Søger du en dykkerrejse, hvor der også er mulighed for at udforske Hyères omkringliggende natur? Vil du gerne dygtiggøre dig inden for dykning sammen med andre dykkerentusiaster? Så skal du vælge denne UCPA dykkerrejse.

Beskrivelse af kurset

Dette kursus kombinerer dykning og hiking. Du kan med dette kursus forvente at opleve en masse smuk natur og få sved på panden, når du vandrer. Mens du erunder vandet, vil du lære nye teknikker og blive en endnu bedre dykker.

På dette kursus får du 5 dyk med instruktør, og derudover har du 2 vandreture, hvor du kan udforske og opleve den smukke natur ved Giens og Porquerolles øen på egen hånd. Du kan også uforske området på cykel eller måske endda prøve kræfter med Stand-Up Paddle Boarding.

Kurset er for dig der har niveau 1 i dyk (FESSM, CMAS, PADI el. SSI). De forskellige dyk vil foregå i de beskyttede områder ved Giens og øen Porquerolles.
I tiden, hvor du selvstændigt kan udforske området, vil du kunne låne cykler, og derudover vil du få udleveret en guidebog over området.

Alle vores instruktører har en national eller international uddannelse ved en af de anerkendte dykkerorganisationer. De deltager jævnligt på instruktørkurser eller på efteruddannelser. De er altid til rådighed for at hjælpe dig med at opdage den undersøiske verden og hjælpe dig med at forbedre din dykkerteknik.

OBS: Husk at medbringe dykkercertifikater samt læge/helbredserklæring. Rul længere ned på siden, hvis du ønsker at vide, hvad du ellers bør medbringe.

Udstyr til dykkerrejse

Al dykkerudstyr, der skal benyttes i forbindelse med de 5 dykninger, er inklusiv i prisen for rejsen.

Centeret i Hyères

UCPA-centeret i Hyères ligger 10 minutter fra centrum og et stenkast fra havet, hvorfor dette område er særligt eftertragtet for vandsportsentusiaster. På centerets område er der mulighed for at spille beach volley, petanque, bordtennis, bordfodbold, hoppe på trampolin og nyde en rolig stund på centerets overdækkede terrasse.

Klik her, hvis du vil læse mere om området og vores center i Hyères.

UCPA tilbud

Kunne du tænke dig at tage på et multisportskursus, hvor du også har mulighed for at dykke? Så kan du med fordel klikke her

 

Prisniveau DKK 1.000 - DKK 15.000

Nætter 6 - 8

Uge

Aktivitetstype

Dykkerrejser

Sværhedsgrad

Begynder
Ekspert
Offpiste- HP 1
Offpiste- HP 2
Offpiste- HP 3
Offpiste- HP 4
Øvet

Undervisningstid

20
Deltid
Fuldtid
Ingen

Destination

Argentière
Bombannes
Chamonix
Flaine
Fuerteventura
Hyères
Korsika
Kreta
La Plagne
La Plagne – 1800
Lacanau
Lanzarote
Les Arcs
Les Contamines
Les Deux Alpes
Peniche
Sagres
Saint-Lary
Serre Chevalier
Tignes
Val Cenis
Val d'Isere
Val Thorens
Valloire
Verdon
Dykning & Hiking for øvede - Deltidskursus
Hyères

Dette dykkerkursus finder sted på UCPA centret i Hyères, Frankrig. Foruden dykning kan man også lave andre aktiviteter som fx hiking, SUP, sejle havkajak mm.

Dykkerrejser
Deltid
Øvet
Dykning & Hiking for øvede - Deltidskursus
Hyères

Dette dykkerkursus finder sted på UCPA centret i Hyères, Frankrig. Foruden dykning kan man også lave andre aktiviteter som fx hiking, SUP, sejle havkajak mm.

Dykkerrejser
Deltid
Øvet
Multisport for alle - Deltidskursus
Hyères

Elsker du rejser med sol og strand, men kan du ikke ligge stille på en solseng? Så er dette Multisport kursus uden tvivl noget for dig. Du får stadig solbrun kulør, men får mulighed for at afprøve en masse nye sportsgrene og vand aktiviteter – en uge med fuld fart på.

Dykkerrejser
Havkajakrejser
Katamaranrejser
Multisportsrejser
Vandskirejser
Wakeboardrejser
Windsurfrejser
Deltid
Begynder
Ekspert
Øvet