Ankomst og afrejse

Reception i sportsbyen mandag kl. 14.00. Afrejse om eftermiddagen.

Kurset slutter fredag kl. 14.30.

Dag for dag program

De første sessioner vil finde sted om bord for at individualisere forløbet uden at være bundet af bådplaner eller rejse til åbent hav.

Den første session giver dig mulighed for at lære om udstyret, balance, fremdrift og bevægelse. Det er en session, der hovedsageligt foregår på overfladen, og som giver dig mulighed for at tilegne dig automatismer med øjeblikkelig rådgivning fra din instruktør.

Under den anden session vil du foretage din første nedsænkning, hvor du vil blive overrasket af fornemmelsen af balance og vægtløshed.

De følgende sessioner vil indeholde en del små enkle øvelser, der skal udføres for hurtigt at føle sig i sikkerhed. Hver dag vil du få adgang til dykkerpladserne med båd og nyde enestående udsigter over Riou-arkipelaget, Calanques og havnen i Marseille.
Alle dyk vil blive suppleret med en tid til udforskning for at observere den biologiske mangfoldighed på Cap Croisette. Jo mere du kommer frem i løbet af ugen, jo mere vil du kunne nyde dykkene med en stigende del udforskning.

Dette program er givet som en indikation.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA-vejlederne, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.
Det kan også tilpasses efter deltagernes tekniske og fysiske niveau.

Påkrævet udstyr

Medbring selv håndklæder, skiftetøj, solbriller, vindjakke, lygte og myggespray.

Centret er udstyret med en opblæsningsstation, en 20-sæders båd, en RIB og 40 komplette Scubapro-udstyr.
Alt det udstyr, der er nødvendigt for aktiviteten, leveres af UCPA, bortset fra neoprenstrømperne.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Frokost catering
8 dyk under opsyn
Gennemgang af 1. dykkerkursus
Udstyr til dykning

Teknisk niveau

Bestå dit første dykkerkursus i Calanques National Park