Ankomst og afrejse

Velkomst og tildeling af boliger fra kl. 8. Frisktur kl. 11. Lær din gruppe at kende ved at deltage i et lille orienteringsløb kl. 15. Opholdets åbningsmøde kl. 18 efterfulgt af en velkomstdrink.

Hvis du har købt optionen ankomst dagen før, bedes du præsentere dig på sportsbyen lørdag mellem kl. 18 og 20.
Hvis du forventer at ankomme sent, bedes du kontakte centret for at få adgangskoden til hovedindgangen, en kuvert vil vente på dig i receptionen.

Opholdet slutter lørdag kl. 14 efter frokosten.

Dag for dag program

Mandag – Heldagstur med mountainbike nedkørsel, styring og nydelsen af sving med maksimal beskyttelse, fra skiliftene i Serre Chevalier eller Montgenèvre, kom og test din forpligtelse på de forskellige baner.

Tirsdag – Heldagstur startende med tibetanske broer hængende over Clavière slugter i Italien, derefter Via Ferrata eller klatring – det perfekte tidspunkt til at tæmme højderne!

Onsdag – Formiddagen til afslapning, swimmingpool eller valgfri aktivitet (mod ekstra betaling, afhængigt af tilgængelighed). Eftermiddag – rafting på den nedre Guisane i klasse IV, intet bedre til at tage temperaturen på opholdet med de ikoniske indkørsler, porteføljet og Mont Léry.

Torsdag – Om morgenen, smag på de krystalklare vande i vores kløfter, stor rappel og vandrutschebane venter i Névache dalen.
Eftermiddag på Serre Che Aventure. Denne park vil tilfredsstille din søgen efter den adrenalinen, du er kommet efter. Du kan vælge 3 ud af de 4 aktiviteter, som denne park tilbyder: en eventyrkursus fuld af overraskelser, et bungeejump, bliv “projektil” af katapulten eller tag et spring i en kæmpe luftpude. Tørst efter stærke følelser….det er nu, det sker.

Fredag – Sov længe eller valgfri aktivitet (mod ekstra betaling, afhængigt af tilgængelighed).
Eftermiddag – Airboat i klasse 3 på Guisane, spænding garanteret!

Programmets forløb er angivet som vejledning.
Det kan blive ændret eller justeret, afhængig af tekniske faktorer, sikkerhedshensyn eller de aktuelle vejrforhold. I dette tilfælde er kun ledelsen af UCPA autoriseret til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Tøj og personligt udstyr, der skal medbringes:
Vandrestøvler, hvis du har sådan nogle, badedragt, sko, der sidder godt fast på fødderne og et par, der ikke er bange for vand, af typen “sneaker”.
Sommerhat, solbriller, en sweater eller fleece, en regncape eller k-way, lette bukser eller joggingbukser, en vandflaske eller en plastikflaske, solcreme, personlig medicin, sneakers eller tennis, dagsrygsæk.

Førstehjælpskasse:
Vi opfordrer dig til at medbringe en lille personlig førstehjælpskasse.

Typisk indhold:
– Personlig medicin, hvis du er udsat for særlige problemer (allergier, osv.).
– Noget til at forebygge og behandle vabler.
– Noget til at rengøre små sår: imprægnerede kompresser.
– Solbeskyttelse til huden og læberne.
– Noget til at lindre hovedpine og muskelsmerter.

Spørg din læge og din apoteker om råd.

Alt teknisk udstyr kan lånes til aktiviteterne.

Forplejning

Selvbetjeningsbuffet.
Alle måltider er vegetariske.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering
Forplejning
Tilsyn
Særligt udstyr
Animation
8 multisportsessioner i bjergene

Teknisk niveau

En uge med actionfyldte sportsgrene: Få fuldt op med adrenalin