UCPA i Les Arcs

UCPA i Les Arcs

Les Arcs UCPA er et af de største og mest imponerende UCPA-centre med en kapacitet på 500 senge fordelt i firepersoners værelser. Centret ligger placeret ved siden af en pist, og kunne ikke ligge bedre med ski in/ski out! Centret har alle de sædvanlige UCPA-faciliteter, herunder 3 spisestuer, 3 separate barer, en tv-stue og en natklub. Det føles næsten som en studenterforening på grund af størrelse og design. Centret ligger omkring 15 minutters gang fra byen, men de fleste gæster har en tendens til at blive på stedet. Et besøg på cetret resulterer med garanti i at du kommer til at opleve stedets venlige og levende atmosfære. Med sin store kapacitet og både natklub og barer, er UCPA-centret et meget mere spændende afterski-sted end byen!

Skiomraadet

Skiområdet i Les Arcs

Les Arcs-skiområdet har en bred vifte af varieret terræn med en lille smule af alt. Der er i alt 200 km pister i området betjent af 57 lifter. Mange af disse er blevet renoveret til at give en hurtig og behagelig oplevelse. Skiområdet er også knyttet til La Plagne for at skabe det massive ”Paradis-skiområde”. Dette byder i alt på 425 km pister med automatisk adgang til en halv dag i La Plagne. Her kan du opgradere dit liftkort til fuld dag, hvis ønsket.

Sceneriet i skiområdet er fantastisk med hele spektret af alpine landskaber. På en klar dag kan man se Mont Blanc på den anden side af dalen. Med en række pister i 2000 meters højde er der masser af snesikkert skiløb, selv med et stort set vestvendt bjerg. Højere kørsler på Aiguilles Rouges har tendens til at være mere nedtonede, og forholdene forbliver bedre i længere tid. Pistepersonalet har et fremragende ry for at skabe perfekte pister selv under de sværeste betingelser, og resortet er generelt meget velplejet.

Les Arcs’ Pister
Der er en bred vifte af pister for alle niveauer, og varierende terræn i Les Arcs er et af de største salgsargumenter. Med et godt netværk af moderne og hurtige lifte, kommer du hurtigt rundt på en nem og sjov måde. Resortet er især godt for øvede skiløbere, med et fremragende udvalg af blå og udfordrende røde pister. Avancerede skiløbere er også godt sørget for, med en række interessante og udfordrende sorte pister som underholdning. Les Arcs er også berømt for sit hurtigspor, hvor en række verdensrekorder er blevet sat. For et lille gebyr kan du prøve det på egen hånd.

Les Arcs Offpist
Offpist i Les Arcs er fantastisk, og igen er der stor variation. De lavere skråninger tilbyder noget virkelig rart skovskiløb, som er en glimrende mulighed for de dage med lav sigtbarhed. Omkring Deux Têtes-området er der et område kendt som “rock garden”. Dette byder på noget temmelig eventyrlysten offpist med en række drops i forskellige højder – glem ikke at se ned før du springer! Hvis du kommer over til Aiguille Rouge-området, er der også masser af store, stejle og skræmmende nedkørsler for de virkeligt avancerede skiløbere. Hvis du ønsker at udvikle dine offpist-færdigheder, så tjek vores offpist-kurser.

Les Arcs’ sneparker
Den fremragende snepark Apocolypse Park ligger lige over Les Arc 1600, og er en af de største i Europa. Den har et skønt udvalg af kickers, rails og bokse, samt en dejlig hytte i bunden hvor du kan slappe af i solen, spise noget frokost eller bare nyde naturen. I øjeblikket er der desværre ingen dedikeret træklift, hvilket betyder kø for en temmelig travl tomands stolelift.

Der er også en fantastisk naturlig quarter-pipe i Les Arc 2000.

Pistekort

131_lesarcs_piste

All inclusive

Prisen inkluderer

  • Ophold på deleværelse med plads op til 8 personer *
  • Forplejning: Morgenmad, frokost og aftensmad
  • Daglig undervisning af UCPAs instruktører
  • Alt nødvendigt udstyr, afhængigt af dit pakkevalg
  • Liftkort

* Varierer fra center til center

Forplejning

Maden serveres som buffet hver dag.

Morgenmad består af yoghurt, müsli, frugt, saft, kaffe og brød. Du skal ikke blive overrasket over at se kaffe, te eller varm chokolade serveret på fransk manér – i en suppeskål!

Den typiske frokost er picnic-agtig med stort udvalg af brød, kød, ost, pasta, salat, frugt, slik m.m. Picnic-frokost giver dig maksimal tid i bakkerne uden at skulle bruge en formue på dyre bjergrestauranter.

Middagen er en 4-retters buffet – typisk en salatbar som forret, valg af 3 eller 4 hovedretter (oftest fisk), flere forskellige oste, frugt, dessert og is.

Eventuelle særlige kostbehov bør meddeles ved check-in. Vegetarer vil generelt finde et bredt nok udvalg i buffeten.

 

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte UCPA Danmark på info@ucpa.dk eller +45 70 23 41 11.

 

Find vej

Transportmuligheder til Les Arcs

Fly: Den nærmeste lufthavn til Les Arcs er Chambery, men de fleste flyver til Genève på grund af den større tilgængelighed af flyvninger og overførsler til de resorts. Flyvninger til Genève er let fra de fleste danske lufthavne.


Lufthavns-transfer: Vi tilbyder lufthavnstransport fra Genève lufthavn på lørdage med en af vores partnervirksomheder. Hvis du ønsker at bruge denne service skal du tilføje ‘Lufthavns Transfer” under rejsemuligheder på booking-skærmen.


Bus:  Vores samarbejdspartner sneexpresen tilbyder overkommelig og problemfri transport til de fransk alper – perfekt til at undgå travle lufthavne! Busserne er 4 og 5 stjernede komfortable busser.


Tog: Vejen til Les Arcs er nem, med et tog som kører lige til resortet fra den nærliggende togstation Bourg-Saint-Maurice – og kun tager 7 minutter.


Bil: Les Arcs er let tilgængelige med bil, selvom vejen op til Les Arcs kan blive ganske snedækket. Snekæder eller vinterdæk er yderst tilrådeligt. Frankrig benytter sig af betalingsveje, så dette skal regnes med i budgettet når man selv kører.

Få et tilbud

Få et tilbud til Les Arcs

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

I Les Arcs tilbyder vi følgende UCPA centre

UCPA Les Arcs

Les Arcs UCPA er en af deres største og mest imponerende centre med en kapacitet på 460 personer. Centret har ski-in ski-out og der er en masse gode faciliteter på centret. Du finder over 150 km. piste i Les Arcs, som er en del af Paradiski. Sammen med La Plagne finder man 300 km. piste som nemt kan mål sig med Espace Killy.

Find og bestil din rejse til Les Arcs herunder