Ankomst og afrejse

Velkomst søndag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10.00), indkvartering (om formiddagen har du et sikkert rum til rådighed til at opbevare din bagage), tilvejebringelse af udstyr og dit ski-pas.

Den sportslige landsbyrådgivning: Vi foreslår, at du ankommer før kl. 13.00 for at få mest muligt ud af din første feriedag og begynde at stå på ski.

Snowboarding er til din rådighed, vores team giver dig alle de oplysninger, du behøver for at starte dit ophold i sneen: sikkerhedsråd, vejrinformationer, sneforhold, pisteinformation.

Om aftenen giver UCPA-medarbejderne dig alle de informationer, du behøver om de supervisede sessioner, der starter fra næste dag: gruppearbejde, mødetider, ugens højdepunkter.

Hvis du har valgt “ankomst dagen før”-muligheden, byder vi dig velkommen mellem kl. 18.00 og 20.00.
Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20.00, bedes du kontakte den sportslige landsby (mail eller telefon) så vi kan give dig indgangsdørens kode. Du vil derefter finde en kuvert med dit navn og instruktionerne til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil 20.30.

Efter en sidste formiddag uden tilsyn, skal udstyret returneres lørdag før kl. 12. Du skal forlade dit værelse senest kl. 13. Afrejse fra sportslandsbyen senest kl. 14.

Dag for dag program

4 sessioner fra mandag til fredag.

Gruppe dannet på basis af dine affiniteter, dine forventninger og dit tekniske niveau.

Sessioner med skift mellem tekniske råd, individualiserede råd, opdagelse af de smukkeste pister på stationen……. alt sammen med maksimal deling og fornøjelse.

Den halve dag uden tilsyn, du er fri til at ride med dine venner eller solo, nyd stationen, hvil dig mellem to intense glide sessioner…

Teknisk niveau – Initieret

Du har allerede gennemført 1 til 3 uger af glidning. Du styrer din hastighed på lette pister. Du laver sving på blide skråninger og du mestrer “død blade” glidning på stejlere pister.
Denne uge vil din instruktør give dig alle de råd, du har brug for for at føle dig godt tilpas på alle de blå pister og nogle røde pister ved moderat hastighed. Du arbejder derfor med din engagement på pisten, din stabilitet på lange shuss (undgå kanter fejl), og mestring af dit snowboard for at integrere i en fremtidig gruppe af riders “Mestring”

Teknisk niveau – Mestring

Du har opnået et “mestrings” niveau, fordi du bevæger dig på de blå pister og på de røde ved moderat hastighed. Du mestrer ikke perfekt de lange shuss.
Denne uge vil din instruktør udvikle din evne til at bevæge dig med lethed på alle pister, og især på direkte spor for at mestre shuss (undgå kantfejl) og lange flade dele (undgå tab af fart og altså at gå). Du vil også begynde lidt på switch (glider baglæns). Denne lethed med disse essentielle teknikker vil gøre dig i stand til at være i “Bekræftede” grupper for dine fremtidige ugers snowboarding.

Teknisk niveau – Bekræftet

Du har opnået et “bekræftet” niveau, fordi du bevæger dig med lethed på alle pister, og du mestrer de lange flade dele og overgange, der giver dig adgang overalt i hele skiområdet.
Målet for din uge vil være at nu være komfortabel på alle sne og alle pister (selvom du stadig skal glide for at gøre denne komfort mere flydende), inklusive at røre ved “puddersne” og måske lidt freestyle for at skifte til et “ekspert” niveau næste ferieuge og måske mod en off-piste ophold.

Teknisk niveau – Ekspert

Du er ekspert, fordi din erfaring giver dig mulighed for at tilpasse din teknik i forhold til terrænet. Du kan ride på alle sneforhold og på hele området.
Denne uge kan du gøre dig selv en fornøjelse med din instruktør, der yderligere vil finpudse din teknik, og afhængigt af, hvad gruppen ønsker, og de vejrmæssige og terrænmæssige forhold, vil han vise dig en flot off-piste og områdets smukkeste runs og spots.

Påkrævet udstyr

For din sikkerhed anbefales det, at begyndere inden for snowboarding bruger en hjelm, håndledsbeskyttelse (leveret af os for snowboard-begyndere), shorts og knæbeskyttere.

Til glidning (ski)
1 ski jakke og 1 skibukser, 1 eller 2 sweaters eller fleece, 1 par varme leggings, 1 par gode handsker eller vinter-handsker (foretræk snowboard handsker eller vinter-handsker, de er mere rummelige og mere vandtætte end konventionelle ski handsker), 1 ski hue, 1 par solbriller med UV-filter, 1 ski maske, 1 høj solbeskyttelse, 1 læbestift.

Medbring en lille hængelås til at låse dit skab eller sikre dit udstyr, en drikkeflaske (eller en flaske vand), en lille rygsæk i tilfælde af at spise på pisterne, en frokostboks og bysko.

Medbring dit eget badehåndklæde (sengetøj leveres af UCPA).

Snowboard og støvler.

Forplejning

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Serre-Chevalier-skipas, der er gyldigt indtil kursets afslutning
Snowboardudstyr
4 sessioner, 12 timer med instruktør

Teknisk niveau

Ride, snowboard og fest i Serre Chevalier