UCPA i Val D'Isère

UCPA-centeret i Val d’Isère

UCPA-centeret ligger perfekt placeret i byen. På vej ud mod Fornet-dalen på højre hånd ser du centeret, som har 100 meter til lifterne og samtidig ligger tæt på bylivet. Centret er af ældre dato, men stemningen på centeret er helt særlig. Der bydes simpelthen ind til masser af hygge og fællesskab på Val d’Isères UCPA-center.

Skiomraadet

Skiområdet i Val d’Isère

Val d’Isères skiområde er forbundet med nabobyen Tignes. Dette betyder, at de tilsammen har et af de mest berømte skiområder i verden: Espace Killy. Området er stort og omfatter i alt 96 lifte, som giver adgang til mere end 300 km pister og et stort område af liftbetjent offpist. En bemærkelsesværdig fordel ved Espace Killy-området er dets placering og højde. De store snefald og den højde området har, gør at Espace Killy generelt har det bedste snedække i Alperne.

Val d’Isère Pister
Terrænet er meget varierende i Espace Killy, og der er rigeligt til alle færdighedsniveauer. Med over 300 km pister er der masser at holde dig beskæftiget med under hele opholdet, og en god spredning på tværs af alle kvaliteter. For begyndere er der særlige rolige områder, hvor strenge hastighedsbegrænsninger håndhæves. I den anden ende af skalaen er der en række “Naturide” i Val d’Isère: Offpist, men inden for patruljeret område. Rigtigt erfarne skiløbere bør også tjekke den berømte olympiske bakke La Face, hvor der i 1992 blev sat rekord på små to minutter fra top til bund. Et godt sted at teste dine færdigheder og evner!

Val d’Isère Offpist
Pistenetværket Espace Killy kan prale af at dække et af de største liftbetjente offpist-områder i verden. Området omfatter blandt andet Vallée Perdue, en imponerende kløft med en grotte halvvejs nede! Tour de Charvet er en stor legeplads på pudderdage. Col Pers er en enorm offpist.

Tjek et af Henrys Avalanche-kurser i Moris Pub inden du begiver dig ud på de vildeste bjergsider, for at få nogle virkelig nyttige oplysninger om sneskred og generel bjergsikkerhed.

Val d’Isère SnowPark
Val d’Iseres snepark er kendt og respekteret verden over og kan findes på Bellevarde, øverst ved Mont Blanc-stoleliften. Den har et stort udvalg af kickers, rails og bokse der passer til alle niveauer – fra begyndere til proffer. Hvis superpipes er mere din ting, vend næsen mod Tignes og tjek superpipen ud i Val Claret.

Pistekort

Espace-Killy-Piste-Map

All inclusive

Prisen inkluderer

  • Ophold på deleværelse med plads op til 8 personer *
  • Forplejning: Morgenmad, frokost og aftensmad
  • Daglig undervisning af UCPAs instruktører
  • Alt nødvendigt udstyr, afhængigt af dit pakkevalg
  • Liftkort

* Varierer fra center til center

Forplejning

Maden serveres som buffet hver dag.

Morgenmad består af yoghurt, müsli, frugt, saft, kaffe og brød. Du skal ikke blive overrasket over at se kaffe, te eller varm chokolade serveret på fransk manér – i en suppeskål!

Den typiske frokost er picnic-agtig med stort udvalg af brød, kød, ost, pasta, salat, frugt, slik m.m. Picnic-frokost giver dig maksimal tid i bakkerne uden at skulle bruge en formue på dyre bjergrestauranter.

Middagen er en 4-retters buffet – typisk en salatbar som forret, valg af 3 eller 4 hovedretter (oftest fisk), flere forskellige oste, frugt, dessert og is.

Eventuelle særlige kostbehov bør meddeles ved check-in. Vegetarer vil generelt finde et bredt nok udvalg i buffeten.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte UCPA Denmark på info@ucpa.dk eller +45 70 23 41 11.

Find vej

Transportmuligheder til Val d’Isère

Fly: Selvom Chambery er den nærmeste lufthavn til Val d’Isère, er Genève stadig den mest populære lufthavn. Genève har flere flyvninger at tilbyde og mere regelmæssige og overkommelige afgange. Der er et stigende antal flyvninger til Chambery, og du kan også flyve til Lyon eller Grenoble.


Lufthavnstransfer: Vi tilbyder lufthavnstransport fra Genève lufthavn på lørdage og søndage. Vi vil enten hente dig i en af vores egne minibusser, eller tilbyde transfer med en af vores samarbejdspartnere. Hvis du ønsker at benytte denne service skal du tilføje ‘Lufthavnstransfer’ under “rejsemuligheder” på booking-skærmen. I løbet af weekenden vil vejene til og fra Val d’Isère blive rimelig pakket med biler, så forbered dig på en længere rejse.


Bus: Vores samarbejdspartner sneexpresen tilbyder overkommelig og problemfri transport til de fransk alper – perfekt til at undgå travle lufthavne! Busserne er 4 og 5 stjernede komfortable busser.


Tog: Desværre er der ingen direkte linje til Val d’Isère. Den nærmeste togstation er i Bourg-St-Maurice, 32 km væk. Du bliver nødt til at tage en bus eller taxi fra Bourg-Saint-Maurice til Val d’Isère. 


Bil: Val d’Isère er let tilgængelig med bil, selvom vejen fører op til et meget snesikkert sted, hvilket vil sige at snekæder og vinterdæk er yderst vigtigt ad medbringe. Glem ikke at lægge budgettet efter franske betalingsveje!

Få et tilbud

Få et tilbud til Val D'Isère

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

I Val D'Isère tilbyder vi følgende UCPA centre

UCPA Val d'Isère

Val d'Isère UCPA ligger kun tre minutters gang fra den livlige bymidte og i gåafstand til den nærmeste piste.

Find og bestil din rejse til Val D'Isère herunder