Aktivitet
+
15
3
17
1
1
4
6
3
3
3
4
2
28
2
6
78
1
18
23
49
3
26
90
72
30
4
39
4
1
1
2
158
1
1
109
4
39
2
3
25
2
9
29
8
9

Freestyle - bliv snowparkens blærerøv

Er du vild med hop og at give den gas i parken?

Hos UCPA har vi stor erfaring i at afvikle kurser i freestyle. Her vil du opleve fart, adrenalin og nye udfordringer. Vores instruktører giver dig teknikken til korrekt udførelse tricks fra du sætter af, roterer og til du lander.

Der er power og udforinger til dig der brænder for freestyle, om du er til snowboard eller ski.

Undervisning i freestyle

Da vi har mange hold hver uge, som alle opdeles efter niveau, vil du komme til at stå sammen med andre på samme niveau som dig. Herved sikrer vi den bedst mulige oplevelse for alle.

Har du allerede tilbragt mange timer i snowparker, vil du få finpuset teknikken og lære nye tricks på et højt niveau. Vores instruktører vil udfordre dig til at blive endnu mere skarp på hop og tricks.

Har du endnu ikke den store erfaring med freestyle, vil vores instruktører have fokus på, at du lærer at bruge den rette teknik fra starten. Med teknikken på plads vil du hurtigt lære at udføre tricks. Så længe du er en erfaren skiløber eller snowboarder på pisterne, kan du deltage i et freestyle-kursus.

Leje af ski/snowboard

Leje af ski/snowboard, stave, støvler, hjelm og rygskjold er en del af rejsens pris. Da vi regelmæssigt udskifter skiudstyret, vil du have afgang til nogle af de nyeste produkter fra Rossignol.

Stort udvalg af skikurser

Vi har et bredt udvalg af kurser over hele Frankrig. Heltids- og deltidsundervisning, begynder, øvet, ekspert.
Vælg dit niveau og ønskede destinationer herunder.