Ankomst og afrejse

Søndag er dedikeret til receptionen mellem kl. 14 og 18.
Åbningsmøde kl. 18.45.

Hvis du har købt ankomstmuligheden dagen før, skal du ankomme til sportsbyen lørdag aften fra kl. 18.00.
Middagen serveres kl. 19.30.

Hvis du ankommer, efter at receptionen har lukket, finder du en kuvert med din værelseskode på døren.
Hvis du kommer med venner og ønsker at blive indkvarteret på samme værelse, bedes du sende en e-mail til benodet@ucpa.asso.fr

Kurset slutter lørdag kl. 12.00 (frokost inkluderet).

Dag for dag program

D2 til D6: Dagene veksler mellem aktiviteter under opsyn og selvstændige aktiviteter i henhold til det skema, der er fastlagt på ankomstdagen.

Yoga: 5 sessioner, herunder en udendørs session i Glénan-skærgården. Asanas, åndedræt og meditation, du vil opdage og bruge alle yogateknikkerne for at finde din balance.

Vandretur i Mer Blanche-lagunen. En blid aktivitetssession med benene i vandet. Mellem klitten Mousterlin og kanten af lagunen går du med strømmen i et miljø, der ændrer sig med tidevandet.

Stand-up paddle: Balance og fremdrift til en tur på bunden af lagunen, hvor du nyder roen og skønheden på dette enestående sted.

Opdagelse af Glénan-skærgården: Du går en tur på øer, der ligger tabt midt i havet omgivet af turkisblåt vand, og du nyder en udendørs yogasession.

Adgang til Relais Thalasso & SPA i Bénodet: I kan slappe af og nyde dette moderne anlæg med udsigt over havet. Fitnessområde, solarium og havspa.

Selvledende VTC-tur med kørebog : Du vil opleve Bénodets omgivelser på en fantastisk rute med bemærkelsesværdige udsigtspunkter over havet.

Ud over jeres program kan I benytte jer af yderligere sportsaktiviteter med UCPA (mod betaling og efter tilgængelighed) eller med lokale strukturer: sejlads, kajaksejlads, surfing, golf…

Dette program er kun vejledende.
Det kan ændres eller justeres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I så fald er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Medbring venligst skiftetøj og toiletartikler. Der er sengelinned, men ikke håndklæder.

Alt det nødvendige udstyr til aktiviteterne stilles til rådighed af UCPA.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og måltider med helpension
5 yogasessioner, herunder en på Glénan Archipelago
1 stand-up paddle-session
1 gang på vandet
1 VTC-tur med kørebog
1 adgang til Thalasso & Spa-relæet i Bénodet
Underholdning om aftenen

Teknisk niveau

Afslapning og afslapning i den bretonske ødemark