Ankomst og afrejse

D1 – Natflyvning til Denpasar

D2 – Ankomst til Bali (Denpasar). Velkomst i lufthavnen og transport til byen. Overnatning på hotellet.

D-14 – Gratis måltider. Hjemrejse.

D15 – Ankomst af flyet.

NB: Afhængigt af hvilket flyselskab der benyttes, kan returflyvningen indebære afgang fra Denpasar D14, overnatning på flyet og ankomst D15 eller overnatning på hotel D14 og dagflyvning D15.

Dette program er kun vejledende. Det kan ændres eller justeres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller aktuelle vejrforhold. I så fald er det kun UCPA’s tilsynsførende, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.

Dag for dag program

Dag 3 – Tanah Lot-templet, sydvestkysten
Kør langs vestkysten til Tanah Lot-templet. Templet blev bygget i det 16. århundrede på toppen af en lille ø og er kun tilgængeligt ved lavvande. Kør til landsbyen Marga: opdagelse af den balinesiske kultur og vandretur i rismarkerne (1 times gåtur). Frokost, middag og overnatning i Marga.

D4 – Landsbyer og rismarker
Vandring til Jatiluwih, 2 timers vandring. Besøg i Ulun Danu-templet, derefter vandring gennem smukke rismarker og de traditionelle landsbyer Dasong og Tambligan (3 timers vandring). Om eftermiddagen kan du gå til et vandfald (2 timer). Transport til Munduk, en landsby beliggende i bjergene (800 m) og dækket af nellike-, kaffe- og kakaoplantager. Nat på pension i Munduk.

Dag 5 – Bjerglandskaber
Opdagelse af Munduks omgivelser, dens rismarker, kaffe- og kakaoplantager med Mount Lesung i baggrunden, ca. 3 timers vandring. Om eftermiddagen vandring til et andet vandfald, 2 timers vandring. Overnatning på samme gæstehus.

Dag 6 – Balis nordkyst
Vi tager af sted til Lovina, en landsby beliggende på Balis nordkyst. Den sorte sandstrand i Lovina, der er mindre overfyldt end strandene på det sydlige Bali, er badet i roligt vand og bevarer en varm og afslappet atmosfære. Vandretur til Randu, en 3 timers gåtur. Om eftermiddagen kan du besøge Banjar-klosteret, det eneste buddhistiske kloster på Bali, og bade i en varm kilde. Overnat på hotellet.

D7 – Kintamani
Morgenhvile eller svømning. Valgfri aktivitet: bådtur blandt delfiner (ca. 15 euro). Om eftermiddagen, transport til Batur-vulkanen. Den aktive vulkan Batur og dens smukke kratersø ligger i en caldera med en diameter på mere end 10 km og udgør et af de mest imponerende landskaber på Bali. Besøg det barokke tempel Beji. Overnatning på et gæstehus i Kintamani.

D8 – Bestigning af Batur-bjerget (1717 m)
Tidlig morgen afgang til bestigning af Batur-bjerget (1717 m). Denne bestigning på en temmelig stejl sti kræver 2 timers vandring. Udsigten over søen er storslået, når vejret er klart. I alt 3,5 timers vandring. Morgenmad på hotellet, hvile og kørsel til Besakih, besøg Modertemplet (eller Besakih-templet). Dette tempel, der ligger på skråningerne af Mount Agung og består af mere end 20 helligdomstempler og indhegninger, er det mest hellige og største tempel på Bali. Transfer til Nongan via små landeveje. Overnatning på et gæstehus.

D-9 – Nongan rismarker
Gåtur i landsbyen (Nongan) og de omkringliggende rismarker (3 timers gåtur). Overnatning på samme pension som D8.

Dag 10 – Tirtaganga
Afgang til den østlige del af Bali, vandring i landsbyer og rismarker. Derefter transfer til “vandpaladset” i Tirtaganga, et fantastisk sted, der er kendt for sine hellige kilder og kongelige bassiner. Besøg stedet til fods, og kør derefter til Amed. Overnatning på hotellet.

D-11 – Amed
Dag dedikeret til stranden og havet. Amed er et af de smukkeste dykkersteder på Bali. Valgfri snorkling af flerfarvede fisk og smukke havbunde med svampe og anemoner (valgfri aktivitet på eget ansvar, betales på stedet, ca. 25 USD). Nat på samme hotel som D10.

D-12 – Amed til Ubud
Vandring gennem rismarkerne i Bebandem til Tenganan. 3 timers vandring. Besøg landsbyen Bali Aga. På vej til Ubud besøger du Goa Lawah-templet, som er hjemsted for tusindvis af flagermus. Besøg til sidst Klungkung retsbygningen, en bygning fra det 18. århundrede med smukke fresker. Balinesisk danseshow. Overnatning på hotellet i Ubud.

D-13 – Ubud
Fri formiddag i Ubud, opdagelse af byen og dens marked. Den lille by Ubud, der er berømt for sine malerier og sit kunsthåndværk, er centrum for det balinesiske kunstnerliv. Om eftermiddagen kan du slentre rundt i Ubud og dens omgivelser, besøge et traditionelt balinesisk hus og derefter køre til Jimbaran eller Legian. Aftensmad i fritiden og overnatning på hotellet.

Påkrævet udstyr

Medbring 2 stykker bagage (til flyet, 1 i lastrummet, 1 i kabinen)
1 lille rygsæk (30 liter) til besøget og de personlige ejendele under vandreturene,
1 stor rygsæk eller duffelbag eller en solid rejsetaske (mange overførsler).
1 bæltetaske eller “nakketaske”, der skal bæres skjult under tøjet til pas og penge.

Til overnatning
1 lagenpose (“kødpose”)

Beklædning
Shorts,
T-shirts
Badetøj
Lette bomuldsbukser
1 trøje af uld eller fleece
1 vindjakke, 1 regnkappe
1 langærmet skjorte
Langt, løstsiddende tøj, der beskytter dig mod solen
Varmt undertøj til om aftenen
En sarong og et bomuldstørklæde er uundværlige til tempelbesøg (kan købes på stedet)
Toiletartikler
Et lille personligt apotek
Lommekniv
Lommelygte (praktisk pandelampe) med batteri og reservepære
Skærmkasket til beskyttelse mod solen
Solbriller
1 vandflaske
Toiletpapir

Til vandring
Vandtætte vandresko med god støtte til anklerne og med hak i sålerne.
Et par tennissko til om aftenen eller et par sandaler, 2 eller 3 par vandresokker.

Intet specifikt UCPA-udstyr.

Forplejning

Morgenmad, frokost og aftensmad indtages på restauranter eller pensionater.
Der serveres en lille flaske vand ved hvert måltid.

Inkluderet med rejsen

Alle lokale overførsler
Indkvartering
Måltider (undtagen de måltider, der er nævnt i afsnittet “ikke inkluderet”)
Tilsyn
Alle de tjenester, der er angivet i programmet
Og hvis du har købt programmet med flyrejser: internationale flyrejser til og fra lufthavnen og lufthavnstransport

Teknisk niveau

En ret stille opdagelse af Bali