Ankomst og afrejse

Modtagelse af din gruppe fredag aften fra kl. 20.00, middag er ikke inkluderet.

Kontakt venligst sportsbyen for at få adgangskoden, hvis du ankommer efter kl. 20.00.

Værelserne returneres kl. 9.00, og der er bagageopbevaring og brusere til rådighed.
Kurset slutter kl. 17.00 efter aflevering af udstyr og skipas.

Dag for dag program

Velkommen til to magiske dage i skiområdet Grande Plagne. I løbet af disse to dage venter der dig et maksimalt udvalg af pister og skiområder. Og så er det op til dig at vælge mellem de forskellige skisportssteder i området alt efter dit niveau: skov på Montchavin eller Montalbert, smukke pister på Champagny eller højfjeldet på Bellecôte. Du er hurtigt på pladserne fra sportsbyen, der ligger på pisterne i hjertet af skiområdet. Efter skiløbet byder La Plagne på et maksimum af barer, restauranter, butikker og fritidsområder, så I kan få mest muligt ud af jeres weekend.
Du kan nyde fuld pension fra lørdag morgen. Efter morgenmaden kan du gå til receptionen for at hente dit weekendpas, og vores personale vil uddele dit udstyr.

Valgfrie sessioner kan tilføjes efter anmodning
– Skiundervisning med opsyn fra 7 år (2H), minimum 5 personer, maksimum 10 personer, på samme niveau eller hvis gruppen accepterer ikke at være på samme niveau => fast pris på 140€ for en session for en gruppe på 5 til 10 personer.

– Sneskovandring med opsyn fra 7 år (ca. 2h30 med 250 m positiv højdeforskel, vandring i skovene og på skråningerne omkring centret), minimum 7 personer, maksimum 12 personer, 25€ pr. session for en gruppe på 7 til 12 personer, inkl. udstyr og opsyn.

Påkrævet udstyr

Af hensyn til din sikkerhed anbefaler vi dig kraftigt at bære en hjelm (leje 10 euro). Vi råder dig til at medbringe det udstyr (især sko), du er vant til.

Passende tøj til skiløb eller snowboarding.
Medbring en lås til at lukke dit skab eller til at sikre dit udstyr, en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.

Medbring dine egne håndklæder (UCPA sørger for engangsark).

Ved ankomsten vælger du dit boardingudstyr for hele opholdet: ski, støvler og stave eller snowboard og støvler.

Forplejning

Kokken og hans team tilbereder omhyggeligt tilberedte og varierede retter, der imødekommer alles smag, herunder særlige diæter.

Til hvert måltid finder du:
↘ en kold buffet med råkost, blandede salater
↘ en varm buffet med fisk, kød, grøntsager og stivelse
↘ en dessertbuffet med mejeriprodukter og frugt.
Hvis vejret tillader det, har du mulighed for at forberede en picnic om morgenen, så du kan få mest muligt ud af pisterne.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering i delte værelser fra fredag kl. 20.00 til søndag kl. 9.00
Fuld pension fra morgenmad lørdag til frokost søndag
Ski liftkort
Lån af ski eller snowboardudstyr
Ansvarsforsikring

Teknisk niveau

To dage til at koble helt af med UCPA-pausen