Ankomst og afrejse

Hele holdet venter på dig om søndagen, hele dagen fra kl. 9. Fra kl. 14 tilbydes der gratis og hyggelige aktiviteter: turneringer, vandsport, fitness…
Fra kl. 18.30 er der velkomstbriefing og præsentation af holdet, der vil ledsage dig hele dit ophold.
Umiddelbart efter, mødes du med din instruktør for at dele ugeplanen før velkomstdrinken.
Hvis du ankommer efter kl. 20, bedes du venligst advare os dagen før inden kl. 19:30.
Hvis du har købt muligheden for at ankomme dagen før, bedes du fremmøde på sportsbyen lørdag mellem kl. 17 og 20.

Sidste formiddag til at pakke sine ting, frigøre værelserne og nyde den enestående omgivelse en sidste gang. Opholdets afslutning er planlagt til kl. 14.

Dag for dag program

J2 til J6: Aktiviteter om formiddagen og eftermiddagen undtagen onsdag formiddag.

Mandag: Introduktion til orienteringsløb og udfordring til at opdage det vidunderlige Bombannes-område. Om aftenen mødes alle til en 5-7 for en ny aktivitet. En god middag på terrassen med udsigt over stranden, det vil da være tid til at starte aftenens underholdning, som vores team vil foreslå.

Tirsdag: Udflugt til havet på cykel for at prøve at surfe, kystens hovedaktivitet.
Om aftenen, direkte på terrassen, kan der blive foreslået en koncert til dig, som en del af Origin’ all Festival, efterfulgt af en stor dansetrin aften.

Onsdag: Hvile om morgenen, vi puster ud for at genoptage styrkerne. Om eftermiddagen: landudfordring med Run&Bike og klatrekonkurrence. Tilbage til sportslandsbyen, venter en ny aften på dig…

Torsdag – Nautisk udfordring: initiering og stafet i stand-up-paddle om morgenen. Eftermiddag: Udforskning af søen i kajak. I 5-7, teamet vågne tilbyder dig en demo fuld af tricks og dynamik, lige foran sportslandsbyen. Tonen er sat, aftenen lover at være godt animeret.

Fredag: Sidste aktivitetsdag: Du vil deltage i en stor raidudfordring og en bueskydningskonkurrence for at afgøre udfordringerne i ugen. Fra kl. 18.30 mødes alle grupperne på terrassen til ugens debriefing. Vores catering team tilbyder dig en festlig buffet på terrassen, før du går videre til den legendariske sidste “Bombannesque” aften.

Gennemførelsen af dette program er givet som vejledende.
Det kan være nødvendigt at ændre eller tilpasse det, afhængig af tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller nuværende vejrforhold. I dette tilfælde er kun de ansvarlige fra UCPA ledelsen berettigede til at træffe de nødvendige afgørelser.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Forudse dine håndklæder og dit skiftetøj, uden at glemme et par brugte sko til vandaktiviteter og cykelture. Forudse solbeskyttelse (cremer, kasket, briller). Forudse en lille hængelås til at sikre værdigenstande i dit skab.

Udstyr, der er nødvendigt for aktiviteten, stillet til rådighed af UCPA

Forplejning

Morgenmad, frokost, middag, vores kokke sørger for alt og byder dig velkommen med buffeter, hvor du kan spise alt.
Tidspunkterne, kostindtaget og mængden tilpasses til rytmen af sportsaktiviteterne.
Omhyggelig kollektiv mad, der tilbyder et bredt udvalg og opfylder alles ønsker (herunder særlige diæter).

Inkluderet med rejsen

Indkvartering med fuld pension og forplejning
9 aktivitetssessioner i form af introduktion og udfordringer: orienteringsløb, stand-up paddle, surfing, kajakroning, bueskydning, run&bike, klatring, mountainbike…
4 udfordringer i naturen
Lån af udstyr til aktiviteterne
Aftenunderholdning

Teknisk niveau

Hver dag en ny sportsudfordring i hver af vores områder: strand, sø, skov, ocean, sportslandsby.