Ankomst og afrejse

Ankomst lørdag morgen til Bastia lufthavn. Bemærk venligst, at der kun er én transportmulighed mellem Bastia lufthavn og Ferme de l’Albadu. Denne transport er gratis, og den eneste betingelse for at benytte sig af den er at ankomme til lufthavnen inden kl. 12.00. Mødestedet i Bastia lufthavn for transporten er ved bagagebåndet. For yderligere oplysninger ring til 04 95 46 24 24 55.
Hvis du kommer i bil, bedes du møde direkte ved Ferme de l’Albadu om morgenen.
Frokosten vil blive indtaget på gården, og en svømmetur i de naturlige pools eller en første tur i sadlen vil finde sted om eftermiddagen, afhængigt af vejret og organisationen.

Der serveres morgenmad. Afsluttende pleje af hestene og opspænding af dem. Returtransporten til Bastia lufthavn foregår lørdag sidst på formiddagen, du kan forudse et returfly kl. ca. 13.30.

Dag for dag program

Dag 2 – Udpegning af heste og klargøring af udstyr. Afgang om morgenen til Saint-Jean-domænet, picnic ved et lille vandfald og ridt i bakkerne.
Nat og måltid på gîte.

Dag 3 – Vi kører østpå fra Corte til landsbyen Sainte-Lucie, der ligger i klipperne.
Natten og måltid på gîte.

D4 – Formiddag med hvile, hvor du kan besøge Corte: den gamle bydel, butikkerne med korsikanske produkter. Frokost på gården, derefter vandretur i Tavignanu-dalen, hvor vi skal svømme i naturlige pools.
Nat og måltid på gîte

Dag 5 – Dag i bjergene: Pointe du Corbeau, hvorfra vi dominerer Restonica, Felce-toppen, vi passerer derefter gennem landsbyerne Casanova og Poggio.
Nat og måltid på gîte.

Dag 6 – Afgang til Agriates-ørkenen, hvor vi vandrer langs kysten ad toldvejen og opdager vilde bække. Galop på de fine sandstrande.
Nat ved kysten på campingpladsen Ostriconi.

D7 – Morgenbadning med hestene. Rå på stranden i Ostriconi, du vil dele uforglemmelige øjeblikke med dine heste. Om eftermiddagen returnerer du med lastbil til Albadu-gården.
Nat og måltid på Albadu-gården.

Dette program er givet som en indikation.
Det kan ændres eller ændres i henhold til tekniske kriterier, sikkerhedskrav eller vejrforholdene på det pågældende tidspunkt. I så fald er det kun UCPA’s tilsynsførende, der er bemyndiget til at træffe de nødvendige beslutninger.

Påkrævet udstyr

For at få kolde måltider, der er miljøvenlige, bedes du medbringe let bestik og en beholder af typen “Tupperware” med en kapacitet på 0,7 eller 1 liter.

Vigtigt personligt udstyr
Sovepose (kødpose), dyne komfort 5° i april, maj, september og oktober og komfort 10° i juni, juli og august, campingmadras, lette vandresko, minisko (ridestøvler eller støvletter er ikke egnet til dette program), anorak, lærredsbukser eller sadeltasker. Vandtæt vindjakke, lommelygte, vandflaske (mindst 1 ½ liter), hat eller kasket, solbriller, lommekniv, solcreme, myggebalsam (undgå syntetisk undertøj og stramme bukser). Alt udstyret skal kunne være i en bjerg- eller rejsetaske.
Du bør også medbringe en bæltetaske (så du har solcreme, lommetørklæder, kamera osv.) og en bombe eller hjelm samt vandretasker (hvis du har dem).

Førstehjælpskasse
Vi opfordrer dig til at medbringe en lille personlig førstehjælpskasse.

Typisk indhold
– Personlig medicin, hvis du har særlige lidelser (allergier osv.).
– Noget til at forebygge og behandle vabler.
– Noget til at lindre ankel- og knæproblemer: “Elasto”-bånd.
– Noget til at rense små sår: gennemvædet kompres.
– Solbeskyttelse til hud og læber.
– Noget til at afhjælpe tarmproblemer efter kostændringer.
– Noget til at lindre hovedpine og smerter.
– Noget til at lindre insektbid.
Spørg din læge og apoteker til råds, og husk, at du skal have din egen medicinkasse med dig, så tag kun det nødvendige minimum med.

Sadel, cykeltasker, bombe (det er bedre at tage din egen bombe eller hjelm med).

Forplejning

Middag og morgenmad på Albadu-gården. Picnic frokost.

Inkluderet med rejsen

Lokale overførsler
Shuttlebus fra togstationen eller lufthavnen (ankomst og afgang) til stedet
Indkvartering
Måltider
Tilsyn
Teknisk udstyr, der er nødvendigt for aktiviteten

Teknisk niveau

Oplev de magiske korsikanske landskaber, en kontrast mellem hav og bjerge