Ankomst og afrejse

Velkommen søndag morgen fra kl. 8.
Morgenmad, indkvartering (om morgenen har du adgang til et sikkert område til at opbevare din bagage), udstyr og dit ski-pass, som er gyldigt fra den første dag i kurset, stilles til disposition.

Øv efter eget ønske, vores team giver dig alle de oplysninger, du har brug for, for at starte dit ophold i sneen: Sikkerhedsråd, vejrinformationer, sneforhold, pist-informationer.

Om aftenen giver UCPA-personalet dig alle informationer om de organiserede sessioner, der starter fra den næste dag: Gruppedannelse, mødetider, højdepunkter i ugen.

Hvis du ønsker at blive indkvarteret med venner, skal du sende en forudgående forespørgsel via e-mail ugen før dit ophold direkte til sportslandsbyen.

Hvis du har købt “ankomst aftenen før” -optionen, byder vi velkommen mellem kl. 17 og 20.
Ved sen ankomst (efter kl. 20.30) efterlader vi en konvolut i dit navn, så du kan få adgang til dit værelse.
Måltider fra kl. 19.30 til 20.30.

Efter en sidste formiddag uden tilsyn slutter opholdet senest lørdag kl. 14. Depositummet vil blive returneret til dig efter du har returneret dit udstyr, dit skipas og ryddet dit værelse (tak for den meget værdsatte hjælpende hånd).
Ingen mulighed for overnatning i slutningen af opholdet.

Dag for dag program

8 til 9 sessioner fra mandag til fredag.

Typisk dag – 1 session om morgenen + 1 anden om eftermiddagen, eller hel dags udflugt.

Mandag – Kontrol af deltagerens niveau på piste og håndtering af udstyr (sejl og ski) Teknisk opgradering. Sikkerhedsuddannelse..

Tirsdag til fredag – Gradvis gennemførelse af løb og flyvninger af større omfang i forbindelse med tekniske sessioner: forbedring og teknisk tilpasning til forskellige terræner (skiløb i skoven, stejlere hældning) …

Onsdag – På en halv dag, piste og off-piste i nærheden eller hvile

Abløbet af dette program gives kun til orientering.
Det kan blive ændret eller tilpasset, afhængigt af de tekniske kriterier, sikkerhedskravene eller de aktuelle vejrforhold. I sådanne tilfælde er kun UCPA-ledelsen berettiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses i henhold til deltagerens tekniske og fysiske niveau.”

Påkrævet udstyr

Til skiløbet
1 skijakke, 1 par skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleecetrøjer, 1 par varme strømpebukser, 1 godt par skihandsker eller vanter, 1 skihue eller en hjelm, 1 par solbriller med UV-filter, 1 skibrille, 1 solcreme med høj beskyttelse, 1 læbepomade.

Husk en hængelås til at låse dit skab, en drikkeflaske (eller en flaske vand) og en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.

Medbring dit eget håndklæde (lagner leveres af UCPA).

Vinge, sele, ryglæn, hjelm og radio, ski og støvler.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Les Arcs-skipas til hele opholdet
Ski- og speed rideudstyr
Grupper på højst 8 personer
8 til 9 sessioner, 23 timer med en ski og speed riding-instruktør

Teknisk niveau

Stå på ski men også flyve? Opdag speed riding