Ankomst og afrejse

Velkommen søndag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10.00), indkvartering, udstyr og dit ski-pass er klar fra den første dag på kurset.

Eftermiddag: Du har aftale kl. 13.30 for en første halvdags supervision. Deltagelse i denne session er afgørende for resten af opholdet.

Om aftenen giver UCPA-personalet dig alle oplysninger om de superviserede sessioner, der starter næste dag: gruppedannelse, mødetider, ugens begivenhedshøjdepunkter.

Hvis du har købt “ankomst aftenen før” valgmuligheden, byder vi dig velkommen mellem kl. 18.00 og 20.00. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20.00, bedes du kontakte sportslandsbyen (e-mail eller telefon), så vi kan give dig koden til indgangsdøren. Du vil så finde en konvolut med dit navn og anvisninger til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Værelset skal være ledigt om morgenen den sidste dag inden kl. 9. Bagagen vil blive placeret i en bagageopbevaring, og der vil være brusere til rådighed for dig. Udstyret skal leveres tilbage inden kl. 17.30, og opholdet slutter kl. 18.

Dag for dag program

4 sessioner
Typisk dag – 1 session om morgenen + 1 om eftermiddagen.

Du har aldrig dyrket ski før, så dette er den perfekte anledning til at prøve det. I løbet af disse 4 dage, vil du lære om dit udstyr og de grundlæggende principper for at stå på ski.
På grønne og potentielt blå pister, vil du lære at styre din hastighed og dine veje, mens du gradvist begiver dig mere ind i skråningen. Kontrollen med de grundlæggende tekniske bevægelser for bremsning og drejning opnås ret hurtigt, hvilket vil tillade dig at hurtigt nyde din træning til fulde. Så… God fornøjelse på pisterne!!!

Forløbet af dette program er givet som en indikation.
Det kan ændre sig eller tilpasses, afhængig af tekniske krav, sikkerhedshensyn eller de aktuelle vejrforhold. I sådanne tilfælde, er det kun UCPA-ledelsen, der har behørig kompetence til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagerens tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Til at glide
1 skijakke og 1 skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleece, 1 par varme tights, 1 godt par handsker eller vinterluffer (foretrækker vinterluffer eller snowboard handsker, mere rummelige og mere vandtætte end almindelige skihandsker), 1 skihue, 1 par solbriller med UV-filter, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelse, 1 læbepomade.

Tag en lille hængelås med til at låse dit skab eller for at sikre dit udstyr, en vandflaske (eller en flaske vand), en lille rygsæk til at spise på pisterne, en frokostboks og bysko.

Medbring dit eget håndklæder (sengetøj leveres af UCPA).

Ski, stave, støvler

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuldpension
4-dages skipas til Serre-Chevalier
Skiudstyr
5 sessioner, 12 timer med en instruktør
1 instruktør til 10

Teknisk niveau

Et must for at blive selvstændig på bare 4 dages skiløb!