Ankomst og afrejse

Velkommen søndag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10.00), indkvartering, tilvejebringelse af udstyr og dit ski-pass, der er gyldigt fra den første dag på kurset.

Første session starter allerede den første eftermiddag. Det er afgørende at være til stede for at kunne følge gruppen resten af ugen.

Om aftenen giver UCPA-personalet dig alle oplysninger om de planlagte sessioner, der begynder allerede næste dag: dannelse af grupper, mødetidspunkter, vigtige øjeblikke i ugen.

Hvis du har købt “ankomst dagen før” -muligheden, byder vi dig velkommen mellem 18h og 20h.
Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte den sportslige landsby (mail eller telefon) så vi kan give dig indgangsdørens kode. Du vil så finde en kuvert med dit navn og instruktioner til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20:30.

Efter en sidste formiddag uden tilsyn, skal alt udstyr returneres lørdag før kl. 12.
Dit værelse skal være forladt senest kl. 13.
Afgang fra sportsbyen senest kl.14.

Dag for dag program

8 til 9 sessioner fra mandag til fredag: 1 session om morgenen + 1 anden om eftermiddagen eller 1 hel dag udflugt.

Du har aldrig prøvet at stå alpint, så dette er chancen for at prøve det af. I løbet af denne uge vil du lære dit udstyr at kende og de grundlæggende principper for at stå på ski.
På grønne og potentielle blå pister lærer du at kontrollere din hastighed og dine spor, mens du gradvist tager mere og mere skråning. Grundlæggende teknikker i bremsning og drejning læres ret hurtigt, hvilket gør at du vil være i stand til hurtigt at få mest muligt ud af din tid på skiene. Så ingen undskyldninger mere, det er tid til en top uge for at lære…at hurtigt have det sjovt.

Påkrævet udstyr

For din sikkerhed anbefales en hjelm, håndledsbeskyttere, shorts og knæbeskyttere til snowboardere.

For at stå på ski:
1 skijakke og 1 skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleecejakker, 1 sæt varmt undertøj, 1 par gode handsker eller luffer (foretræk luffer eller snowboard handsker, der er mere rummelige og mere vandtætte end almindelige skihandsker), 1 skihue, 1 par solbriller med UV-filter, 1 skibrille, 1 høj beskyttelses solcreme, 1 læbepomade.

Tag en lille hængelås med til at låse dit skab eller sikre dit udstyr, en vandflaske, en lille rygsæk til madpakken på pisterne, en madkasse og gade-skotøj.

Medbring dit eget håndklæde (sengetøj leveres af UCPA).

Ski, støvler og stave

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuldpension
Skipas til Serre-Chevalier, gyldigt indtil kursets afslutning
Snowboard-udstyr
Grupper på maks. 10 personer
9 til 10 sessioner, 25 timer med en instruktør

Teknisk niveau

Det ideelle program for at starte med at stå på ski på en blid måde …