Ankomst og afrejse

Velkomst mandag morgen fra kl. 08.30.
Morgenmad (fra kl. 08.30 til 10.00), indkvartering (om formiddagen har du adgang til en sikret plads til at efterlade din bagage), udstyr og ski-pass stilles til rådighed.

Første session starter allerede om eftermiddagen. Det er afgørende, at du er til stede for at kunne følge gruppen resten af ugen.

Om aftenen giver UCPA-personalet dig alle oplysninger om de planlagte aktiviteter, der starter næste dag: Gruppeinddeling, mødetider, ugens højdepunkter.

Hvis du har købt “ankomst aftenen før”-muligheden, byder vi dig velkommen mellem kl. 18.00 og 20.00.
Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20.00, bedes du kontakte sportsbyen (via mail eller telefon) for at få adgangskoden til indgangsdøren. Du vil herefter finde en kuvert med dit navn og instruktioner om, hvordan du finder dit værelse.

Efter en sidste formiddag uden tilsyn, skal udstyret returneres lørdag inden kl. 12.
Dit værelse skal være ryddet senest kl. 13.
Afgang fra sportsbyen kl. 14.

Dag for dag program

8 sessioner fra tirsdag til fredag: 1 session om morgenen + 1 anden om eftermiddagen eller 1 heldagsudflugt.

Du har aldrig dyrket ski før, så dette er din chance for at prøve det. I løbet af denne uge vil du lære dit udstyr at kende og de grundlæggende principper for at stå på ski. På grønne og potentielt blå pister vil du lære at kontrollere din hastighed og dine spor, mens du gradvist bevæger dig længere ind på skråningen. De grundlæggende tekniske færdigheder for bremsning og svingning bliver hurtigt tilegnet, hvilket vil give dig mulighed for hurtigt at få mest muligt ud af din praksis. Så, ingen undskyldninger, det er tid til en fantastisk uge for at lære…at hurtigt have det sjovt.

Påkrævet udstyr

For din sikkerhed anbefales det for snowboardere at bære en hjelm, håndledsbeskyttelse, shorts og knæbeskyttere.

For at stå på ski
1 skijakke og 1 skipar bukser, 1 eller 2 trøjer eller fleecetrøjer, 1 par varme lange underbukser, 1 godt par handsker eller vante (foretræk vante eller snowboard handsker, mere rummelige og mere vandtætte end almindelige ski handsker), 1 ski hue, 1 par solbriller der filtrere U.V stråler, 1 ski maske, 1 høj beskyttelses solcreme, 1 stift til læberne.

Hav en lille hængelås klar til at lukke dit skab eller for at sikre dit udstyr, en vandflaske, en lille rygsæk i tilfælde af måltider på skiløjperne, en madpakke box og stødsko.

Medbring dit eget håndklæde (sengetøj leveres af UCPA).

Ski, støvler og stave

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuldpension
Skipas til Serre-Chevalier, gyldigt indtil kursets afslutning
Snowboard-udstyr
Grupper på maks. 10 personer
9 sessioner, 22 timer med instruktør

Teknisk niveau

Det ideelle program for at starte med at stå på ski i ro og mag… i denne første uge af året 2023.