Ankomst og afrejse

Modtagelse fra kl. 10 lørdag morgen i Vieille Darse-havnen i Toulon (ved havnekaptajnens kontor), bådene ligger på R-pontonen. Du vil kunne genkende bådene takket være UCPA-flammerne, og instruktøren vil være der for at byde dig velkommen.
Konstituering af besætningerne, opfølgning af sikkerhedsbriefing.
Udarbejdelse af menuerne for sejladsen, proviantering.

Kurset slutter på samme sted søndag kl. 18.00, båden er ryddet og rengjort.

Dag for dag program

I løbet af disse to dage vil du få en metode og erfaring med havnemanøvrer i et maksimum af konfigurationer. Mellem teori og praksis vil du få en procedure, som du skal tilpasse for at sikre dine manøvrer.

Målene er at blive mere komfortabel og rolig i manøvrerne for at opnå autonomi og dermed begrænse stress i forbindelse med afgang og ankomst af navigationen.

Vi byder Dem velkommen i havnen i Toulon Darse Vieille for at udføre havnemanøvrer og overtage stammen i så mange konfigurationer som muligt, samtidig med at vi udnytter de særlige forhold i havnene i La Seyne sur Mer, Saint-Mandrier og Toulon Darse Nord.
Samvær og udveksling er en integreret del af kurset.

Opdagelsen og bevidstheden om bevarelse af havmiljøet er også nøglepunkterne i dette sejltur, men det er også et ægte menneskeligt og venskabeligt eventyr, hvor manerer og deling er en og samme ting.

Dette program er givet som en indikation.
Det kan ændres eller ændres på grund af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt.
I så fald er det kun UCPA’s ledere, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Pak dine ejendele i bløde tasker, der nemt kan gemmes væk om bord, og tag ikke en hård kuffert med.
Medbring en let sovepose og et lagen, en pude (valgfrit), skridsikre lukkede sko (tennissko), en lommelygte eller pandelampe, sejlerhandsker (valgfrit), en vandflaske, varmt og let ekstra tøj, kasketter, hatte, solcreme og solbriller, dit personlige apotek med smertestillende, smertestillende og antiinflammatoriske midler. Medbring også havsæbe til vask, og glem ikke at medbringe badetøj. Du kan også tage finner, maske og snorkel med, hvis du ønsker det.

Da vejrforholdene kan variere, er det tilrådeligt at foregribe din uge ved at tjekke vejrudsigten, inden du tager af sted. Du bør derfor medbringe passende udstyr i tilfælde af regnvejr (vandtæt jakke, vandtætte bukser og støvler).

For måltider om bord: De bedes tage højde for et beløb på 15 €/dag, som skal afleveres til sejladsinstruktøren i begyndelsen af opholdet.

Vores både fra 9 til 11 m er komfortable liveaboard-yachter.
De er valgt på grund af deres tekniske egenskaber og deres manøvredygtighed under alle forhold/situationer.
Det gør det til en sand fornøjelse at sejle og bo om bord.

Indvendig indretning
To eller tre dobbeltkahytter afhængigt af båden med opbevaringsplads.
Et sanitetsområde med håndvask og toilet.
En hyggelig salon.
Et fuldt udstyret køkken.
Et søkortbord.

Hygiejne om bord
Alle havne er udstyret med brusere for sejlere. Bådene har brusehoveder til skylning efter endt svømmetur. Det er tilrådeligt at bruge havsæbe for at sikre en bedre forvaltning af ferskvand om bord.

Forplejning

Der serveres mad i begyndelsen af kurset.
Måltiderne indtages om bord på båden. Der opkræves et tillæg på 15 euro pr. dag og pr. person til skibets fond (som bruges til at betale havneafgifter, mad, brændstof, gas og mindre forbrugsgoder).

Inkluderet med rejsen

Tilrådighedsstillelse af båden
Tilsyn med sejladsen og træning i overensstemmelse med dit niveau
Indkvartering om bord på bådene
Sikkerheds- og redningsudstyr
Ansvarsforsikring

Teknisk niveau

Perfektionér dine havnemanøvrer!