UCPA i La Plagne

UCPA i La Plagne

La Plagne UCPA er ideelt placeret lige over en piste og i en perfekt position: et par meter fra den vigtigste liftstation i midten af La Plagne centru. Med nem adgang til barer, butikker og andre faciliteter. Centeret er for nyligt blevet renoveret, og er nu et af de mest luksuriøse UCPA-centre, hvor du modtager topkomfort. Værelserne er en blanding af firepersoners- og topersonersværelser. Alle de sædvanlige UCPA-tjenester findes her; en fremragende bar, en panoramisk spisestue og selv en lille natklub hvor du kan vise dine dansetrin.

Skiomraadet

Skiområdet i La Plagne

La Plagne-skiområdet er i vid udstrækning placeret omkring en enorm skål. Omkringliggende Plagne-centre med mere skiløb strækker sig over til Belle Plagne og Glacier de Bellecôte. Området har en meget god størrelse med 225 km pister for alle niveauer, serviceret af 109 lifte. Med meget af skiløbet i over 2000 meters højde og mange nordvendte pister, er resortet godt hele sæsonen. Det anses for at være et meget snesikkert resort.

Liftenetværket i La Plagne er fremragende med fortsatte investeringer i ny teknologi. I sæsonen 2009/2010 kom der en række nye lifter og udskiftning af gamle, hvilket i høj grad forbedrede det samlede netværk. Som et resultat af det fantastiske liftsystem er køer generelt minimale i La Plagne, undtagen i højsæsonen. Højdepunktet i liftnetværket er  Vanoise Express, en svævebane som forbinder La Plagne til Les Arcs, der udgør det enorme skiområde. Liften kostede 16 millioner euro at bygge og er en 200 personers dobbeltdækker!

Der er et pænt udvalg af skiområder omkring La Plagne. Terrænet er generelt ikke for stejlt, men har et godt udvalg af nedfarter over og under trægrænsen. Terrænet er velegnet til begyndere og øvede skiløbere med masser af brede blå og behagelige røde pister som man kan udvikle sine evner og opbygge sin selvtillid på. Der er også et stort terræn for ekspert-skiløbere, såsom de røde og sorte nedfarter på Glacier de Bellecôte.

La Plagne Offpist
La Plagne er en fantastisk offpist-destination, hvis du ved hvor du skal lede. Virkelig ekstraordinær offpiste er gemt væk og svær at finde. Der er nogle gode nedfarter fra Glacier de Bellecôte, men at finde de bedste nedkørsler kan kun gøres ved hjælp af en lokal guide. Den bedste måde at udforske La Plagne-offpister er på et af vores offpist-kurser.

La Plagnes Sneparker
La Plagne har en enestående snepark som med 2,5 ha. er én af de største i Europa. Kendt som ‘7 Cube Snowpark’ har den en bred vifte af funktioner i varierende niveauer, samt et stort Board-X-kursus. La Plagne har også en fuld størrelse 90 half pipe, beliggende i Plagne Bellecôte, som er værd at tjekke ud.

Pistekort

3552767078

All inclusive

Prisen inkluderer:

  • Ophold på deleværelse med plads op til 8 personer *
  • Forplejning: Morgenmad, frokost og aftensmad
  • Daglig undervisning af UCPAs instruktører
  • Alt nødvendigt udstyr, afhængigt af dit pakkevalg
  • Liftkort

* Varierer fra center til center

Forplejning

Maden serveres som buffet hver dag.

Morgenmad består af yoghurt, müsli, frugt, saft, kaffe og brød. Du skal ikke blive overrasket over at se kaffe, te eller varm chokolade serveret på fransk manér – i en suppeskål!

Den typiske frokost er picnic-agtig med stort udvalg af brød, kød, ost, pasta, salat, frugt, slik m.m. Picnic-frokost giver dig maksimal tid i bakkerne uden at skulle bruge en formue på dyre bjergrestauranter.

Middagen er en 4-retters buffet – typisk en salatbar som forret, valg af 3 eller 4 hovedretter (oftest fisk), flere forskellige oste, frugt, dessert og is.

Eventuelle særlige kostbehov bør meddeles ved check-in. Vegetarer vil generelt finde et bredt nok udvalg i buffeten.

Find vej

Transportmuligheder til La Plagne

Fly: Den nærmeste lufthavn til La Plagne er Chambery. Alligevel flyver de fleste til Genève på grund af den større tilgængelighed af flyvninger og overførsler til de enkelte resorts. Flyvninger til Geneve er let fra de fleste danske lufthavne.


Lufthavnstransfer: Vi tilbyder lufthavnstransport fra Genève lufthavn på lørdage i samarbejde med en af vores partnervirksomheder. Hvis du ønsker at bruge denne service skal du tilføje ‘Lufthavnstransfer’ under “rejsemuligheder” på booking-siden.


Bus: Vores samarbejdspartner sneexpresen tilbyder overkommelig og problemfri transport til de franske alper – perfekt til at undgå travle lufthavne! Busserne er 4 og 5 stjernede komfortable busser.


Tog: Den nærmeste togstation til La Plagne er Aime, og der er en regelmæssig busforbindelse mellem Aime og La Plagne. At komme til Aime er let fra Paris, og man kommer forbi noget dejlig natur langs vejen. Et godt alternativ til at flyve, selv om det ikke altid er den billigste løsning.


Bil: La Plagne er let tilgængelig med bil, selv om der er ingen parkering i centrum og resortet er stort set bilfri. Der er en overdækket parkeringsplads til rådighed i alle landsbyerne. Kørsel fra Danmark tager omkring 15 timer, og går gennem flot natur undervejs, men glem ikke at budgettere for franske betalingsveje!

Få et tilbud

Få et tilbud til La Plagne

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

I La Plagne tilbyder vi følgende UCPA centre

UCPA La France

La Plagne - La France UCPA centret er ideelt placeret lige over en piste og har en fantastisk beliggenhed midt i La Plagne centrum med nem adgang til barer, butikker og andre faciliteter.

Find og bestil din rejse til La Plagne herunder