UCPA i Flaine

UCPA i Flaine

UCPA-centeret i Flaine er et af de bedste UCPA-centre – her modtager du den fulde UCPA-komfort. Centeret blev for nyligt overtaget af en stor hotelkæde, og bygningen er moderne og komfortabel. Centeret er godt placeret i hjertet af byens centrum, og ligger kun et stenkast fra pisterne. Alle de sædvanlige UCPA-faciliteter tilbydes: restaurant, natklub, bar, skirum og solterrasse. Baren er især rar, med en stor central pejs og masser af sofaer til at kollapse i.

Skiomraadet

Skiområdet i Flaine

Flaine er placeret på bunden af en stor, snedækket bowl, og tilbyder en fantastisk variation af skiløb for alle niveauer. Det er som sagt en del af Le Grand Massif-skiområdet, som er et af de største forbundne skiområder i Frankrig, med i alt 265 km pister serviceret med 68 lifte. Selv på egen hånd er Flaine-skiområdet ret imponerende, med 140 km pister og en god spredning på tværs af niveauer. Flaine har et godt ry for snedække: Meget af skiløbet foregår over 2000 meter, skråningerne er generelt nordvestligt vendt og Flaine har det højeste gennemsnit af snefald som hjælper med at holde pisterne i god tilstand. Flaine, som ligger i en bowl, giver et fantastisk snedække hele sæsonen – også de år hvor snefaldet ellers er ringe.

Flaines opbygning giver fantastisk adgang til pister og sørger for en generel god infrastruktur. Hvis du er på udkig efter noget andet, skal du bare kigge lidt rundt i Grand Massif-området, og besøge de andre smukke landsbyer. Landskabet omkring Flaine er helt fantastisk, med panoramaudsigt over Alperne. Hvis du tager Grand Platières til Flaines højeste punkt, får du en fantastisk udsigt hele vejen ud over Mont Blanc.

Pisterne i Flaine
Pist-netværket i Grand Massif er imponerende og omfattende med stor variation af godt terræn, der passer til alle niveauer. En helt ny ‘Beginners Zone’ blev indført i sæsonen 2008/2009, og er et område reserveret udelukkende for begyndere, og er dermed et godt sted at lære. For øvede er der en mængde terræn at prøve, hvor størstedelen af pisterne er blå eller røde. Le Grand Massif er et spændende område at udforske, og et besøg i de nærliggende landsbyer er helt klart turen værd. For erfarne skiløbere er der nogle meget lækre sorte pister, men den virkelige udfordring er at finde offpist.

Offpist i Flaine
Der er noget fantastisk offpist i Grand Massif-skiområdet. Meget af det er helt ukendt, hvilket gør at ingen har kørt der. Men der er masser af kalkstenshuller i bjerggrunden, selv mellem pisterne, der virker på samme måde som sprækker; ekstremt farlige for dem som ikke kender det. Kør derfor ikke uden en instruktør. De fleste offpister er let tilgængelige med lifte, med alt fra stejle nedkørsler ind i den fantastiske bowl, til perfekt skiløb i træhøjde i de nederste sektioner. Vores offpist-kurser er en glimrende måde at udforske offpist på i Flaine. Den lokale viden, guiderne besidder, er uvurderlig.

Pistekort

piste-map-le-grand-massif-a149

All inclusive

Prisen inkluderer

  • Ophold på deleværelse med plads op til 8 personer
  • *Forplejning: Morgenmad, frokost og aftensmad
  • Daglig undervisning af UCPAs instruktører
  • Alt nødvendigt udstyr, afhængigt af dit pakkevalg
  • Liftkort
    * Varierer fra center til center

Forplejning

Maden serveres som buffet hver dag.

Morgenmad består af yoghurt, müsli, frugt, saft, kaffe og brød. Du skal ikke blive overrasket over at se kaffe, te eller varm chokolade serveret på fransk manér – i en suppeskål!

Den typiske frokost er picnic-agtig med stort udvalg af brød, kød, ost, pasta, salat, frugt, slik m.m. Picnic-frokost giver dig maksimal tid i bakkerne uden at skulle bruge en formue på dyre bjergrestauranter.

Middagen er en 4-retters buffet – typisk en salatbar som forret, valg af 3 eller 4 hovedretter (oftest fisk), flere forskellige oste, frugt, dessert og is.

Eventuelle særlige kostbehov bør meddeles ved check-in. Vegetarer vil generelt finde et bredt nok udvalg i buffeten.

Find vej

Transportmuligheder til Flaine

Fly: Den tætteste lufthavn på Flaine er Genève, som er kun 70 km væk. Det gør Flaine til et af de letteste resorts at komme til. Der er stort set flyruter hertil fra alle danske lufthavne.


Lufthavnstransfer: Vi tilbyder lufthavnstransfer fra Genève, enten med af vores egne minibusser, eller med et af vores partnerselskaber. Hvis du vil benytte dig af lufthavnstransfer, skal du tilmelde dig ved booking.


Bus: Vores samarbejdspartner sneexpresen tilbyder overkommelig og problemfri transport til de franske alper – perfekt til at undgå travle lufthavne! Busserne er 4 og 5 stjernede komfortable busser.


Tog: Den nærmeste togstation til Flaine er Clusus, kun 30 km væk, men Genève og Anemasse er kun 70 km væk og lettere at komme til. Fra alle tre togstationer er der busforbindelser til resortet.


Bil: Flaine er let at komme til med bil, selvom vejen op til resortet kan blive sneet godt til. Snekæder er yderst tilrådeligt. Fra Danmark tager det ca. 14 timer med bil, men husk at der er vejafgifter i Frankrig, hvilket der skal budgetteres med.

Få et tilbud

Få et tilbud til Flaine

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

I Flaine tilbyder vi følgende UCPA centre

UCPA Flaine

UCPA-centeret i Flaine er et af de bedste UCPA-centre, og her modtager du den fulde UCPA-pakke. Centret blev for nylig overtaget af en stor, eksklusiv hotelkæde, og bygningen er moderne og komfortabel. UCPA-centeret har den bedste komfort og har den perfekte beliggenhed.

Find og bestil din rejse til Flaine herunder