Ankomst og afrejse

Reception lørdag i marinaen i Split, hos udlejningsfirmaet Kiriacoulis.
Forberedelse af menuer til krydstogtet, proviant.
Afgang af båden.

Kurset slutter lørdag på samme sted i Split.
Besætningen renser båden, inden den forlader skibet.

Dag for dag program

Fra D2 til D6 – Begynder, erfaren eller ekspert! At deltage i et sejltur er ensbetydende med at dele de samme passioner: havet og sejlads. Hver dag er det en ny opdagelse at få din båd til at gøre fremskridt, at udvikle dine tekniske færdigheder inden for alle nøgleområder af en sejlbåds drift, fra roret til justering af storsejlet, fra styring af navigationen (kartografi) til god styring af forsyninger. Teamwork vil få sin fulde betydning og vil vække alles talenter. Opdagelsen og bevidstheden om bevarelse af havmiljøet er nøglepunkter, men det er også et ægte menneskeligt og hyggeligt eventyr, hvor manerer og deling er en og samme ting. Målet med denne uge vil være at hjælpe dig med at gøre fremskridt i dit eget tempo, samtidig med at du får mulighed for at tage ansvar på alle tidspunkter. Sejlturen er en rejseaktivitet, et eventyr, som fra havne til velvalgte ankerpladser, fra vandreture, udflugter eller besøg under ophold på land vil give dig uforglemmelige minder samt afslapningsøjeblikke (svømning, læsning…).
Ved ugens afslutning vil du sammen med dine instruktører kunne validere FFV’s tekniske niveau, hvilket vil gøre det muligt for dig at overveje din udvikling for at komme længere og længere ud i selvstændighed og overtagelse af ansvar på en sejlbåd.

Påkrævet udstyr

Pak dine ejendele i bløde tasker, der let kan gemmes om bord, og tag ikke en hård kuffert med.
Medbring en let sovepose eller et lagen, en pude (valgfrit), skridsikre lukkede sko (tennissko), en lommelygte eller pandelampe, sejlerhandsker (valgfrit), varmt og let ekstra tøj, kasketter, hatte, solcreme og solbriller, dit personlige apotek med smertestillende og antiinflammatorisk medicin. Glem ikke at medbringe badetøj. Du kan også tage finner, maske og snorkel med, hvis du ønsker det.

For måltider om bord: Du skal regne med et beløb på 15 €/dag, som du skal give til sejladsinstruktøren i begyndelsen af dit ophold.
Nogle destinationer kan kræve ekstra indgangsafgifter. Omkostninger ≃ 15€/person.

Da vejrforholdene kan variere, er det tilrådeligt at være udstyret med en vindjakke eller en let vagtjakke.

Vores både fra 9 til 12 m er komfortable liveaboard-yachter.
De er valgt på grund af deres tekniske egenskaber og deres manøvredygtighed under alle forhold/situationer.
Det gør det til en sand fornøjelse at sejle og bo om bord.

Indvendig indretning
To eller tre dobbeltkahytter afhængigt af båden med opbevaringsplads.
Et sanitetsområde med håndvask og toilet.
En hyggelig salon.
Et fuldt udstyret køkken.
Et søkortbord.

Hygiejne om bord
Alle havne er udstyret med brusere for sejlere. Bådene har brusehoveder til skylning efter endt svømmetur. Det er tilrådeligt at bruge havsæbe for at sikre en bedre forvaltning af ferskvand om bord.

Forplejning

Mad til hele sejlugen leveres i begyndelsen af kurset. Måltiderne indtages om bord på båden. Du bedes afsætte 20 € pr. dag pr. person til kassen om bord (som bruges til at betale havneafgifter, mad, brændstof, gas og mindre forbrugsgoder), som du skal give til sejladsinstruktøren ved kursets begyndelse.

Inkluderet med rejsen

Indkvartering om bord på lystbådene
Uddannelse efter niveau
Tilpasset tilsyn
Kollektivt og sportsligt udstyr
Sikkerheds- og redningsudstyr
Ansvarsforsikring

Teknisk niveau

En uforglemmelig uge med sejlads for at opleve Kroatien