Ankomst og afrejse

Velkommen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10.00), indkvartering (om morgenen har du et sikkert rum til at stille din bagage i), udstyr og skipas, der er gyldigt fra den første dag af opholdet.

Vores team giver dig praktisk hjælp fra den første eftermiddag og giver dig alle de oplysninger, du har brug for til at starte dit ophold i sneen: sikkerhedstips, vejrinformation, sneforhold, oplysninger om pisterne.

Sportsbyens råd: vi foreslår, at du ankommer inden kl. 13.00 for at nyde din første feriedag og begynde at glide.

Sidst på eftermiddagen inviterer teamet dig til en præsentation af din uge, sportsbyens funktion, tilrettelæggelsen af aktiviteter osv.

Hvis du har købt muligheden “ankomst dagen før”, byder vi dig velkommen mellem kl. 18.00 og 20.00. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20.00, bedes du kontakte sportsbyen (e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil derefter finde en kuvert med dit navn på og en vejbeskrivelse til dit værelse. Der serveres aftensmad indtil kl. 20.30.

Det er ikke muligt at reservere værelser, men vi vil gøre vores bedste for at imødekomme din anmodning ved ankomsten, afhængigt af tilgængelighed.

Bemærk venligst, at i ugen fra den 26. december til den 1. januar er ankomstdagen mandag den 26. december, med mulighed for ankomst dagen før søndag den 25. december fra kl. 18.00.

Bemærk – Hvis du tager UCPA-transporten (tog og bus), skal du være opmærksom på, at udtransporten vil være søndag med ankomst til feriestedet om eftermiddagen. Hjemtransporten finder også sted søndag med afgang om morgenen.
Den nøjagtige tidsplan for transporten får du, når du tilmelder dig.

Konsekvenserne af denne transport
– Dit ophold bliver et ophold på 8 dage / 7 nætter. Den ekstra overnatning lørdag aften i slutningen af dit ophold samt middag og morgenmad betales af UCPA.
– Du får glæde af en hel dag med ski eller snowboarding lørdag i slutningen af dit ophold.
– Hvis du er nybegynder, vil du dog ikke kunne deltage i den første session søndag eftermiddag.

Efter en sidste formiddag uden opsyn skal udstyret afleveres lørdag inden kl. 12.00.
Du skal forlade dit værelse senest kl. 13.00.
Afrejse fra sportsbyen kl. 14.00.

Dag for dag program

8 til 9 sessioner fra mandag til fredag.

Typisk dag – 1 session om morgenen + 1 om eftermiddagen eller en heldagsudflugt.

Mandag – Kontrol af deltagernes niveau på pisterne og indføring i udstyret (sejl og ski) Teknisk træning. Sikkerhedsuddannelse.

Tirsdag til fredag – Progressive kørsler og større flyvninger vekslende med tekniske sessioner: forbedring og teknisk tilpasning til forskellige terræner (skiløb i skoven, stejlere skråninger) …

Onsdag – Halvdag, på og uden for pisten tæt på eller langt væk

Bemærk venligst, at denne rytme vil blive forskudt med en dag i ugen den 26. december (velkomst mandag og start af aktiviteterne tirsdag, undtagen for begynderkurserne, som starter mandag eftermiddag).

Dette program er kun vejledende.
Det kan ændres eller tilpasses efter tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Til skiløb
1 skidragt, 1 eller 2 trøjer eller fleecejakker, 1 par varme strømpebukser, 1 par skihandsker, 1 hat, 1 par solbriller (UV-filterende), 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelsesgrad, 1 læbestift.

Hjelme anbefales (stilles ikke til rådighed).
Der er mulighed for at leje en hjelm afhængigt af tilgængelighed (10 euro for en uge, 8 euro for en pause).

Du kan medbringe en hængelås til at sikre din garderobe eller dit udstyr.
Vi anbefaler også, at du medbringer en vandflaske og en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.

Medbring dine egne håndklæder (lagner stilles til rådighed af UCPA).

Vinge, sele, rygbeskytter, hjelm, radio, ski og støvler.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Val d’Isère / Tignes-skipas
Ski- og speed rideudstyr
9 sessioner, 23 timer med en speed riding-instruktør

Teknisk niveau

Skisport, men også flyvning? Oplev speed riding