Ankomst og afrejse

Mødested mandag morgen kl. 10.00 på parkeringspladsen i den gamle landsby Cornillon 30630 (UCPA-skilt). Aflever dine tasker og tag tøj på. Præsentation af ugen og af vores opholdssted, derefter uddeling af cyklerne. Let tur i de omkringliggende skove i Cornillon (fredet landsby). Lær og perfektionér dine cykelevner. 24 til 28 km. Picnic ved floden… svømning!
Aftensmad og overnatning i Cornillon.

Transport i bil til Uzès (byen, der oprindeligt blev klassificeret som “historisk arv”), så vi kan få mest muligt ud af “Place aux Herbes”, hvor der er traditionelt provencalsk marked, farver, dufte, tapenade og pelardoner… En oplevelse, som man kun får én gang i livet…
Tilbage til Pont du Gard. Picnic med markedets smagsoplevelser.
Afslutning af kurset i Uzès, lørdag kl. 13.30 efter frokost.

Dag for dag program

Dag 2 – Transport i bil til Pont du Gard (klassificeret som UNESCO’s verdensarv). Opdagelse af dette sted, hvor den romerske tilstedeværelse er allestedsnærværende, den klassificerede landsby Castillon med smalle gader. Picnic ved floden, siesta og badning. Tilbage i bil til Cornillon, svømmehal, middag og overnatning.
15 til 20 km.

D3 – Céze-dalen og den fredede landsby Montelus. Picnic ved floden. Svømning i klart vand.
Aftensmad og overnatning i Cornillon.
27 til 31 km

D4 – Lavendelmarker, Issirac’s violiner, flokke på en draille, landsbyer ved en glemt sti og mellem klippen og floden den fantastiske Sarrazin-landsby Aiguèze. Picnic og badning i Ardèche-floden. Svingende stier til mountainbike-spas.
Aftensmad og overnatning i Cornillon.
31 til 35 km

Dag 5 – Mere teknisk etape. Vi kører ad smalle stier i skyggen af en smuk nationalskov for at opleve Chartreuse de Valbonne. Svømning i vandfaldene i Sautadet, med udsigt over den smukke, fredede landsby La Roque sur Cèze. Om aftenen forlænger svømmehal og bordfællesskab dagen.
27 til 32 km

Dette program er vejledende.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA’s tilsynsførende, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.

Påkrævet udstyr

SÆRLIG COVID-19.
Hver deltager skal medbringe
en sovepose med en komforttemperatur på 15° og/eller et lagen
Et pudebetræk
Et par lette sandaler som Crocs
En maske, et tilstrækkeligt antal masker (mindst 2 pr. dag). Det er obligatorisk at bære maske under transport, på visse overnatningssteder, på steder med stor trafik osv,
Sæbe og hydroalkoholisk gel,
små affaldssække (5 liter)
Og for at kunne tage kolde måltider på en miljøvenlig måde, bedes du medbringe let bestik og en 0,7 eller 1 liter “Tupperware”-beholder.

Vores råd:
Vi anbefaler en kasket, solbriller, T-shirts, åndbar undertrøje (Oldo, Carline’ ) sweatshirt, let fleecejakke, Goretex vindjakke eller vandtæt jakke, cykelshorts, shorts, badedragt, lette bukser, korte sokker, mountainbikesko eller kondisko, badehåndklæde, strandhåndklæde eller sarong, afslappet aftenbeklædning. cykelhandsker, hvis du har dem, vandflaske eller vandpose af Camelback-typen, kniv, skål eller plastiktallerken og bestik, lille lommelygte, toiletsæt, lille førstehjælpskasse, en lille dagsrygsæk (15-25 l), solcreme med en solbeskyttelsesfaktor, der er tilpasset din hud, lille snack (kornbar eller tørret frugt)

Førstehjælpskasse
Vi opfordrer dig til at medbringe en lille personlig førstehjælpskasse.

Typisk indhold.
– Personlig medicin, hvis du lider af særlige lidelser (allergier osv.).
– Noget til at forebygge og behandle vabler.
– Noget til at lindre ankel- og knæproblemer: “Elasto”-bånd.
– Noget til at rense små sår: gennemvædet kompres.
– Solbeskyttelse til hud og læber.
– Til at afhjælpe tarmproblemer efter kostændringer.
– Noget til at lindre hovedpine og smerter.
– Noget til at lindre insektbid.

Spørg din læge og apoteker til råds, og husk, at du skal have din egen medicinkasse med dig, så tag kun det nødvendige minimum med.

Kvalitets, pålidelige, velholdte, nyere Kona mountainbikes med affjedring foran, hjelm, gel-sædebetræk.

Forplejning

Alle måltider er tilberedt: middelhavskøkken, lokal aperitif og vin fra ejendommen. Picnic frokost til at tage med til frokost.

Inkluderet med rejsen

Lokale overførsler
Indkvartering
Måltider
Tilsyn
Teknisk udstyr, der er nødvendigt for aktiviteten

Teknisk niveau

Oplev Gard-provence på mountainbike