Ankomst og afrejse

Modtagelse om søndag morgen fra kl. 8.30. Morgenmad (8.30 til 10), indkvartering (om morgenen har du adgang til et sikkert lokale for at efterlade din bagage), levering af udstyr og dit ski-pas gyldig fra den første dag af kurset.

Første session allerede fra første eftermiddag. Det er afgørende at være til stede for at være i stand til at følge gruppen resten af ugen.

Om aftenen giver UCPA-personalet dig alle informationerne om de overvågede sessioner, der starter den næste dag: gruppekonstituering, mødetider, ugens højdepunkter.

Hvis du har købt “ankomst aftenen før” -muligheden, modtager vi dig mellem 18 og 20. Hvis du tror, du ankommer efter kl. 20, bedes du kontakte sportslandsbyen (mail eller telefon), så vi kan give dig indgangsdørens kode. Du finder så en kuvert med dit navn og anvisninger til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Efter en sidste formiddag uden tilsyn, skal udstyret leveres tilbage lørdag inden kl. 12.
Du skal forlade dit værelse senest kl. 13.
Afgang fra sportslandsbyen senest kl. 14.

Dag for dag program

8 til 9 sessioner fra mandag til fredag: 1 session om morgenen + 1 om eftermiddagen, eller en hel dags udflugt.

Du har aldrig stået på ski før, så dette er en oplagt mulighed for at prøve det. I løbet af denne uge vil du blive introduceret til dit udstyr og de grundlæggende principper for at stå på ski.
På grønne og potentielt blå pister vil du lære at styre din fart og din retning, mens du begynder at navigere på mere skrånende terræn. Det grundlæggende i at bremse og svinge vil du hurtigt mestre, hvilket vil gøre det muligt for dig at få mest mulig glæde af skiløb. Så, ingen flere undskyldninger, det er tid til en fantastisk uge med at lære… at hurtigt få mest muligt ud af det.

Påkrævet udstyr

Til skituren:
1 skijakke og 1 skibukser, 1 eller 2 sweaters eller fleecetrøjer, 1 par varme tights, 1 par gode handsker eller vanter (vælg vanter eller snowboard-handsker, der er mere rummelige og mere vandtætte end almindelige skihandsker), 1 ski hue , 1 par solbriller med UV-filter, 1 skibrille, 1 solcreme med høj beskyttelse, 1 læbepomade.

Forbered en lille hængelås til at lukke dit skab eller sikre dit udstyr, en drikkeflaske (eller en vandflaske), en lille rygsæk til måltider på pisterne, en madkasse og nogle almindelige sko.

Tag dit eget badeværelse linned med (sengetøj leveres af UCPA).

Ski, stave, støvler

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuldpension
Skipas til Serre-Chevalier, gyldigt indtil kursets afslutning
Skiudstyr
9 til 10 sessioner, 25 timer med en instruktør

Teknisk niveau

Ambiance og fest for at starte! Ski og blide priser for de 18-25 årige!