Ankomst og afrejse

Velkomst søndag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10), indkvartering (om formiddagen har du adgang til et sikkert opbevaringsrum til din bagage), udstyr og dit ski-pass, som er gyldigt fra den første kursusdag, er til rådighed.

Praktiser efter eget ønske, vores teams giver dig alle de oplysninger, du har brug for til at starte dit ophold i sneen: sikkerhedstips, vejrinformation, sneforhold, pisteinformation.
Sportslandsbyens råd: Vi foreslår, at du ankommer før kl. 13 for at få det meste ud af din første feriedag og begynde at stå på ski.

Om aftenen giver UCPA personale dig alle de oplysninger, der vedrører de superviserede sessioner, der starter næste dag: gruppedannelse, mødetider, ugens højdepunkter.

Hvis du ønsker at blive indkvarteret med dine venner, skal du sende en forudgående anmodning pr. e-mail ugen før dit ophold direkte til sportslandsbyen.

Hvis du har købt indstillingen “ankomst aftenen før”, byder vi dig velkommen mellem kl. 18 og 20. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20, bedes du kontakte sportslandsbyen (mail eller telefon) så vi kan give dig koden til hoveddøren. Du finder derefter en kuvert i dit navn og anvisninger til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Efter en sidste ustruktureret formiddag, aflevering af udstyr lørdag før kl. 12. Udtjekning fra dit værelse senest kl. 13. Afrejse fra sportslandsbyen kl. 14.

Dag for dag program

Fra mandag til fredag – 8 til 9 ski sessioner tilrettelagt afhængigt af forholdene og den aktuelle form

– Park session med rails, slopestyles
– Kick backcountry
– Evolution på fladt terræn

Efter skiløb, aktiviteter relateret til praksis

– Video: Gennemsyn af optagelser fra dagen + studie af tricks fra “pros’ene”

Denne programs udførelse er givet som en indikation.
Det kan ændre sig eller blive justeret i forhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I så fald er det kun de ansvarlige for UCPA-ledelsen som har beføjelse til at tage de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagerens tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Til skiløb
1 skijakke, 1 par skibukser, 1 eller 2 sweatre eller fleecetrøjer, 1 par varme strømpebukser, 1 godt par skihandsker eller vanter, 1 skihue eller en hjelm, 1 par solbriller med UV-filter, 1 skibrille, 1 solcreme med høj beskyttelse, 1 læbepomade.

Forbered en hængelås til at låse dit skab, en vandflaske (eller en flaske vand) og en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.

Medbring dit eget håndklæde (lagner leveres af UCPA).

Ski, stave og støvler.
Hjelm, rygbeskyttelse.

Du kan naturligvis medbringe dit eget udstyr. Det vil blive kontrolleret.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Les Arcs-skipas, der er gyldigt indtil slutningen af dit ophold
Freestyle skiudstyr
8 til 9 sessioner, 23 timer med en freestyle-instruktør

Teknisk niveau

Velkommen til woops, jumps og pipe!