale områder hvor man kan slappe af. Det er også i de områder du finder baren og den hyggelige afterski efter en lang dag på pisterne. Man valgte at beholde badeværelserne på gangene da centeret blev renoveret for at holde værelserne mere rummelige.
Chamonix-skiområdet er spredt ud over dalen, så UCPA lejer busser til at transportere gæsterne til det valgte skiområde og tilbage igen dagligt. Liftkortet, som er inkluderet i prisen, giver adgang til Aguille du Midis kabelbane, hvor man får en fantastisk udsigt over Mont Blanc og dalen Vallée Blanche. Man får også adgang til jernbanen der kører op til Mer de Glace-gletsjeren.

Værelser

Indkvartering

  • Deleværelser med plads til 4, 5 el. 6 personer.
  • Dobbeltværelse kan købes for et ekstra tillæg.
  • Badeværelser deler man med andre gæster.

Forplejning

Maden serveres som buffet hver dag.
Morgenmad består af yoghurt, müsli, frugt, saft, kaffe og brød. Du skal ikke blive overrasket over at se kaffe, te eller varm chokolade serveret på fransk manér – i en suppeskål!
Den typiske frokost er picnic-agtig med stort udvalg af brød, kød, ost, pasta, salat, frugt, slik m.m. Picnic-frokost giver dig maksimal tid i bakkerne uden at skulle bruge en formue på dyre bjergrestauranter.
Middagen er en 4-retters buffet – typisk en salatbar som forret, valg af 3 eller 4 hovedretter (oftest fisk), flere forskellige oste, frugt, dessert og is.
Eventuelle særlige kostbehov bør meddeles ved check-in. Vegetarer vil generelt finde et bredt nok udvalg i buffeten.

Underholdning

UCPA-personalet planlægger et underholdningsprogram hver uge. Det skal bestemt ikke være pinligt, og der er ingen tvang til at deltage – alt er meget nede på jorden. Et typisk program vil omfatte udstrækning i de tidlige aftentimer, lave crêpes (franske pandekager), quiz, sketch-aften, karaoke og nogle aftener levende musik.
Ligeledes er der i byen et stort udvalg af barer og natklubber for enhver smag.

Særligt om Argentière

Hver morgen står der er lejet bus klar til at tage gæsterne direkte til det valgte område, hvor dagens skiløb skal foregå. Der er rigeligt med parkingsmuligheder.

Argentière-centeret

  • Højeste komfortstandard i UCPA
  • 4, 5 og 6 mandsværelser (dobbeltværelser mod gebyr)
  • 300 senge
  • 0 meter til byen
  • 500 meter til skiområde

Facts om centret

Distance til nærmeste centrum: 8 km (Chamonix)
Nærmeste lufthavn: 108km (Geneve lufthavn)
Centerkapacitet: 300 sengepladser
Værelsestype: 2, 4, 5 el. 6 sengs værelser
Bad: På gangen, på hver etage
Toilet: På gangen, på hver etage
Internet: Wifi i lobbyen
Fakta

All Inclusive

Ophold: Indkvartering på flersengs værelse
Helpension: Morgenmad, frokost, aftensmad
Undervisning: Al undervisning er ALTID inkluderet i prisen
Udstyr: Al udstyr er ALTID inkluderet i prisen
Øvrige aktiviteter: Der er aktiviteter både om dagen og om aftenen
Beliggenhed

Transportmuligheder til Argentière

Fly: Argentière er blot en times kørsel fra Genèves lufthavn, hvilket gør det til en af de mest tilgængelige skisportssteder med den perfekte beliggenhed for en smuttur. EasyJet tilbyder en regelmæssig og rimelig billig flyvning til Genève fra en række danske lufthavne.


Lufthavnstransfer: Vi er mere end glade for at fjerne besværet og arrangere din transport for dig, enten på en af vores egne minibusser eller med en af vores partnervirksomheder. For at booke en overførsel skal du blot tilføje det under “rejsemuligheder” på booking-siden. Hvis du foretrækker at organisere din egen transfer, er der en række virksomheder der opererer i dalen.


Bus: Vores samarbejdspartner sneexpresen tilbyder overkommelig og problemfri transport til de franske alper – perfekt til at undgå travle lufthavne! Busserne er 4 og 5 stjernede komfortable busser


Tog: Det er muligt at nå Argentière med tog, TER-og TGV togforbindelser går til St. Gervais, som er 20 km fra Argentière. Derfra kan du tage en lokal SNCF-forbindelse til Chamonix centrum fra hvor du kan fange et tog eller bus til Argentière. Vi vil generelt ikke anbefale togrejser på grund af billetpriser og manglen på en direkte forbindelse.


Bil: Argentière er let tilgængelig ad vej langs A40, der kører direkte til Argentière. Fra Danmark tager det omkring 15 timer, og går gennem noget flot natur undervejs, men glem ikke at budgettere med franske betalingsveje!

Få et tilbud

Få et tilbud til UCPA Argentière

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.