Ankomst og afrejse

Modtagelse af din gruppe fredag aften fra kl. 20.00, middag er ikke inkluderet.

Værelserne skal være ryddet senest kl. 9.00 søndag morgen.
Opholdet slutter senest kl. 18.00.

Dag for dag program

Du vil få fuld forplejning fra lørdag morgen. Efter morgenmaden kan du gå til receptionen og hente dit weekendpas, og vores teams vil uddele udstyret til dig.
Få det bedste ud af dine dage til at komme væk fra det hele og oplev det storslåede domæne Les Orres, der ligger i hjertet af de sydlige alper, alene, med venner, i ro og mag, i ro og mag… valget er dit. Intim og forfriskende.

Valgfrit:
– Skiundervisning fra 7 år (2H30), minimum 5 personer, maksimum 10 personer på samme niveau eller hvis gruppen accepterer ikke at være på samme niveau => fast pris på 140€ for en session for en gruppe på 5 til 10 personer

– Dag med tilsyn uden for pisterne for unge på 14 år og derover (5H30), mindst 4 personer, højst 8 personer på samme niveau (bekræftet skiløb på pisterne – skiløb på alle pister) => fast pris på 300€ pr. session for en gruppe på 4 til 8 personer (omfatter tilsyn, skiløb uden for pisterne og DVA-sikkerhedsudstyr) => fast pris på 300€ pr. session for en gruppe på 4 til 8 personer (omfatter tilsyn, skiløb uden for pisterne og DVA-sikkerhedsudstyr)

– Sneskovandring med opsyn fra 7 år (ca. 2.30 min. med 250 m positiv højdeforskel, vandring i skovene og på pisterne omkring centret), mindst 7 personer, højst 12 personer => fast pris på 25 € pr. gang for en gruppe på 7-12 personer, inkl. udstyr og opsyn

– SPA-session fra 16 år (SPA ligger i landsbyen Lanslevillard, kun muligt fredag eftermiddag og søndag formiddag), 1 adgang for 3 timer til sauna, hamman, svømmehal og jacuzzi => pris 8 euro pr. person

– Højderestaurantudflugt fra Master-niveau og opefter (skiløb på en rød piste): du går op til en højderestaurant kl. 17.00 med den sidste skilift til en aften i bjergene; måltid (kir, salat, charcuteri, fondue og tærte) og nedtur med fakkel ledsaget af vores instruktører for at vende tilbage til centret kl. 21.00; bekræftet skiniveau (skiløb på alle pister) er påkrævet; højst 20 personer => pris 25 euro pr. person inkl. opsyn og måltid

– Snowshoeing og wellnessophold fra 16 år (2 sessioner af 2h30 med 250m positiv højdeforskel, vandring i skovene og på pisterne omkring centret + 1 gang i hamman sauna), minimum 7 personer, maksimum 12 personer => +50€ på Week End Ski-prisen (inkl. udstyr og vejledning, adgang til spaen)

Valgfrie sessioner kan tilføjes efter anmodning, hvis du ønsker at tage en 3-dages pause

Påkrævet udstyr

Til skiløb
1 jakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 pullovers eller fleecejakker, 1 par varme strømpebukser, 1 par handsker eller vanter, 1 skihue eller hjelm, 1 par UV-filterende solbriller, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelsesgrad, 1 læbestift.

Medbring en lille lås til at lukke dit skab eller til at sikre dit udstyr, en vandflaske og en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.

Medbring dine egne håndklæder (UCPA sørger for lagner).

Ved ankomsten vælger du dit boardingudstyr for hele opholdet: ski, støvler og stave eller snowboard og støvler.

Forplejning

Kokken og hans team tilbereder omhyggeligt tilberedte og varierede retter, der imødekommer alles smag, herunder særlige diæter.

Til hvert måltid finder du:
↘ en kold buffet med råkost, blandede salater
↘ en varm buffet med fisk, kød, grøntsager og stivelse
↘ en dessertbuffet med mejeriprodukter og frugt.
Hvis vejret tillader det, har du mulighed for at forberede en picnic om morgenen, så du kan få mest muligt ud af pisterne.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering i delte værelser fra fredag kl. 20.00 til søndag kl. 9.00
Fuld pension fra morgenmad lørdag til frokost søndag
Ski liftkort
Lån af ski eller snowboardudstyr
Ansvarsforsikring

Teknisk niveau

Val Cenis med alt inklusive til minipris