UCPA i Les Deux Alpes

UCPA i Les Deux Alpes

UCPA Les Deux Alpes ligger i bydelen Venosc, som både har mere karakter end Mont de Lans, såvel som de fleste barer og butikker, og mindre trafik. Centeret har en fabelagtig placering, kun 100 meter fra skiområdet og et par minutters gang fra byens centrum. Centeret er et af de mindre UCPA-centre, og kan huse 168 sovende mennesker. Det er et stort træ- og stenchalet, som tilbyder alle de sædvanlige UCPA-tjenester; herunder en restaurant, bar, ski-shop, sociale områder og spillehal. Restauranten er af særlig karakter og har en fantastisk terrasse med udsigt over Ecrins-nationalparken.

Skiomraadet

Skiområdet i Les Deux Alpes

Les Deux Alpes er et fantastisk skiområde, som tilbyder masser af pist- og offpist-skiløb for alle færdighedsniveauer. Området har et imponerende pistenet, og man kan nemt komme til det verdenskendte La Grave – et af de største offpist-områder i verden. Lifterne starter fra 1650 meters højde ved byen og går helt op til 3600 meter. Den store højde i kombination med gletsjeren gør at Les Deux Alpes er en meget snesikker destination.

Siden 1925, hvor den første lift kom til, er Les Deux Alpes blevet et rigtig lækkert resort, med nogle af de bedste og hurtigste lifte. Les Deux Alpes har altid gået forrest når det kommer til ny teknologi, og har brugt mange penge på dette for at tiltrække alverdens skiløbere.

Blandt deres 60 lifte i Les Deux Alpes, kan de prale af at have den højeste kabelbane i verden, og den hurtigste gondol i verden. Det er overflødigt at sige at de er eksperter i at få skiløbere op på bjergene! Les Deux Alpes har også den største snepark i Europa.

Pisterne i Les Deux Alpes
Les Deux Alpes er et stort skiområde med 60 lifter som giver adgang til 220 km fremragende pister. Les Deux Alpes er ofte beskrevet som et “upside down”-resort med stejlere skråninger lavere nede og mere blide skråninger oppe på gletsjeren. Det gør Les Deux Alpes til et fantastisk sted for begyndere, da man bare kan tage en af de mange lifte ned det sidste stykke. I modsætning til mange resorts der nybegyndere kun kan stå længst nede, hvor sneen hurtigt bliver sjappet, har de uerfarne her mulighed for at stå på ski eller snowboard højere oppe på bjerget. Sådan kan de nyde den gode sne hele dagen. Der er mange gode pister både for begyndere og øvede.

Der er også masser af udfordrende nedfarter at holde de avancerede skiløbere glade med. Les Deux Alpes har lige så mange sorte pister som de har røde pister. Dette giver et afvekslende og udfordrende terræn med alt fra stejle pukkelpister, til markerede offpister gennem træerne ned mod byen. På grund af “upside down”-effekten har resortet mange af de sværere pister nede i dalen, hvilket gør at nybegyndere nok bør tage gondolen ned til byen.

Les Deux Alpes Offpist
Les Deux Alpes har et enormt offpist-område at tilbyde. Der er adgang til over 1400 hektar offpist-terræn, hvor nedfarterne har lodrette fald på op til 200 meter. Les Deux Alpes byder på al slags ønskelig offpist, lige fra let tilgænglig offpist ved siden af begynderenpisten, til de store heldagsture hvor man kommer langt væk fra al civilisation, og ender i små landsbyer nedenfor Les Deux Alpes. Det er muligt at få adgang til det berømte og berygtede La Grave fra Les Deux Alpes. Her findes fremragende, men seriøs offpist. Selv erfarne skiløbere bør overveje en guide, eller endnu bedre: ét af vores mange offpist-kurser.

Les Deux Alpes Snow Park
Hvis Bigair er noget for dig, er Les Deux Alpes det rigtige sted. Les Deux Alpes har to sneparker et godt stykke ind i sæsonen. Der er mulighed for at køre park på gletsjeren om sommeren. Derfor er der også en park klar til dig fra første dag i vintersæsonen, da parken på gletsjeren først bliver lukket et godt stykke inde i sæsonen. Så snart der er faldet nok sne, åbnes vinterparken længere nede af bjerget, og på den måde er der altså to parker i Les Deux Alpes. Og hvilke parker! Gletsjerparken er Europas største, og begge parker er flere gange blevet kåret til at være nogle af kontinentets bedste. Begge parker indeholder kickers og rails i alle størrelser og fasonger, step-up jumps, walls og nogle kæmpestore superpipes. Og selvfølgelig hang out-områder med liggestole, hvor musikken pumper ud af højtalerne dagen lang. Kort sagt alt hvad man kunne ønske sig i to af Europas bedste snowparks. Desuden findes der flere skier- og boardercross-baner, og nede ved byen ligger der en Air Track-pude med flere størrelser kickers, hvor du kan øve dig på nye tricks.

Det er ikke ualmindeligt at se nogle af verdens bedste freestyle-skiløbere øve nye tricks i Les Deux Alpes. Det er bestemt en af de ypperligste destinationer i Europa hvad angår freestyle.

Pistekort

All inclusive

Prisen inkluderer

  • Ophold på deleværelse med plads op til 8 personer *
  • Forplejning: Morgenmad, frokost og aftensmad
  • Daglig undervisning af UCPAs instruktører
  • Alt nødvendigt udstyr, afhængigt af dit pakkevalg
  • Liftkort

* Varierer fra center til center

Forplejning

Maden serveres som buffet hver dag.

Morgenmad består af yoghurt, müsli, frugt, saft, kaffe og brød. Du skal ikke blive overrasket over at se kaffe, te eller varm chokolade serveret på fransk manér – i en suppeskål!

Den typiske frokost er picnic-agtig med stort udvalg af brød, kød, ost, pasta, salat, frugt, slik m.m. Picnic-frokost giver dig maksimal tid i bakkerne uden at skulle bruge en formue på dyre bjergrestauranter.

Middagen er en 4-retters buffet – typisk en salatbar som forret, valg af 3 eller 4 hovedretter (oftest fisk), flere forskellige oste, frugt, dessert og is.

Eventuelle særlige kostbehov bør meddeles ved check-in. Vegetarer vil generelt finde et bredt nok udvalg i buffeten.

Find vej

Transport til Les Deux Alpes

Fly: Den nærmeste lufthavn til Les Deux Alpes er Grenoble, der ligger 70 km væk fra resortet. Der er en række lavprisselskaber der flyver til Grenoble, og det er som regel den mest effektive og omkostningseffektive måde at komme til Les Deux Alpes på.


Lufthavnstransfer: Vi tilbyder en delt transfer-service til weekendankomster gennem vores partnerselskab Bens Bus. Hvis du gerne vil benytte denne service skal du tilføje “lufthavnstransfer” under “rejsemuligheder” på booking-siden. Overførsler tager cirka 1,5 time fra lufthavn til resort.


Tog: Den nærmeste togstation til Les Deux Alpes er i Grenoble (70 km væk), hvorfra du bliver nødt til at tage en taxa eller transfer-service. Desværre er der mangel på en direkte forbindelse og omkostningerne af billetter gør dette til en temmelig utiltalende løsning, selvom du rejser gennem nogle smukke landskaber.


Bil: Det er muligt at køre til Les Deux Alpes enten fra Danmark eller leje en bil i Grenoble. Fra Danmark tager turen omkring 11 timer og går gennem nogle smukke landskaber. Vinterdæk eller kæder er meget tilrådeligt for kørsel i alperne om vinteren, og hvis du kører fra Danmark må du ikke glemme at der er betalingsafgift på de franske veje.

Få et tilbud

Få et tilbud til Les Deux Alpes

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

I Les Deux Alpes tilbyder vi følgende UCPA centre

UCPA Les Deux Alpes

UCPA-centeret i Deux Alpes er perfekt placeret. 2 minutters gang fra Diableliften og 5 minutters gang til de mest besøgte restauranter og barer i byen. Skiområdet har 220 km. piste og et hav af offpistemuligheder. På den anden side af gletsjen finder man La Grave - noget af det bedste offpiste i Europa.

Find og bestil din rejse til Les Deux Alpes herunder