UCPA i Serre Chevalier

UCPA-centeret i Serre Chevalier ligger ved foden af pisten i den centrale landsby Villeneuve. Du kan stå på ski direkte fra centrum om morgenen, og direkte tilbage om aftenen. Villeneuve er også det ideelle sted at udforske dalen fra, med de bedste lifte og gode busforbindelser. Centeret er et af bedste UCPA-centre og ligger i en moderne bygning, hvor der både er en fantastisk solterrasse med udsigt over pisterne og en opvarmet udendørs-pool! Alle de sædvanlige UCPA-faciliteter er at finde: skibutik, gratis wifi, spisestue, forskellige sociale områder og en dejlig bar til at nyde afterskiing drinks.

Skiomraadet

Skiområdet i Serre Chevalier

Serre Chevalier-skiområdet er et af de største skiområder i Europa. Dalen ligger på kanten af Ecrins National Park, og fra pisterne er der en fantastisk udsigt i alle retninger. Serre Chevalier har en misundelsesværdig solskinsstatistik med et gennemsnit på 300 solskinsdage årligt. Det gør det til et meget attraktivt sted at besøge. På trods af det høje antal solrige dage er sneen generelt i meget god stand, takket være de nordvendte pister. I de år hvor der ikke er meget sne, lider resortet lidt, da det ligger relativt lavt.

Pister
Serre Chevalier har i alt 68 lifter, som giver adgang til over 250 km pister med et fremragende udvalg på tværs af niveauer. For begyndere er der en række lettere pister spredt ud over bjerget. Fra stort set alle lifter er der mulighed for lettere nedfarter for begyndere, hvilket gør dette til et attraktivt sted for begyndere og lettere øvede. Øvede skiløbere har også masser af gode muligheder. Der er massive mængder af blå og røde pister at udforske. Pisterne er generelt i god stand uden ubehagelige overraskelser. Der er også et godt udvalg af sværere sorte pister (selvom mange ikke er særligt stejle) for de mere avancerede skiløbere. Herunder nogle imponerende nedfarter over Villeneuve med en højdeforskel på omkring 800 meter. Der er også en masse underholdende skovskiløb med to tredjedele af skiområdet under trægrænsen. Serre Chevalier er også kendt for at være et meget snowboard-venligt resort: terrænet former en naturlig legeplads for selvsikre snowboardere.

Serre Chevalier Offpist
Serre Chevalier har et fremragende udvalg af meget varierende offpister. Højest oppe gør store skåle at sneen er fantastisk og giver gode, lodrette nedfarter helt ned til dalen. Længere nede byder området på et stort udvalg af verdensklasses skovskiløb som også holder sneen god, og er en perfekt mulighed på dage med lav sigtbarhed. Omhyggelig navigation er vigtig i Serre Chevalier, da en forkert rute kan føre dig langt væk fra alting i dalen – i værste fald til den forkerte side af bjerget! Den bedste måde at udforske Serre Chevaliers offpist på, er gennem et af vores populære offpist-kurser.
Udover de normale fuldtids- og deltidskurser, har Serre Chevalier og de nærliggende områder noget af verdens bedste offpiste. Offpiste – Grand Traces er et kursus, hvor man ikke kun er i Serre Chevalier, men også kommer til La Grave, Montegenévre og Puy-Saint-Vincent.

Serre Chevaliers sneparker
Der er en fremragende snepark i Serre Chevalier, som synes at vokse en smule hvert år. Den har et komplet udvalg af funktioner med en række kickers i alle former og størrelser, i tillæg til de sædvanlige bokse og rails – herunder et fantastisk rainbow-rail. Der er et Boarder-X-spor og en stor naturlig half-pipe bag Mont Prorel. Den menneskeskabte snepark i Serre Chevalier er fyldt med naturlige funktioner, der bare tigger om at blive udforsket.

Pistekort

Plan-Pistes-14.15

All inclusive

Prisen inkluderer

  • Ophold på deleværelse med plads op til 8 personer *
  • Forplejning: Morgenmad, frokost og aftensmad
  • Daglig undervisning af UCPAs instruktører
  • Alt nødvendigt udstyr, afhængigt af dit pakkevalg
  • Liftkort

* Varierer fra center til center

Forplejning
Maden serveres som buffet hver dag.

Morgenmad består af yoghurt, müsli, frugt, saft, kaffe og brød. Du skal ikke blive overrasket over at se kaffe, te eller varm chokolade serveret på fransk manér – i en suppeskål!

Den typiske frokost er picnic-agtig med stort udvalg af brød, kød, ost, pasta, salat, frugt, slik m.m. Picnic-frokost giver dig maksimal tid i bakkerne uden at skulle bruge en formue på dyre bjergrestauranter.

Middagen er en 4-retters buffet – typisk en salatbar som forret, valg af 3 eller 4 hovedretter (oftest fisk), flere forskellige oste, frugt, dessert og is.

Eventuelle særlige kostbehov bør meddeles ved check-in. Vegetarer vil generelt finde et bredt nok udvalg i buffeten.

Find vej

Transportmuligheder til Serre Chevalier

Fly: Den nærmeste lufthavn til Serre Chevalier er Torino (132 km), hvor det generelt er let at finde overkommelige flyvninger også. Vi tilbyder en transfer-service fra Torino lufthavn, men kan rådgive med virksomheder, der kører mellem Grenoble (155 km væk) og Serre Chevalier, hvis du rejser til Grenoble. Men ofte bliver denne rute omdirigeret meget længere sydpå på grund af sneen som lukker Col (det højeste punkt på vejen).


Lufthavnstransfer: Vi tilbyder en lufthavnstransfer-service fra Torino lufthavn på lørdage med en af vores partnervirksomheder. Hvis du ønsker at bruge denne service skal du tilføje ‘Lufthavnstransfer’ under “rejsemuligheder” på booking-siden.


Tog: Den nærmeste togstation til Serre Chevalier er Briancon, der forbindes af en fremragende lokal bus som løber langs Serre Chevalier-dalen. Turen fra Danmark går gennem nogle meget attraktive landskaber og kan være meget behagelig, selvom det ofte er meget dyrt.


Bil: Serre Chevalier er let tilgængelig med bil, selvom vejen som fører op over Col du Lauturet fra La Grave kan blive meget snedækket. Snekæder eller vinterdæk er ekstremt tilrådeligt. At køre fra Danmark tager omkring 16 timer, og går gennem nogle flotte landskaber undervejs. Men glem ikke at budgettere med franske betalingsveje!

Få et tilbud

Få et tilbud til Serre Chevalier

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

I Serre Chevalier tilbyder vi følgende UCPA centre

UCPA Serre Chevalier

Serre Chevalier - Fantastiske offpiste kurser og center med opvarmet pool - I skiområdet finder du over 200 km. piste med et helt fantastisk offpisteområde. All inclusive

Find og bestil din rejse til Serre Chevalier herunder