Ankomst og afrejse

Velkomst søndag morgen fra kl. 8.30.
Morgenmad (8.30 til 10.00), indkvartering (i løbet af formiddagen har du adgang til et sikkert opbevaringsrum til opbevaring af din bagage), udstyr og dit skikort er til rådighed og gældende fra første dag på kurset.

Praktiker efter eget ønske, vores teams giver dig alle oplysninger for at få en god start på dit ophold i sneen: sikkerhedsrådgivning, vejrinfo, sneforhold, baneinformation.

Råd fra sportslandsbyen: Vi anbefaler, at du ankommer før kl. 13.00 for at få mest ud af din første feriedag og begynde at stå på ski.

Kl. 18.00 mødes du med UCPA-teamet for at præsentere dit ophold: UCPA-ånden, gruppedannelse, mødetider, ugens højdepunkter.

Hvis du har købt indstillingen “ankomst aftenen før”, byder vi dig velkommen mellem kl. 18.00 og 20.00. Hvis du forventer at ankomme efter kl. 20.00, bedes du kontakte sportslandsbyen (mail eller telefon) for at vi kan give dig indgangsdørens kode. Du vil så finde en kuvert med dit navn og anvisninger til at finde dit værelse. Middagen serveres indtil kl. 20.30.

Efter en sidste formiddag uden tilsyn, skal udstyret afleveres lørdag før kl. 12.
Din værelse skal være tømt senest kl. 13.
Afgang fra sportsbyen kl. 14.

Dag for dag program

4 til 5 sessioner fra mandag til fredag.
Gruppe dannet på baggrund af dine præferencer, dine forventninger og dit tekniske niveau.

Sessioner med skiftevis teknisk rådgivning, individuel rådgivning, opdagelse af de smukkeste pister på stationen…….alt sammen med maksimal deling og fornøjelse.

Teknisk niveau – Begynder

Du har allerede gennemført 1 til 3 ugers ski. Du kan sikkert skråne ned ad grønne pister og nogle blå pister. Du har kontrol over din hastighed og din kurs. Du begynder at gennemføre parallelle drejninger på skiene.
Denne uge vil din instruktør give dig alle råd til at føle dig sikker på alle blå pister og nogle røde pister. Du arbejder derfor med din involvering på pisten, du vil føle dig tryg på glat sne, og du vil teste dig selv på bumpede pister og sne for at integrere i fremtidige ski-grupper “Master”.

Teknisk niveau – Master

Du har opnået et “Master” niveau, fordi du kan kontrollere din hastighed og din kurs på blå og røde pister, når de er godt forberedt. Når pisten er bumpet, i hård sne eller pulveriseret sne, er du mindre sikker… det er det, du vil udvikle som teknikker denne uge med din instruktør.
Denne uge vil din instruktør udvikle din evne til at bevæge dig med lethed på alle røde piste (glatte, isede, bumpede) men også nogle godt forberedte sorte pister på skiområdet. Denne lethed på denne type piste vil tillade dig være i “Bekræftet” grupper for dine fremtidige uger af ski.

Teknisk niveau – Bekræftet

Du har opnået et “bekræftet” niveau, fordi du bevæger dig med lethed på alle pister i skiområdet ved at styre dine ski, selvom du er mindre komfortabel, når terrænet er mere ujævnt (bump, is, pulver…).
Dit mål for ugen vil være at være nu komfortabel på alle sne og alle pister (selvom du skal fortsætte med at glide for at gøre denne lethed mere flydende), inklusive at røre ved “pulveret” for at springe over til et “Expert” niveau i en kommende ferieuge og måske til en Off piste tur.

Teknisk niveau – Ekspert

Du er ekspert fordi, uanset terræn og sne, du let og sikkert kan lave alle former for sving (short turns og store kurver). Din erfaring gør dig i stand til at læse terrænet godt og tilpasse din teknik til alle de situationer, du kan støde på off-piste: Stejle skråninger (op til 35°), bump, forskellige snekvaliteter (dyb, trampet, skorpet, frossen, …).
Denne uge, nyd dig selv med din instruktør, der vil finpudse din teknik endnu mere, og afhængigt af gruppens lyst og vejrets og terrænets forhold, vil han vise dig nogle flotte off-piste steder og de smukkeste runs og spots i hele skiområdet.

Den halve dag uden tilsyn er du fri til at ride med dine venner eller solo, nyd skiområdet, hvil dig mellem to intense ski sessioner…

Påkrævet udstyr

Til skiløb
1 skijakke og 1 par skibukser, 1 eller 2 trøjer eller fleecetrøjer, 1 par varme tights, 1 godt par handsker eller vanter, 1 ski hue eller 1 hjelm, 1 par solbriller med UV-filter, 1 skimaske, 1 solcreme med høj beskyttelse, 1 læbepomade.

Forvent at have en lille hængelås med til at låse dit skab eller for at sikre dit udstyr, en vandflaske (eller en flaske vand) og en lille rygsæk i tilfælde af måltider på pisterne.

Medbring dit eget håndklæder (lagner leveres af UCPA).

Ved ankomsten bliver du udstyret med kvalitetsski, -støvler og -stænger, der er tilpasset dit niveau.

Forplejning

Spisestue med 220 pladser.

Selvbetjening med et udvalg af forskellige retter
– 5 eller 6 valgmuligheder i form af forretbuffet (råkost, pålæg og salater…)
– varme retter: kød eller fisk ved hver servering
– grøntsags- eller stivelsesbuffet ved hver servering
– oste- og dessertbuffet

Så meget du vil, sæsonens frugt, yoghurt og flødedessert.

Afhængigt af ugen tilbyder teamet temamenuer om aftenen: pastafest, savoyardmenu, ø-menu…

Inkluderet med rejsen

Indkvartering og fuld pension
Tignes / Val d’Isère-skipas gyldigt indtil kursets afslutning
skiudstyr
4 til 5 sessioner, 12 timer med instruktør

Teknisk niveau

Ski og sjov stemning garanteret i Tignes for Happy Winter