Aktivitet
+
15
3
17
1
1
4
6
3
3
3
4
2
28
2
6
78
1
18
23
49
3
26
90
72
30
4
39
4
1
1
2
158
1
1
109
4
39
2
3
25
2
9
29
8
9

Skitouring - udforsk off-pisten

Skitouring også kaldet randonnée. En overvældende naturoplevelse i højderne! Højt oppe blandt snedækkede bjergtopper og dybe dale, er stilheden og friheden total. Her er du overladt til naturen og kan føle friheden og naturens kræfter.

Hvad er skitouring?

Er man først opslugt af off-pistens magi, fristes mange af muligheden for at komme længere væk fra lifterne og ud i det urørte landskab. Med skind under skiene bevæger man sig op af bjerget og væk fra lifterne for at finde urørte nedfarter. Både gåturen op af bjerget, hvor landskabet åbner sig foran dig, og selve off-pisteturen ned af bjerget er en del af oplevelsen.

Hvem kan deltage i skitouring?

Er du til urørt puddersne, fysisk aktivitet, frisk luft og fantastiske udsigter, så er skitouring noget for dig. Det kræver, at man er i god form til at bevæge sig op af bjerget samt et vist niveau i off-pisteskiløb.
UCPA organiserer mange ture af forskellig sværhedsgrad og intensitet. Så du behøver ikke være ekspert for at finde et skitouring-kursus for dig.

Leje af ski og sikkerhedsudstyr

Leje af ski beregnet til skitouring, stave, støvler, feller (skind) og sikkerhedsudstyr er en del af rejsens pris. Da vi regelmæssigt udskifter skiudstyret, vil du have afgang til nogle af de nyeste produkter fra Rossignol.

Sikkerhedsudstyr, der stilles til rådighed, omfatter sender, skovl og rygsæk.

Stort udvalg af skitouringkurser

Vi har et bredt udvalg af kurser over hele Frankrig. Vælg dit niveau og ønskede destinationer herunder.